Freakshow Mini saņemts. Tīrīs un būvēsraitizz rakstīja:Joprojām gaidībās Freakshow Mini BF RDA un bariņš Nicoticket jooose...
Nav miera.
R

Nicoticket muitā...

R
Freakshow Mini saņemts. Tīrīs un būvēsraitizz rakstīja:Joprojām gaidībās Freakshow Mini BF RDA un bariņš Nicoticket jooose...
Nav miera.
R
Iemet to tracking numuru tagad LP meklētājā..infants rakstīja:Kaut kā šitā man pagaidām iet ar dīvaino sūtītāju...
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Neparādās viņš nevienā normālā trekošanas sistēmā. Tikai tajā ec-firstclass...raitizz rakstīja:Iemet to tracking numuru tagad LP meklētājā..infants rakstīja:Kaut kā šitā man pagaidām iet ar dīvaino sūtītāju...
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
R
Mani abi ft pasūtījumi nāca pa taisno. Iekšā bija ap 28€, uz pakām bija gift un attiecīgi 4 un 9$.bubucis rakstīja:Man pedejie divi sūtijumi no fasteka caur muitu negāja. Praktiski pa tiešo pie manis. Vel kādam ta ir veicies?
Dīvaini.. Ja jau ir LV, bet neparādās LP, tad ar ko šie sūta?infants rakstīja:Neparādās viņš nevienā normālā trekošanas sistēmā. Tikai tajā ec-firstclass...
Jā, visi ašpadsmit sūtījumi visi pa tiešo. "Gift"un kādi pāris USD virsū.bubucis rakstīja:Man pedejie divi sūtijumi no fasteka caur muitu negāja. Praktiski pa tiešo pie manis. Vel kādam ta ir veicies?
Dīvaini, jā. Ķīnā ir ašpadsmit kompānijas, kuras veic kaut kādā veidā piegādes CHN->GBR un CHN->NED. Domāju, ka tālāk šie nodod Nīderlandes pastam vai royalmail un šie veic tālāko sūtīšanu. Pēc visas loģikas manai pakai būtu tagad jābūt anglijā starp lidmašīnu un royal mail. Sabrīnījos, ka tajā ec pēkšņi parādījās latvia.raitizz rakstīja: Dīvaini.. Ja jau ir LV, bet neparādās LP, tad ar ko šie sūta?
R
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi