Tvaicētājs sprakšķ

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Atbildes: 93
Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Kontakts:

Tvaicētājs sprakšķ

Raksts Sluchijs » 03 Aug 2015, 21:16

Man kā iesācējam daudz kas nav skaidrs, tāpēc, ja tēma apspriesta agrāk forumā, lūdzu iedodiet linku. Tātad jautājums: Savam tvaicētajam kangertech subox mini ieliku jaunu koilu 1,2 omi (pirms tam bija 1,5 ar ieslēgtu 15W jaudu). Tvaicējot tagad jau 2. dienu sprakšķ kā sausa bērzu malka! Ar iepriekšējo koilu tā nebija. Watus izmēģināju dažādi - no 15 līdz 20. Viss it kā kārtībā, tvaicē normāli (cik nu es saprotu), bet tā sprakšķēšana nepazūd un krīt "uz nerviem". Pildot mainīju šķidrumus, bet arī nekas nemainās... Vai ir par ko satraukties??

Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Tvaicētājs sprakšķ

Raksts Gintchlv » 03 Aug 2015, 22:13

Sveiks, par sprakšķēšanu- citi koili tā dara,cits skaļāk, cits klusāk. Man liekas ka tas ir atkarīgs no tā kā vate un spole ir saliktas kopā. Bet tas nav kritiski, tvaicē kāmēr nobeigsies koils un liec nākamo, visticamāk ka nesprakšķēs tik traki. Vai šito ņem ārā unliec skapī, ieliec jaunu un veco atstāj rezervei.
Attēls
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 04 Aug 2015, 10:28

Sveiki vīri,
Pilnībā piekrītu WoTsoonam :thumbup: , papildus gribu pateikt, ka ja sprakšķš, tad šķidrums par maz vatē un
man liekas to vēl pavada tāda mazliet tāda kā deguma garša. Varbūt arī vate spirālē ir tāda par biezu samīcīta.

Savukārt, ja tvaiku velkot tāda tankā ir guldzoša (nezinu burbuļojoša) skaņa, tad atkal vate ir par maz
un tad uz spirāles uzlieku super mazu plānu vates plāksnīti.
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Kontakts:

Raksts Sluchijs » 04 Aug 2015, 22:12

Paldies par infu, bet precizēšu, ka tvaicēju ar origināliem kangertech koiliem, tātad attiecība "vate-stieple" ir pareiza, un problēma būs vienkārša sagadīšanās... . Apstiprinājumu iedošu pēc nedēļas +/-, kad nomainīšu nākamo koilu. Galvenais, ka sapratu, ka problēma nav tajā, ka "es kaut ko neesmu pareizi saskrūvējis, pareizi iepildījis" utt.
Cita lieta, redzēsim, cik ilgi šis koils nostrādās.. Ja atņirgsies dažu dienu laikā, tad varēsim kritizēt Cigabuy krutkas utt.
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Kontakts:

Raksts Sluchijs » 17 Aug 2015, 10:25

16.augusts. Pagājušas 2 nedēļas, nomainīju koilu... jaunais nesprakšķ... tātad arī kangertexam gadās....., bet viss ir OK:)
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 17 Aug 2015, 10:27

Gadās visiem....arī labākajiem:)