UN TAGAD PATS GALVENAIS: ŠIS VELK MIERIGI SUB OMUS 0.6ohm. Zemāk neesmu vel mēģinājis. Mikrene nekur nekarsa. Tostera stiepli 0.6ohm iededzina vienā acu mirklī. Un uz to brīdi rāda ka pumpā no bačenes 8A. Uzliku uz stendiņu pārbaudīt, viss sakrīt,vamo mikrene nemelo. Tātad, potenciāls ir diezgan liels un galvenais par kādu naudu 14eur subohmu e-ciga. Manuprāt ideāls variants. Ehhh... Un atkal es par savu vamo jūsmoju. :)Zinu, ka jums jau tas sāk besīt...

Vel tik paliek atklāts jautājums cik ilgi viņš spēs vilkt to subohm... Laigan....ja mikrene nekarst NEVIENĀ savienojumā, tad problēmām nevajadzēti būt. Vel interesanti būtu cik šis paliek stiprs pieslēdzot pie divām18650 batarijām ,jo šo ari ta var slēgt klāt pie 8.4v ne tikai pie 4.2v.
Bet tā parastu tvaicētāju kupinot 1.5-1.8ohm šis vamo ir 2 x spēcīgāks kā parastais vamo. Mans vamo v5 uz maksimāliem 15w dod ārā 2.7A bet šis 5A uz 40w. Es tādu reālu gariku iekšās dabuju sākumā testējot, jo nepaskatojos ka ir uz maksimāliem 40w uzslēgts.

Gala secinājums....nu...vai viņš dod āra visus 40w ar standarta tvaicētāju...domāju ka nē. Ar subomiem varētu būt diezgan tuvu, 30w ir noteikti.
Nu, jums atkal viela pārdomām.
P.s. Šis dod ārā norādītos Watus ar subohmiem. Tiko pārbaudiju watu calculatoros internetā. Ja pretestība ir 0.6ohm un ampēras ir 8A tad gala rezultātā sanāk 38W. Būtu noteikti vel vairāk, bet man šīm panasonic ncr18650B tās 8A ir galīgais maksimums ko spēj dot ārā. Tas viņām ir tā pat kā laist uz īso.