Čau.
Es šobrīd esmu galīgi iebraucis auzās ar nikotīna stiprumiem. Neko vairs nesaprotu.
Sākšu ar to, ka biju diezgan pamatīgi atkarīgs smēķētājs. Vismaz paciņa līdz pusotra dienā zilā winstona aptuveni 15 gadus.
Sāku savu veipotāja karjeru (apakšā rakstīts). Sākumā Airsmoke (Dekang) 1,5% (15mg/ml). Tas man likās ok, pilnībā aizvietoja analogus, nevienu analogu kopš pirmā e-dūma vairs neesmu mēģinājis. Aptuveni pēc 2 nedēļām nopirku 1,0% (10mg/ml). Tas sākumā likās pašvaks. Šķiet vilku no rīta līdz vakaram, 10ml pudelīte 2 dienas neizturēja.
Pagājušajā nedēļā bija pasūtīšana no Lietuvas veikala, kur, klāt pie visa, pasūtīju 3 dažādas (Suprem-e) 12ml pudelītes ar stiprumu 8mg/ml. Leiši atrakstīja, ka, sakarā ar to, ka viena garša ir beigusies ar šo šķidrumu, viņi to aizvietos ar 12mg/ml. Ok, piekritu.
Saņēmu, kūpināju. Tā, kas 12mg/ml likās briesmīgi stipra, tās, kuras 8mg/ml - briesmīgi vājas. Atkal kūpēju no rīta līdz vakaram nonstopā.
Šodien no Inawera saņēmu 100ml pudeli ar stiprumu 6mg/ml. Super. Stiprums tieši tas, ko gribu. Ne par stipru, ne par vāju.
Parunājam par nikotīna stiprumiem
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Nauda: : Locked
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Parunājam par nikotīna stiprumiem
Man ar stiprumu ir tā ka sakarā ar to ka velku kad var un kad ir iespēja- es lietoju 4-6mg/ml, man pietiek. Citreiz liekas ka vajadzētu biku štengrāku, bet parasti tas pāriet fiksi un ātri. Ja kur pamēģinu ko stiprāku, elpu rauj ciet.
Sāku ar 12mg/ml un pamazām pārgāju līdz pašreizējam stiprumam, patreiz nevajag(neprasās) ne ko citu.
Es domāju ka ar laiku atradīsi savu.
Sāku ar 12mg/ml un pamazām pārgāju līdz pašreizējam stiprumam, patreiz nevajag(neprasās) ne ko citu.
Es domāju ka ar laiku atradīsi savu.

-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Es ar aizsāku savu veipošanu ar elektronisko cigareti pa 10Ls(analoga imitācija) Sabojāju visu savu pirmo priekšstatu. Tad bij vēl viens kārtidžnieks, bet bij ļoti pa švaku(pat tad nezināju tos stiprumus. Un tad kādi 2gadi atpakaļ uzdūros uz FT mājas lapu kur arī sākās visa veipošana. Sākumā es biju iepircis 18mg un 14mg šķidrumus, klepoju kā tāds hronisks pīpmanis, bet ar laiku sapratu, ka vajag mazāku stiprumu. Un laikam ejot esmu nonācis arī uz tiem 4-5mg stiprumiem, jo citreiz patīk čainveipot un pa dienu nokūpinu kādus 15ml, protams, citreiz tik kādus 5ml. Ja ir 6mg un vairāk nikotīns, tā vairs nevar normāli ievilkt, sit kaklu ciet. Un atklāju, ka to throat hit var ļoti labi imitēt ar neskaitāmu veidu piparmētru flavoringiem. Un tākā tagad esmu apsēsts uz su ohm buildiem, tad nu ar dūma vai garšas trūkumu nav problēmu 

Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
O jā. Es arī mēģināju sen atpakaļ to analoga imitāciju. Saēdos nikotīnu tā, ka likās, ka slidas būs pret debesīm. 

- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Man tādā ziņā paveicās-pirms ko pirkt viens draugs iedeva epīpi palietot, tiesa tur bija jāpilina un nu nebija tā epīpe jauna, bet pamēģināju un aizgāja, otrs mans draugs nodarbojās ar ecīgu tirdzniecību, aizbraucu pie viņa uz māju un pamēģināju, izprašņāju par katru štruntu, tad nopirku baču ar maināmiem voltiem, man liekas ka ego bija, vel ar led ekrāniņu. Un tanku arī labu toreiz dabuju. Aptuveni tā sākās mana veipošana.
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Tā man standartā gāja 6mg šķidrumi. Parasti pasutiju kādu tabakas 12mg šķidrumu un vel tikpat kādu augļu 0mg šķidrumu. Sajaucot kopā uz aci apm 50/50 tad tiku pie 6mg. Tagad skatos ka man parasti beidzas 0mg šķidrums pirmais jo neprasās vairs tik stiprs. Tā bija ar hangsen un dekang šķidrumiem
Nesen zinkaribas dzīts pasutiju VIVO un P1 šķidrumus. Pāris 6mg uzvreiz kūpināšanai un 12mg šķaidīšanai. Tagad es mēģinu saprast no kura man sāp galva. Es atškaidiju lidz pat 2-3mg. Stiprumu praktiski nejūtu, bet galva sāk sāpēt. Šodien paņēmu atkal veco labo hangsen 6mgl un tas ir perfekts, gan stiprums un viss pārēkais. Un pats galvenais ka galva jau pēc pus stundas beidza sāpēt. Hvz....ko tie poļi pielikušu klāt ka galva sāk sāpēt ar pusi švakāku stiprumu kā kupinu ikdienā.Es jau vienu bridi padomāju ka jāmet miers veipošanai, jo saku nogurt no ikdienas galvas sāpēm. Nu vismaz zinu ka poļi pie vainas.
Nesen zinkaribas dzīts pasutiju VIVO un P1 šķidrumus. Pāris 6mg uzvreiz kūpināšanai un 12mg šķaidīšanai. Tagad es mēģinu saprast no kura man sāp galva. Es atškaidiju lidz pat 2-3mg. Stiprumu praktiski nejūtu, bet galva sāk sāpēt. Šodien paņēmu atkal veco labo hangsen 6mgl un tas ir perfekts, gan stiprums un viss pārēkais. Un pats galvenais ka galva jau pēc pus stundas beidza sāpēt. Hvz....ko tie poļi pielikušu klāt ka galva sāk sāpēt ar pusi švakāku stiprumu kā kupinu ikdienā.Es jau vienu bridi padomāju ka jāmet miers veipošanai, jo saku nogurt no ikdienas galvas sāpēm. Nu vismaz zinu ka poļi pie vainas.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Tad kad tos poļu šķidrumus atšķaidiju, tad tos vilku taka tukšu gaisu ja neskaita garšu. Stiprums vispār nebija jūtams. Domāju ka klāt ir kautkas kas nepatik manai galvai. Tad kad nešķaiditā veidā kupināju, tad likās ka ir ok, gan belziens kalā un vis pārējais nelikās vairāk par 6mg.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- e-cigshop.eu
- Aktīvs
- Atbildes: 26
- Pievienojies: 19 Jan 2015, 14:16
- Atrašanās vieta: Limerick, Shannon, Ireland
- Kontakts:
Ginča... tu to par mani???Gintchlv rakstīja:... otrs mans draugs nodarbojās ar ecīgu tirdzniecību, aizbraucu pie viņa uz māju un pamēģināju, izprašņāju par katru štruntu, tad nopirku baču ar maināmiem voltiem, man liekas ka ego bija, vel ar led ekrāniņu...

- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Nu ja ka par tevi! Es pirms braukšanas uz LV tajā gadā pie tevis uz Šanonu devos šopingā!!! 

-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Btv, kaut kur var iegādāties 100% nikotīnu? Zinu, ka Krievijā un Ukrainā ir, bet kaut kā neatrodu tādus, kas sūta ārpus savām valstīm, ir kāds atradis?

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi