Upgreidu plānoju

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Affliction
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 05 Feb 2015, 20:40
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Jelgava

Upgreidu plānoju

Raksts Affliction » 05 Feb 2015, 23:23

Hei. Tā kā sāku vairāk pavilkties uz visu šo veipošanas lietu, domāju apgreidoties.
Pirms tam sāku ar eGo VV spineri un sūdīgu tanku, tāpēc grības kaut ko jaunu, jo tanks kaut kur ieplīsis un šķidrumu laiž cauri.
Tagad no aliexpresa pasūtīju eGo X6 1300mAh ar trīs vatu iespējām (3.6, 3.8, 4.2) kā arī protank 2 klons nāk līdzi. Tas laikam būs tādai vienkāršai lietošanai, uz ballīti vai kaut kur tā līdzi. Mājās, darbā utt. doma tagad pirkt Eleaf iStick 30W ar subōmu tanku, lai varētu normāli laist tvaiku gaisā un daudz labāk izjust džuisu garšu. Kā uzgāju iStick 30W, tā uzreiz sapratu, ka tas ir jāņem, tik forši var mainīt, V un W + var pielikt subomu tank ar min 0.4ohm. Zvērīgi!

iStikam doma klāt pirkt mutation x rda, Plume Veil vai arī Little boy rda, bet sākumā tāpat pavilkt caur to Protank 2.

Varbūt kāds var pastāstīt kādu labāk to kanthal wire ņemt, lai derētu priekš tiem rda labāk, jo maz ko salīdzinoši esmu izpētījis par tiem wairiem.

Cik reviewi skatīti, tad visi tie rda baigi dulli, ar labu airflowu un ja labi, smuki uzpin wairu, tad vispār zvērā.
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
mutation x rda
Attēls

Plume Veil
Attēls

Little boy
Attēls

Blow clouds!!!
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Upgreidu plānoju

Raksts Gintchlv » 05 Feb 2015, 23:43

Bildes liekam zem spoilera.
Runājot par tankiem- patreiz apvienojot tos kurus foruma lietotāji lieto, topā ir :
SM Kayfun v4 clone- http://forums.vapeforums.lv/viewtopic.php?f=21&t=79
Taifun GT- http://forums.vapeforums.lv/viewtopic.php?f=21&t=41
Kanger SubTank(šis ir manā lietošanā, izjūtas pēc pāris nedēļu lietošanas - super)- http://forums.vapeforums.lv/viewtopic.p ... &t=78#p429
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 06 Feb 2015, 09:32

Ea visu laiku metu acis uz dna40 čipu, bet palasot atsauksmes , tagad vairs neesmu pārliecināts vai man to vajag. Pirmkārt čakara ar to ni200 drāti, jo loti miksta esot un ir pagrūti ievērt vati. Un tad vel šis tas,kas man nepatīk.Tie nav trūkumi , bet darbības kas jāveic un ar ko ir jārēķinās. Pagaidām pagaidišu kad vel viņi pilnveidos un tad skatišos. Bet tā tagad akatos ari uz istick 30-50w.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 06 Feb 2015, 12:07

Tam Dna40 temperatūra regulējama TIKAI ar niķela stiepli laikam 0.12-0.20ohm robežās. Tā robeža ir baigi mazā kurā tev jātrāpa tinot spirāli. Ja nav šinī robežā, tad rādijumi ir neprecīzi. Tāpat ietekmē apkārtnes temperatūra. Ar izslēgtu iziesi ārā un gribēsi laukā pakūpināt, tad dna40 sajutīs citu temperatūru un atkal rādijumi būs neprecīzi. Precīzas darbības ir 20grādos. Tā es esmu to sapratis pēc n-tiem komentiem forumos. Bet tā esot ok. Vienīgi dna40 nepatīk ilgi ievilcieni, jo tad viņš slēdz nost spirāli un rājas par augstu temperaturu. Var palielināt temperatūras gtiestus, bet tad iespējams arī ir gariku noķert. Tādi gadijumi ari bijuši. Un viaspār šim ir jāgriež vairāk Wati salīdzinājumā ar citām e-cigām lai dabutu to pašu tvaiku, jo tā temperaturas regulēšana notiek.
Tas ir ko esmu salasijies....Bet esot labs. Hvz....
Ibo vienkārši parādās uzreiz tāds kā smēķētāja klepus.
Man tā ir ar viena veida vati....itkā viss normāli kūpinās, tikai pēc katra ievilciena jāieklepojas. Un tā vate ari pēc pāris dienām paliek tumša un ar riebigu piegaršu.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 06 Feb 2015, 13:25

Un vel es gaidu lietotāju atsauksmes par dna40 ķinas pakaļdarinājuma no cigabuy.
http://www.planetofthevapes.co.uk/forum ... loned.html
Tur bija pa kautkādi 35$. Viena forumā uzgāju ka vairāki pasutijuši. Pa tādu naudu es pat nopirktu ja bus ok. Bet orģināls apm 60eur pluss shipings un plus vel kastite. Tad aizvelk jau lidz 80eur. Man prieks beta versijas liekas pa daārgu. Kautgan oficiāli tā nav beta, bet vienalga japagaida lai pilnveido pilnibā.
Attēls

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 06 Feb 2015, 17:31

WoTsoon rakstīja:šodien mēģināšu uzlikt RBA Rebuild Vertical Capillary Coil.
Es ar uz šo skatijos- tas tak manam SubTankam . . . :lol:
Šorīt biju spiest savu SubTanka RBA lietot, it kā jau tikai vajadzēja vati ieķimerēt, bet pirms tam mēģināju, nekas nesanāca, ne dūma, ne garšas... Šorīt nebija izvēles- OCC noģība, vajadzēja risinājumu, ieliku vati un vualā, šancē! Tiesa bija problēma ar apakšējo kontaktu, pat nevar nosaukt par problēmu, vajadzēja tikai pievilkt stingrāk.
Nav tā kā ar OCC, dūms nav tik kupls. Un vel nolaidu luni- uzbrūvēju šķidrumu ar 6mg/ml nikotīna- pa stipru, tagad vajag ne vairāk par 3mg. Bet viens plus- pa dienu izvilku vien kādus 2ml, nikotīns kož rīklē.
Attēls
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 12 Feb 2015, 00:22

Ja nauda ir kaa ir, tad iesaku kuupinaat RBA, jo tie gatavie koili maksaa normaalu ciparu + ja veel esi taads aktiivs kuupinaataajs :) Bij labi Kanger PRO tank, bet shamajiem koili dega nost katru otro nedeelju, beigaas piemetu, ka cipars nepamatoti liels sanaak un paargaaju uz paartaisaamajiem. 30m stieple= ~ 2-3koilu veertiibaa. Tik ar to stiepli savu gadu var nokuupinaat.

Otrs, ja ir jau kaut kaada saprashana visaa shajaa, tad iesaku uzreiz njemt jaudiigaaku agregaatu + vismaz 4as ljoti labas bachas, kas ir atziitas un vilks pat zemaakos ohmus. Jo, ja Tu meeginaasi pakaapeniski visu to lietu biidiit, sanaaks vismaz 3x vairaak sapikjot.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis