Tfv 4 mini
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 16 Nov 2015, 17:21
- Nauda: : Locked
-
- Biedrs
Re: Tfv 4 mini
Skaidrs,
Vakar uztaisiju 0.5 ohm coilu, 2.5mm no 0.42 kantala, piedega pec paris vilcieniem ;D, kapec tā ?
Vakar uztaisiju 0.5 ohm coilu, 2.5mm no 0.42 kantala, piedega pec paris vilcieniem ;D, kapec tā ?
-
- Biedrs
WoTsoon rakstīja:Uz kāda moda. Termokontrole ar kantālu nestrādā.itrofimovs rakstīja:Skaidrs,
Varbūt, ka esi par daudz lielu jaudu uzlicis priekš tādas spoles.
Vari mēģināt no 25w līdz 35w. Var būt vate par ciešu ielikta, vai arī citādi nepareizi.
It kā normāla spole..., bet vispār labāk uz TFV4 mini vienspoles dekas tīt spoles ar iekšējo diametru uz 3mm.
Es arī biju pieradis tīt uz 2.5mmID, bet šim tvaicētājam, pirmkārt, vieta atļauj, otrkārt, man arī vate ātri sausa bija ar mazāka diametra spoli.
K box mini,
Itka visu biju izdarijis pareizi, bet laikam ar 2.5 mm ir par maz, jo
Ar originālo spoli viss ir kā vajag.
Jautajums vel , kapēc mans šķidrums paliek bruns pec dienas lietošanas? ;D vate lenam piedeg vai, kas ?
Esmu iesacejs un neko daudz nezinu.
-
- Biedrs
WoTsoon rakstīja:Vatē brūns, vai pašā tankā? Tak ne jau tankā. Bet vate parasti maina krāsu atkarībā no tā, kādu šķidrumu, garšu tu lieto. Ja saldu, biezu, tad vate paliek ātrāk brūna, un spole apdeg ātrāk. Parasti es kantāla spolei vati mainīju reizi trijās dienās, bet pašu kantāla spoli var izdedzināt, noskalot, un lietot atkal. T.i. tukšu spoli uzkarsēt līdz sarkankvēlei, atlaist pogu, un pašaut zem ūdenstūklas, un tā kādas reizes 3 - 4. Tad spolei apdegums nolec, un var lietot atkal mierīgi kādu nedēļu. Ja īpaši neiespringst uz garšām, tad spole mierīgi tur mēnesi, pat divus. Vati gan ieteicams mainīt pa 3 dienām reizi vismaz.
Šķdrums vatē mēdz mainīt krāsu arī vienkārši pats, ja atstāj tanku nelietotu uz kādām dienām. Viss ir atkarīgs no tā, kādas garšas pievienotas pamatbāzei. Vislabākie jau skaitās bezkrāsainie šķidrumi it kā... Bet tā jau vesela atsevišķa tēma...
Njā, pamēģini uztīt spoli uz 3mm, hmm, un man joka pēc arī jāpamēģina... , tiesa, kantāls man tikai tievākais ir 24g, bet tā kā sen nav tīts, jāpamēģina.
Vate brūna un kad paliek maz šķidruma, tas arī kļūst bruns. Šķidrums no liquid state bezskrasains.
Tagad nevaru uztit jo par 2.5 lielaka neka nav
-
- Biedrs
WoTsoon rakstīja:Tikko uztinu uz 3mmID 5 1/2 vijumus 0,5mm Ka1, t.i. kantālu 24g. sanāca 0,58 omi. Var vilkt uz nebēdu. Es uz 35W uzliku, un viss čikiniekā, nekādu degumu, nekādu gariku.
Var tīt arī uz parasta 3mm urbīša, vai skrūves, kaut vai - vai tiešām nav nekā tāda mājās... ?
Ir jau atšķirība, kā kurš velk. Man gaiss ir atvērts pilnībā, viens pufs t.i. ievilciens apm. 3 -4 sec. pilna plauša, twaiks pamatīgs, un viss notiek.
Mēģini vati ne pārāk cieši likt. Vate ir jāliek tikai sulas kan;alos vītnes daļā pavisam mazliet. es nogriežu tā, lai apakšmala ir līdz ar vītnes beigām. Mazliet ielieku kanālos, bet pārējo virs kanāliem, mazliet samitrinu, izlīdzinu, un tad virs kanāliem vate it kā ir platāka, bet, kad liek jimmy, t.i apvalku, tad biki iepravījas, viegli saspiežas, un viss notiek.Te vecīts tā diezgan parupji darbojas, bet nu aptuveni uz to pusi. Es gan, kad ielieku vati spolē, tad izskrūvēju koilu no bāzes, jo tad vieglāk ir apgraizīt vati, un ielikt to vietā., tad mierīgi uzskrūvē jimmy, un skrūvē visu kopā.
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Tev kantalam biezums ir 0.5 mm?
Paldies par info
Neesmu latvija neka tada nav pa rokai, bet pasutisu kautko no coilmaster ,tad jau pateiksu kas man iznaks ;D
Vati sanaca pareizi ielikt un ar orginalo coilu viss ok
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi