Ko darat ar nesanākušiem šķidrumiem?

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Ko darat ar nesanākušiem šķidrumiem?

Raksts bubucis » 21 Apr 2015, 12:55

Es kautko miksējot cenšos nemiksēt vairāk par 10ml viena reizē. Ja kautkas īsti nepatīk uzmiksētajā šķidrumā tad leju to iekšā 50ml pudelītē. Un tā pēc kāda laika ar tādiem dīvainiem šķidrumiem 50ml pudelīte pilna. Tad kad uznāk dullums, tad mēģinu dziru no šīs. Ja vel nepatīk tad atkal lieku mieru uz pāris mēnešiem. Un tā pec ilgāka laika pamēģināju atkal to šķidrumu un lai cik savādi neliktos,tad ir tīri labs,tāds interesants. Pats galvenais, visas piegaršas kas iepriekš traucēja ir pazudušas. Citreiz līdz ari atškaidišana ar VG.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Re: Ko darat ar nesanākušiem šķidrumiem?

Raksts Gestapo » 21 Apr 2015, 13:15

Man arī ir "komposta kaudze", kur salieti visi tie, kas nav patikuši. Sajaukts šurumburums, bet pamazām novelku. Nevaru vienu garšu ilgi izturēt, katrā uzpildīšanas reizē tiek lieta cita.
A jaukšana, sataisu 50 ml bāzīti (aizvien esmu sev pareizās attiecības meklējumos) un tad to jaucu pa 10m bačokiem ar aromu. Diezgan ērti un zaudējumi nav lieli, ja kaut kas nesanāk kā gribētos. Ja izdosies atrast ideālo kombināciju, tad jau maisīs lielākos kvantumos.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 21 Apr 2015, 13:18

Man vai nu noveipojas arī nesanākušie, pa tīro vai ar VG, vai arī, ja galīgi nebaudāms un nepatīk arī kaimiņa sunim, leju ārā..Nav ko tur.

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 21 Apr 2015, 16:25

Gestapo rakstīja:sataisu 50 ml bāzīti (aizvien esmu sev pareizās attiecības meklējumos) un tad to jaucu pa 10m bačokiem ar aromu
Kaut kā līdzīgi... :D
Tik tilpumi un pati jaukšana savādāka, No litrīgajiem sajaucu 50/50, 6 mg/ml- 100ml boņķi. Tad otrā 100ml boņķī ieleju tīru VG. Boņķi stāv plauktā, kad vajag nemu 30ml pudelīti, leju pusi 6mg/ml un otru pusi tīru VG, nu un protams piecas līdz desmit piles aromu, pēdējā laikā vel pili mentola, lai tvaiks mīkstāks, mentolu nejūt bet tvaiks mīkstāks....
Man jau pašam arī liekas ka biku pa sarežģītu, bet kaut kā iesākts un tā arī turpinu.
Vienu brīdi meklēju netā kādu kaulkulātoru lai sareiķinātu devas, man 50/50 ir un tīrs VG, nu lai beigās sanāk aptuveni 70,80 VG un pārējais PG, bet neko prātīgu neatradu un atmetu ar roku.
Un vel- zinu ka tur uz mēnesi jāliek pieliekamajā lai ievelkas, nostāvas. Es nezinu, es kā uzjaucu, tā tankā iekšā un aidā. Nu kaut kā tā man ar to jaukšanu.
Garšas kas liekas nelietojamas- leju uzreiz ''kaimiņa sunim''- ja nē tad sakrājas vesels lērums un tad pat mentols nepalīdz... :lol:
Uh kāds rakstiņš sanāca.
Attēls

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi