Izcili pretīgs un garšas neatbilstošākais šķidrums:
red delicious apple-Hangsen
Garšo reāli pēc vārītām cūku pupām. Tā man cūku pupas garšo, bet kūpināt....brrr..
Licorice- Hangsen Šim ir tāda pretīga salkana garša un spēcīga smarža tik pat salkana. Riktīgi sit cauri to riebīgo saldinātāju(aizmirsu nosaukumu). Mēģināju šur tur nedaudz pieliet klāt, bet veinalga tarucē tā garša un smarža pat mazās devās. Beigās atradu kur var pieliet un kur netraucē- izlietnē.
RY6-Hangsen. Ja tev garšo pagale, tad tev patiks. Ja miksē, tad nedaudz pielejot var interesantu pieskaņu dabūt kura ir vietā un netraucē.
Pretīgākais šķidrums
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Pretīgākais šķidrums
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Pretīgākais šķidrums
Ķīniešu pinakoladas nav labas,tas tiesa. Man bija inaweras pinakolada garšas koncentrāts un šis bija labs. vel jo projām šur tur to piepilinu.
Man no inaweras ir ZEFIR. šim arī or kautkāda piparmētru piegarša kura besī ārā. Vel joprojām stāv 50ml pudelīte ledusskapī.
Šie man ar nepatīk.Mentols, piparmētra, doublemint, spearmint...
Man no inaweras ir ZEFIR. šim arī or kautkāda piparmētru piegarša kura besī ārā. Vel joprojām stāv 50ml pudelīte ledusskapī.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Pretīgi ir visi ķīniešu krēmšokovaniļas sajaukumi. Bet nekas nepārspēs mixed fruit flavor-100ml @ fasttech. man uzreiz atgādināja bērnību, kad rakājos pa vecmammas atviktnēm un uzdūros vienu, kurā stāvēja vecas ziepes...tad nu garša arī bij tāda, ja sasmalcinātu to atviktni ar visām ziepēm un vēl kaut kādus čužus piebērtu klāt Vienu dūmu ievilku un uzreiz gāju uz tualeti izliet visu to drazu Un visi krēmveidīgie garša tāda kā ož tikko pietaisīts bēbja pampers.
Kaut gan paša jauktā šokolāde un pārējie ir tīri labi, ķīnieši neprot jaukt, viņi tik uz masu iziet un viņus nekādi neietekmē, ja 30 no 100garšām ir totāla pakaļa.
Kaut gan paša jauktā šokolāde un pārējie ir tīri labi, ķīnieši neprot jaukt, viņi tik uz masu iziet un viņus nekādi neietekmē, ja 30 no 100garšām ir totāla pakaļa.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Runājot par garšām kas galīgi garām, man liekas vispretīgākā no tām kas ir man mājās ir ''frost''. Garša kā vecām padomjulaika zobupastām! Brrr, un no tanka pēc tam arī nevar dabūt prom! Sabojāju Subtankam līdzi nākošo 1.2ohm koilu bļin... Par pārējām, bada gadijumā var vairāk vai mazāk lietot.
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Mans "mīļākais" te pat pie mums nopērkamais Tabaque E-SMOKE LIQUID Mint. Šausmas.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Pagaidām balvu saņem tepat vienā no Tabakas namiem iegādātais Tabaque Whisky ķīnīzers. Bija beigušies jebkādi šķidrumi, un paķēru to, kas bija tuvāk, tikai lai izvilktu pāris dienas. Nu i...
Uz pasūtītajiem ASV un UK šķidrumiem neesmu uzrāvies.
R
Uz pasūtītajiem ASV un UK šķidrumiem neesmu uzrāvies.
R
-
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 24 Apr 2015, 15:13
Neiesaku Hangsen RY4 šķidrumu. Smaržo pēc puvušām olām. Es gan nekad neesmu mēģinājis ēst puvušas olas, bet, šķiet, ka garša varētu būt tieši kā šim šķidrumam. Gandrīz izvēmos, bļin.
Mēģinu Dekang kafijas garšas šķidrumu. Nedaudz labāks par iepriekš minēto, bet arī tam ir tāda aizdomīga piegarša. Sāku domāt, līdz ar jaunu šķidrumu nevajadzēja uzlikt jaunu koilu un izmazgāt tvaicētāju?
Mēģinu Dekang kafijas garšas šķidrumu. Nedaudz labāks par iepriekš minēto, bet arī tam ir tāda aizdomīga piegarša. Sāku domāt, līdz ar jaunu šķidrumu nevajadzēja uzlikt jaunu koilu un izmazgāt tvaicētāju?
Pēdējais laboja Nain - 28 Apr 2015, 19:29, laboja 1 kopējais laiks.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Nu būtu ieteicams, savādāk no spēcīgas vai pretīgas garšas būs vel divus trīs tankus...Nain rakstīja:Sāku domāt, līdz ar jaunu šķidrumu nevajadzēja uzlikt jaunu koilu un izmazgāt tvaicētāju?
Vienu reizi bija man ar Frost garšu šaize- pat pēc nomaiņas un tanka mazgāšanas likās ka divas dienas vel jūt to sūdu!
-
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 24 Apr 2015, 15:13
Taisnība. Izmazgāju tvaicētāju un nomainīju koilu - tagad Dekang šķidrums šķiet lietojams.Gintchlv rakstīja:Nu būtu ieteicams, savādāk no spēcīgas vai pretīgas garšas būs vel divus trīs tankus...Nain rakstīja:Sāku domāt, līdz ar jaunu šķidrumu nevajadzēja uzlikt jaunu koilu un izmazgāt tvaicētāju?
Vienu reizi bija man ar Frost garšu šaize- pat pēc nomaiņas un tanka mazgāšanas likās ka divas dienas vel jūt to sūdu!
Vispār, savādi ar to Hangsen RY4. Šeku lietotājs Bubucis raksta, ka viņam šis šķidrums patīkot. Nevar taču būt, ka diviem cilvēkiem tik ļoti atšķiras garšas kārbiņu izvietojums uz mēles?
Varbūt pie vainas mans tvaicētājs (Mini Protank 3 Dual Coil Clearomizer)?
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Un kā vel var!!!Nevar otram ieteikt šķidrumu, jāmeklē pašam savs- 100%. Es nedaudz tirgojos ar šķidrumiem, vienam liekas foršs, cits spļaudās tā ka maz neliekas. Var ieteikt tikai aptuvenu garšu, virzienu...Nain rakstīja:Nevar taču būt, ka diviem cilvēkiem tik ļoti atšķiras garšas kārbiņu izvietojums uz mēles?
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi