Naudas atgūšana(refund) no alieexpress

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Naudas atgūšana(refund) no alieexpress

Raksts bubucis » 18 Okt 2015, 20:56

Es jau te iepriekš stāstiju,ka iegrābos sliktās liion 14500 batarijās. Viņi tirgoja itkā 2200mah 4gab pa nepilniem 13eur. Parasti šīs nav vairāk par 1000mah. Nu ok, es biju cerējis ka būs vismaz 800-900mah. Šīs man domātas sīkam rc mašīnitei.
Karroč, batarijas piemetu testam uz imaxb6 un šis man rādija tikai 280mah!!! Paliku ļoti dusmigs un uzrakstiju sudzību alieexpress pircēju aizsardzības dienestam. Aizsūtiju bildi ar imax kur redzami displejā testa rezultāti. Tad vel atzīmēju ka gribu full refund. Un uzrakatiju par sliktam batarijām kurus noaaucu par sūdiem.
Vakar skatos ka pie disputa ir atvainošanās un piebilde ka visa nauda tiks atgriesta. Un sūdzība vairs nav aktiva.
Ko es ar to gribēju teikt....gribēju teikt to, ja ir neatbilstoša prece tad bildējiet, rakstiet un cīnaties par naudas atmaksu. Pat šaubīgajam alieexpress ir ar patērētāju aizsardzības dienests, kurš pat izrādās ka darbojas.... Tad jau viss nav nemaz tik bezcerigi....

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Naudas atgūšana(refund) no alieexpress

Raksts infants » 18 Okt 2015, 21:05

Youtubē bija vesela instrukcija par powerbankām no viena krieva. Fīča tajā, ka meklējam aliexpresī 'authentic' par neadekvātu cenu, aplaužamies un pieprasam refund. Negribu mācīt mūs, bet čainīzerus reizēm jāpamāca.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 18 Okt 2015, 21:12

Gluži manas domas. Ebajā daudzi pārdevēji ir pierakstijuši klāt reālo batarijas lielumu. Un tas visu atrisina jo tad zinu ko es pērku.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 18 Okt 2015, 22:19