Ja ir interese, tad iesaku noskatīties.
phpBB [media]
Mani pārņem šausmas ieraugot Rīgas veikalos vapošanas uzpariktēm cenas un zinot cik reāli tās maksā interneta bodītēs.Sluchijs rakstīja:Kāda vaina maināmam spolēm? Pieejami ar dažādiem omiem pēc vajadzības, maksā necik, pārskrūvē 2 sekundēs, un mauc:) Man tagad pēdējais Kanger OCC nogāja 24 dienas - pats nobrīnījos! Un pašlaik kūpinu ap 8ml/dienā, tiesa gan 50/50 VG/PG.
Var jau saprast tirgotājus, jo viņiem vajag taču KAUT KO pārdot:)
Cita lieta, ka ražotājs uztaisa jaunu modeli pīpi, un uzreiz arī klāt jauns modelis koils! Piemērs, tas pats šodienas paziņojums no Daisy par SUBVOD - aparāts ir, un uzreiz jauni SSOCC koili, kurus pat paši vēl netirgo savā Sourcemore (īstenībā jau neviens vēl laikam netirgo). Vot ej nu izlēkā viņiem līdzi:)!!
Ha ha- man veips ir aizgājis hobija līmenī- tā kā ar ekonomiju švaki, man liekas ka ar visām IRL cenām tabakai es laikam jau tērēju veipam vairāk nekā kādreiz tabakai... hobijs.Yanka rakstīja:Mani pārņem šausmas ieraugot Rīgas veikalos v..........a ne tikai samazinu izdarīto kaitējumu ar vapošanas palīdzību, bet ir arī tam visam ekonomisks segums.
Tāpēc šķidrumus jaucu pats un coilus tinu pats.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi