Labākie DIY E-šķidrumi
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
- Nauda: : Locked
Labākie DIY E-šķidrumi
Iesakiet kuri jums šķiet labākie DIY E-šķidrumi 

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Labākie DIY E-šķidrumi
Tu domā labākās receptes vai...?Gredzens rakstīja:Iesakiet kuri jums šķiet labākie DIY E-šķidrumi
R
- Gredzens
- Aktīvs
Es domaaju labaakie flavours razhotaaji nu piem ko es zinu: Inawera, Capella..raitizz rakstīja:Tu domā labākās receptes vai...?Gredzens rakstīja:Iesakiet kuri jums šķiet labākie DIY E-šķidrumi
R
- Gredzens
- Aktīvs
paldies par tavu viedokli, bet es biju domaaajis par firmaam kuras tieshi taisa garshas(flavours), lai vareetu mixeet kopaa ar baazeem jau peectam pats...WoTsoon rakstīja:No tiem, ko esmu mēģinājis, bet esmu pavisam nedaudz gada laikā tikai kādas 5-6 firmas, tad pagaidām varu teikt, ka vislabāk ir paticis RY4 no ukcigstore, jo bija jūtamas izteiktas šim šķirdrumam garšas salīdzinot ar citiem, ko esmu provējis.
Un vēl ir paticis Israel Capitan no Yaeliq.
Bet par labākajiem es noteikti nesaukšu, jo ir tā, ka ar laiku vienkārši apnīk, piegriežas, manuprāt, jebkura garša, vai maisījums, un tad nu atliek vien meklēt ko jaunu, vai arī mainīt uz riņķi.
Pagaidām pieturos pie Yaeliq vairāk cenas dēļ, un arī tamdēļ, ka vairāk, vai mazāk atsevišķi šķidrumi ir pieciešami.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Pagaidām tikai poļu molin berry un inawera esmu mēģinājis. Ir ok, nav ar ko salīdzināt.
- raitizz
- Teicējs
Kad sāku jaukt, palasījos, kas nu ir pēc atsauksmēm tas labākais, un tauta bij starā par Capella. To arī tad sev ieviesu. Ir labi.
Ir iegādāti daži no Mom Pop, no Twisted un Lorann. Ir arī Inawera, bet neviens no tiem nav mēģināts.
Populārs ir arī Flavourart.
R
Ir iegādāti daži no Mom Pop, no Twisted un Lorann. Ir arī Inawera, bet neviens no tiem nav mēģināts.
R
- Gredzens
- Aktīvs
Pats esi meegjinaajis Flavourart un inawera?raitizz rakstīja:Kad sāku jaukt, palasījos, kas nu ir pēc atsauksmēm tas labākais, un tauta bij starā par Capella. To arī tad sev ieviesu. Ir labi.
R
Cik zinu tad tu pats arii jauc Capella? baazes arii tur peerc? Cik % flavour vajag lai kaadu 10ml uzjauktu?
Es tik inawera esmu meegjinaajis - nekas iipashs, man liekaas ka taads kaa skaabums mutee peec vinjaam paliek...
- raitizz
- Teicējs
Flavourart neesmu mēģinājis.
Inawera te kādas 8 garšas, pārsvarā tabaka, man uzdāvināja, bet nav vēl jauktas.
Capella ņemu kur pagadās. Ne visur, kur ir bāzes, ir arī Capella. Sāku ar garšām un bāzēm no šī - http://www.thealchemistscupboard.co.uk/
Tas Nic vēl tiek jaukts. Bet paņēmu arī no Pink Mule, Nic un garšas. Tās ar vēl stāv.
Tagad pāris mēnešu nav jaukts nekas, jo ir kaudze gatavo un nav laika.
Iesaka sākt ar 5% flavour (tas uz 10ml būtu 0,5ml) un tad skatīties, kas sanāk.
Kad jaucu, tad kā kuru reizi un kā kurā receptē tie procenti.
R
Inawera te kādas 8 garšas, pārsvarā tabaka, man uzdāvināja, bet nav vēl jauktas.
Capella ņemu kur pagadās. Ne visur, kur ir bāzes, ir arī Capella. Sāku ar garšām un bāzēm no šī - http://www.thealchemistscupboard.co.uk/
Tas Nic vēl tiek jaukts. Bet paņēmu arī no Pink Mule, Nic un garšas. Tās ar vēl stāv.
Tagad pāris mēnešu nav jaukts nekas, jo ir kaudze gatavo un nav laika.
Iesaka sākt ar 5% flavour (tas uz 10ml būtu 0,5ml) un tad skatīties, kas sanāk.
Kad jaucu, tad kā kuru reizi un kā kurā receptē tie procenti.
R
- Gredzens
- Aktīvs
Paldies! Ļoti izsmeļoši! 

- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Būs man šitas teksts kaut kur jāsaglabā,ne pirmo reizi par šķidrumiem tiek jautāts 
Sāku ar škīdrumiem kurus jauca un tirgoja Viktors. Biku vēlāk jau pasūtiju no Inaweras, bazēs un garšiņas. Tā arī sūtu no turienes, vienu bbrīdi tirgojos internetā, jaucu pats un tirgoju tālāk. Šajā sakarā garšiņu mājās sakrājies nākamajiem trīs četriem gadiem
Šķidrumus jaucu pats jau vairāk kā divus gadus, pats sev jaucu švakāku garšu- ja iejaucu kā paredzēts, garšas stipri par daudz, šā iemesla pēc arī veikalā pirktos šķidrumus jājauc uz pusi...
Vienu brīdi tvaicēju tabakas šķidrumus, patika, tagad bija brīdis kad tvaicēju shishu, tagad- pat nezinu ko tvaicēt, viss vairāk vai mazāk piegriezies, sašķaidiju shishu ar ābolu šodien, nu tā, tvaicēju jo nezinu ko gribu...

Sāku ar škīdrumiem kurus jauca un tirgoja Viktors. Biku vēlāk jau pasūtiju no Inaweras, bazēs un garšiņas. Tā arī sūtu no turienes, vienu bbrīdi tirgojos internetā, jaucu pats un tirgoju tālāk. Šajā sakarā garšiņu mājās sakrājies nākamajiem trīs četriem gadiem

Šķidrumus jaucu pats jau vairāk kā divus gadus, pats sev jaucu švakāku garšu- ja iejaucu kā paredzēts, garšas stipri par daudz, šā iemesla pēc arī veikalā pirktos šķidrumus jājauc uz pusi...
Vienu brīdi tvaicēju tabakas šķidrumus, patika, tagad bija brīdis kad tvaicēju shishu, tagad- pat nezinu ko tvaicēt, viss vairāk vai mazāk piegriezies, sašķaidiju shishu ar ābolu šodien, nu tā, tvaicēju jo nezinu ko gribu...
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi