Un vel labi RY4 iet kopā ar alu!Laikam jau RY4 labi iet kopā ar augļiem, varētu padomāt, jo Bubucis to velk RY4 kopā ar ābolu, Infants RY4 ar banānu..., es ar plūmpersiku, incanti...

Un vel labi RY4 iet kopā ar alu!Laikam jau RY4 labi iet kopā ar augļiem, varētu padomāt, jo Bubucis to velk RY4 kopā ar ābolu, Infants RY4 ar banānu..., es ar plūmpersiku, incanti...
Banāniņš ar alu arī ir ok!bubucis rakstīja:Un vel labi RY4 iet kopā ar alu!Laikam jau RY4 labi iet kopā ar augļiem, varētu padomāt, jo Bubucis to velk RY4 kopā ar ābolu, Infants RY4 ar banānu..., es ar plūmpersiku, incanti...
mariz rakstīja:Kur tu tas rec3ptes nem? Tas unicorn milk ir tnipa cutwood pakaldarinajums? Originals mani n3 visai iespaidoju, bet meginaju laika kad vel ego tvaiceju. Iespejams tagad pavisam cita varsa butu. Es esmu jaucis abolu ar kaneli un to daru joprojam jo baigi labi garso. Vel vienreiz jaucu tabaku , karameli un vanilu. Sanaca labi. Bet par cik ne3smu liels tabakas aromatu cienitajs tad vairs ari netaisiju.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi