istick eleaf 20W problēmas ar iztvaicētāju

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Mr.I.
Aktīvs
Atbildes: 58
Pievienojies: 10 Apr 2015, 09:12
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 06 Okt 2013

Re: istick eleaf 20W problēmas ar iztvaicētāju

Raksts Mr.I. » 23 Apr 2015, 10:24

cik runāju ar finansistiem,bitcoin ir loti nestabils un var jebkurš viņu nozagt un jātur vīni ir USB flush atmiņā, karocē viss ir baigi sarežģiti. meklēšu aliexpress tur labas pašreiz akcijas....

Attēls

eVic-VTC Mini+ Freemax Starre Pure
RX200S+ OBS Crius RTA
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 23 Apr 2015, 10:45

ivo rakstīja:meklēšu aliexpress tur labas pašreiz akcijas....
Ar aliexpreša akcijām man parasti nav īpaši veicies, cik es saprotu tad tās akcijas bīda pārdevējus ar švakām reputācijām, vai ja grib tjipa uzlabot reputāciju, iesācējus utt. Īsāk runājot es vairs tām akcijām neticu aliexpresā. Bet kad ņemu no aliexpresa skatos lai ir bez visām akcijām laba reputācija, labas atsauksmes par konkrēto produktu. Kā rakstiju iepriekš (ha ha, laikam gan rakstijo šo traukos) laimes spēle, bet iespēja laimēt 95% lielāka kā euro miljonā.
Ņem un pērc, ja kas naudu dabūsi atpakaļ, man ar to nav bijušas problēmas. Jā - vilšanās ka esi nedēļu nogaidijis izsūtīšanu un prece nebūs, jāsūta pa jaunu, bet naudu vienmēr esmu dabujis par neizsūtīto preci atpakaļ.
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 23 Apr 2015, 10:50

cik runāju ar finansistiem,bitcoin ir loti nestabils un var jebkurš viņu nozagt un jātur vīni ir USB flush atmiņā, karocē viss ir baigi sarežģiti.
Nauda un bankas nav dikti stabilākas, te viņa ir un te vairs nav, vai arī no rīta pamostoties tava nauda ir makalatūras vertībā.Vai arī kāds to nozadzis. Cik jau tādi gadijumi nav bijuši.
Bankām bitcoin nepatīk jo tos nevar ietekmēt un nevar tikt pie pirāga daļas. Bieži vien visādas muļkibas sarakstītas kur dažādi "speciālisti un finansisti" izsakās par bitcoin. Apmēram līdzīgi kā ar e-cigām.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 23 Apr 2015, 11:16

Protams, ka bankām viņš nepatīk, bet ja palūrās vērtību grafikus, tad nestabilitāte ir drausmīga un tos grafikus zīmē tirgus, nevis bankas. Manuprāt, riski, vismaz šobrīd, neattaisno ieguvumus.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 23 Apr 2015, 11:46

tad nestabilitāte ir drausmīga un tos grafikus zīmē tirgus, nevis bankas.
Pilnigi piekritu, tikai nesaprotu kamdēl presē bieži sarakstitas visādas muļķības par bitkoin iegūšanu un vel viskautko kas pilnigi maldina lasītājus. Tas nozimē ka kādam tas bitkoin griež ārā pogas.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 14 un 0 viesi