Ethylmalton- pretīgs saldinātājs

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Ethylmalton- pretīgs saldinātājs

Raksts bubucis » 01 Feb 2015, 22:20

Izcili pretīgs saldinātājs ETHYLMALTON no inaweras. Pārāk salkana garša un smarža. Pārņem pilnigi visus šķidrumus arī mazās devās. Brrr.....
Tā vietā iesaku STEVIA. Bez garšas un smaržas- vienkārši salds.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00

Re: Ethylmalton- pretīgs saldinātājs

Raksts Gredzens » 06 Feb 2015, 03:21

Piekriitu bubucim par inaweras ethylmaltol, labaak pat nedomaajat meegjinaat un jaukt kam klaat - sabojaasiet savu iecereeto skjidrumu liidz nepaziishanai, un saldaaks nemaz ar vinsh nekljuus :D

+ varu arii piemest klaat ka inaweras "Sharpen taste" - izteiksmiigaaka garsha, - arii ir pilniigaakais suuds - nekaadas jeegas(meegjinaaju dazhaadaas koncentraacijaas...)
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 06 Feb 2015, 15:31

Jaucu arī ar Stevia, ja pārforsē, tad jūt tā saldinātāja garšu, ir tiem "veselīgajiem" cukuriem tāda salkana piegarša. Bet visā visumā, kad atrod proporcijas, stevia ir laba manta.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 18 Feb 2015, 09:39

Vai tas ir šis produkts Ethyl Maltol EM-100? A ko varēja sagaidīt, cukura vate ar zemeņu piegaršu nebūtu tik salda?
Es sāku domāt, ka man jau ir vecums vai kāda slimība.
Teiksim Laimas končas par saldu, Kāruma sieriņi par saldu.
Inaweras visi maisījumi ir tādi saldi, ja uztaisu 10% FR-4 uz 10ml + VP un PG. Par saldu.
Piekrītu, ka tanku es neiespringstu baigi tīrīt pēc katra šķirdruma.
Man gribētos tādu nu tabakas garšu, kas mazliet mēlē kož un ir mazliet rūgta, bet ne tik stipra kā no reālās pīpes tabakas.
Varbūt tāds kanēlis un pipariņš beigās.
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 19 Feb 2015, 14:49

Es pagaidām kamēr mācos miksēt un saprast kuras garšas patīk - nejaucu neko tīšām kopā.
Viena garša - tvaikoju un domāju vai patīk.
Principā ir ne tik daudz garšas esmu pamēģinājis:
Atsevišķi Cherry Cola - no https://enjuice.com/shop/cherry-cola-no ... c-23/p-756 ļoti patīk
Apple Pie and Custard no http://enjuice.com/shop/apple-pie-and-c ... c-23/p-673 arī labi, tik tiešām pīrāga garša mutē.
Coffee http://enjuice.com/shop/coffee-nonic-eliquid/c-23/p-795 nu tāds mēsls (Piedodiet) es nezinu man tas mikslis
garšoja pēc kaut kādām zālēm - fui, vē, pē Ja kāds man var ieteikt kā pareizi sagatavot kafiju vai kakao padalāties pieredzē.
Starp citu, esmu pircis Airsmoke kafiju un tāds pats abloms.
Un tagad eksperimentēju ar Inawerashop produktu USA Mix un FR-4 (no katra atsevišķi)pārdevēja piedāvātā doza ir 7-8% nu bet es pat uz 10ml piešāvu 20%, bet garšiņas tādas viegliņas un vājiņas. Kaut gan USA Mix tiešām varēja tādu pelnu piegaršu sajust.
Vārdu sakot kā uztaisu miksli pakratīju piecas minūtes un metos tvaikot. Droši vien vajag kārtīgi nostāvēties kādu nedēļu vai divas. Vēl pamēģināju uzjaukto dziru pudelītes zem karsta krāna pakratīt un paturēt kādas 10 min siltā ūdenī un atkal pakratīt un tā kādu pusstundu.
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 19 Feb 2015, 14:59

Inawarai ir laba capuchino, tiramisu garšas. Man tā nevisai tās garšas ka tādas. Brālis šīs kupina, ir labas, tādas reālas. Viņš šos abus miksē kopā.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 24 Mar 2015, 00:19

Savos mixos lietoju The Alchemists Cupboard UK EM, dažas piles, atkarībā no receptes. Nekāda vaina.
Galvenais...:
Warning:
Ethyl Maltol is very sweet and only a small amount is required, so a bottle will go a long way, we suggest you start by adding just two to three drops per 10ml of made up liquid (try & then adjust to suit taste).

R

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi