Tā nu sanācis ka parasti pirmais esmu mājās no darba un tad biežāk sanak taisīt vakariņas. Vairāk taisu tā pa savam, kalorijas un taukus neskaitot. Taisu ta lai ir garšigi,kreptīgi un lai kārtīgi varu paēst.
Šad tad idejas var atrast labā interneta lapā īstiem večiem
http://www.fotoreceptes.lv/
Tur neatradīsi ēdienu "skuķenēm".
Varbut kādam ir kāds savs firmas ēdiens kuru ģimenē taisat tikai tu?
Ēst gatavošana
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Ēst gatavošana
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Re: Ēst gatavošana
Es gan tikai tā - pa brīvdienām. Parasti arī visādus 'neveselīgos'. Kartupeļu/makaronu sacepumus, risoto utt.
Agrāk praktiski vispār negatavoju, pēdējos ~2 gadus. Lai cik dīvaini neskanētu - sanāk.
Agrāk praktiski vispār negatavoju, pēdējos ~2 gadus. Lai cik dīvaini neskanētu - sanāk.
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Vienigais ko es netaisu ir zupas. Manuprāt, tas jau ir pavārs 99 līmenis.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Kā jau te rakstija- inčīga tēma...
Kā es saku- gatavoju kad ledusskapis pilns- ja ir tikai tas kas ir- gatavo sieva, kā jau sieviete, var no bikšusiksnas pusdienas uzblizt.
Vienu brīdi bija topā kartupeļi folijā, nomizo kārpīšus, sagriez uz pusi, var smalkāk, bet parasti ir tā ka skatos lai nav pārākais klucis karoče. Nomizotos kārpīšus saliek bļodā ar biku eļas, sāls, garšvielām- galvenais ķiplokiem, garšo man viņi... Samaisa un atstāj uz laiciņu, biku, lai ievelkas.
Tad saplēš foliju gabalos lai var ietīt visu kartupeli. Ietin katru kartupeli atsevišķā gabalā, pirms pievieno arī katrā folijā arī biku eļas ar garšvielām no bļodas. Liek cepešpanā un cep, pat nepateikšu cik ilgi, jāčeko...
Nu gardi teikšu jums!
Kā es saku- gatavoju kad ledusskapis pilns- ja ir tikai tas kas ir- gatavo sieva, kā jau sieviete, var no bikšusiksnas pusdienas uzblizt.
Vienu brīdi bija topā kartupeļi folijā, nomizo kārpīšus, sagriez uz pusi, var smalkāk, bet parasti ir tā ka skatos lai nav pārākais klucis karoče. Nomizotos kārpīšus saliek bļodā ar biku eļas, sāls, garšvielām- galvenais ķiplokiem, garšo man viņi... Samaisa un atstāj uz laiciņu, biku, lai ievelkas.
Tad saplēš foliju gabalos lai var ietīt visu kartupeli. Ietin katru kartupeli atsevišķā gabalā, pirms pievieno arī katrā folijā arī biku eļas ar garšvielām no bļodas. Liek cepešpanā un cep, pat nepateikšu cik ilgi, jāčeko...
Nu gardi teikšu jums!
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 15 un 0 viesi