Oki- skaidrs, JAU PAR VĒLU KO MAINĪT!!! Ja bānītis , tad bānītis.
Tagad tik atliek dabūt logo lielāka izmēra, jo šito ja palielina... nu nav cmuki.
Cerams ka bubucim būs brīvāks brīdis uzzīmēt ko līdzīgu, bet stipri lielāku. hi hi hi
Vapeforuma LOGO. KONKURS?
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Vapeforuma LOGO. KONKURS?
Nu, jums paveicās...es šodien ar sievas tēvu bišku papļāpājām pie % un nu man ir tāda taka iedvesma. ja pareizi sapratu , tad gribiet bānīti bez jebkādiem uzrakstiem un bez Vairas Vīķes Freibergas? Kā tauta izlems tā būs. Bānītis bija tikai mans variants, ja kādam kas labāks, nav problēmas. uzmet skici un es uztaisīšu lai ir lietojams. Karrroč.....foruma logo konkurss joprojām atklāts..., jo nav mums te siemtiem lietotāju, tas nozīmē, ka logo var būt jebkāds un ir maināms tas kas ir pašlaik.
P.s. es tik nesapratu to variantu bez FONA.....jūs domājat TIFFā? Tas ir lai ir caurspīdīgs?
P.s. es tik nesapratu to variantu bez FONA.....jūs domājat TIFFā? Tas ir lai ir caurspīdīgs?
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Nē bubuci, tā doma ir tāda ka paliek pašreizējais logo, visi jau pieraduši un ir pat ļoti ok.
Man vajag šo pašu logo bez fona, var būt tiffā, bez atšķirības, bet lai ir bez fona(backgraunda). Un vel vajadzētu lielāka izmēra bildi, lai uzliekot uz a3 lapas izskatītos labi un neizplūdis. Nu kautkā tā. Briest viens projektiņš, vajag lai ir pričindoļi ar ko lepoties...
Man vajag šo pašu logo bez fona, var būt tiffā, bez atšķirības, bet lai ir bez fona(backgraunda). Un vel vajadzētu lielāka izmēra bildi, lai uzliekot uz a3 lapas izskatītos labi un neizplūdis. Nu kautkā tā. Briest viens projektiņš, vajag lai ir pričindoļi ar ko lepoties...
- bubucis
- Mākslinieks
Ok!
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- bubucis
- Mākslinieks
te ir novelkams logo jpg versija normālā kvalitātē un TIFF fails bez fona-ķipa, caurspīdīgs. Un arī cdr formātā-ploterēšanai un vel citos formātos, gan Ai, gan jpg, gan psd.
http://failiem.lv/u/fscvmkw
http://failiem.lv/u/fscvmkw
- bubucis
- Mākslinieks
Es draugos pieteicos vairākās dizaina un datorgrafikas grupās. Doma visās uztaisīt konkursiņu par foruma logo izveidi. Labākā varianta autors tiks pie EGO C twist komplekta.
Un vel kas jocīgi, es iepriekš biju pieteicies vairākās pretsmēķēsanas grupās un no visām viena tikai mani apstiprināja...hmm..
Un vel kas jocīgi, es iepriekš biju pieteicies vairākās pretsmēķēsanas grupās un no visām viena tikai mani apstiprināja...hmm..
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Viss- diskusijas un konkursi tiek atcelti, paliek bānītis un cauri!
Bet ja nu kādam kas ģeniāls uzrodas- parādiet, tad jau arī apspriedīsim.
Bet ja nu kādam kas ģeniāls uzrodas- parādiet, tad jau arī apspriedīsim.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis