Sveiki!
Esmu iegadajies Kangertech dripbox 160w (liela e-cigarete ar 2 baterejam)!
Lieta sekojosa - ik pa laikam uzkupinaju e-cigaretes, izmeginaju dazadas utt., tad visas pardevu un uz paris menesiem bija miers, bet, tomer, sagribejas un nopirku dripbox 160w. Tik es nekadi netieku skaidriba, proti:
1. Cik jaliek temperatura (ja vina vispar jamaina)?
2. Ar sito aparatu jakupina 0.3mg skidrums, jo parejos nemaz plausas pa taisno nevar dabut?
3. Man vina loti atri uzkarst, attiecigi, lupas nevar pielikt, jo ir reali karsta!
4. Baigi sprakšķ (skidrums "saujas" ara gan pa spraugam, kuras regule gaisa padevi, gan pa pasu "pīpējamo" galu.
5. Ielēju 0,3mg skidrumu, uz 3 minutem papriecajos - lidz bridim, kamer atkal nesaka sprakšķēt un nedabuju skidrumu mutē.
Cik netā skatos, nevienu sliktu atsauci neredzu, tad nu nesaprotu ko es nepareizu daru, ka man te tādas šaizes, ka nevar normāli pakūpināt..?!
P. S.
Kas tie brinumiem ar tam dratim/stieplēm (nezinu vel ka nosaukt)? Ķip man jaizvelas kada man ta drats (titana utt.), lai butu super labais dūms?
Paldies!
Kangertech dripbox 160w (esmu cirvis?)!
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 30 Okt 2016, 02:52
- Nauda: : Locked
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Kangertech dripbox 160w (esmu cirvis?)!
1. Temperatūra ir tikai un vienīgi ja tu lieto Ti, Ni, vai SS materiālu spoles un temperatūras kontroles režīmu,
2. Par nikotīna daudzumu tev jāspreiž pašam, ieteicamai protams ir ne lielāks par 3mg/ml, tvaika apjoms ir liels, ja būs vairāk nikotīna- vari noķert pārdozēšanu, slikta dūša, galvas reiboņi utt.
3.Par to karšanu- viss ir atkarīgs no spoles un wattiem ko lieto.
4.Arī sprakšķēšana ir atkarīga no spoles un vate ko lieto driperī.
5.Skaties augstāk.
Par spoles materiāliem- meklē info forumā, ir dažādi materiāli no kuriem veido spoles, vieni ir paredzēti temperatūras kontroles režīmam, citi power režīmam, SS var lietot gan ar TC, gan ar Power Mode, visticamāk ka tev ir SS spoles uz orģinālajiem koiliem.
Un ieteiktu iegādāties kādu citu driperi ar bottom fed pinu, jo orģinālais nav tas labākais, lietot var, bet pie. Velocity būtu stipri labāks
2. Par nikotīna daudzumu tev jāspreiž pašam, ieteicamai protams ir ne lielāks par 3mg/ml, tvaika apjoms ir liels, ja būs vairāk nikotīna- vari noķert pārdozēšanu, slikta dūša, galvas reiboņi utt.
3.Par to karšanu- viss ir atkarīgs no spoles un wattiem ko lieto.
4.Arī sprakšķēšana ir atkarīga no spoles un vate ko lieto driperī.
5.Skaties augstāk.
Par spoles materiāliem- meklē info forumā, ir dažādi materiāli no kuriem veido spoles, vieni ir paredzēti temperatūras kontroles režīmam, citi power režīmam, SS var lietot gan ar TC, gan ar Power Mode, visticamāk ka tev ir SS spoles uz orģinālajiem koiliem.
Un ieteiktu iegādāties kādu citu driperi ar bottom fed pinu, jo orģinālais nav tas labākais, lietot var, bet pie. Velocity būtu stipri labāks
- NorciX
- Aktīvs
- Atbildes: 30
- Pievienojies: 29 Mai 2016, 17:10
- Veipoju kopš: 20 Mai 2016
Uzliec VW režīmu ,uz coila vajadzēja būt virsū ieteicamie W no-līdz,tādus +- liec virsū un jā vēl nozīme ir arī kādu šķidrumu lieto VG/PG attiecība.
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 30 Okt 2016, 02:52
Vīri ozoli, laikam, atrisināju savu problēmu - iebraucu vape veikalā un nopirku bāzi + aromatizētāju + uztaisīju coilu (filtru) un kūp kā nelabais!
Secinājums: vajadzēja labu šķidrumu!
Paldies par atsauksmi!
Tik.. uz 10ml cik aromātu močīt klāt? Man teica, ka no 10 līdz 20 pilieni.. iepilināju 15, šķiet, ka nedaudz par ņipru (Heizenberg), sit cauri. Pēc pieredzes, precīzāk, ja kāds pēc pilieniem vadās, tad +/- cik pilieni uz 10mg vajadzīgi?
Dankešūn!
Secinājums: vajadzēja labu šķidrumu!
Paldies par atsauksmi!
Tik.. uz 10ml cik aromātu močīt klāt? Man teica, ka no 10 līdz 20 pilieni.. iepilināju 15, šķiet, ka nedaudz par ņipru (Heizenberg), sit cauri. Pēc pieredzes, precīzāk, ja kāds pēc pilieniem vadās, tad +/- cik pilieni uz 10mg vajadzīgi?
Dankešūn!
- NorciX
- Aktīvs
- Atbildes: 30
- Pievienojies: 29 Mai 2016, 17:10
- Veipoju kopš: 20 Mai 2016
Es to Heisenberg 10ml uz 100ml sajaucu,man ir ok. VG80/PG20 nic 2MG
P.S Ja tu raksti ka 15 pilienu pa ņipru,pamēģini 10,katram jau tie garšas receptori atšķirās
P.S Ja tu raksti ka 15 pilienu pa ņipru,pamēģini 10,katram jau tie garšas receptori atšķirās
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 17 un 0 viesi