VG par cilvēka cieņu nepazemojošu cenu

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
lava
Biedrs
Atbildes: 12
Pievienojies: 10 Dec 2015, 13:15
Nauda: : Locked

VG par cilvēka cieņu nepazemojošu cenu

Raksts lava » 13 Jūn 2016, 12:20

Te ir stāsts par to kā es ieguvu (un arī tu vari iegūt) savā īpašumā 10 litrus VG (profesionālās aprindās (es pieņemu) sauktu par glicerīnu vai C3H5(OH)3) par nieka 31 eiro un 39 centiem. Produkts tika atrasts un nopirkts uzņēmumā "Latvijas Ķīmija" (http://www.chemical.lv/en/organic-matter/glycerine.html).

Uzzvanīju (67828652) uz uzņēmumu un izteicu vēlmi nopirkt glicerīnu, tiku savienots ar dāmu, kas par šo jautājumu zināja vairāk, un viņa man pateica, ka produkts maksā 29,03 un kanna 2.36 eiro. Teicu ka tas der un devos pakaļ. Atrast nebija pavisam viegli. Cesvaines iela 3 ir stiepts jēdziens, stiepts visas ielas garumā neglītas sētas paskatā. Iebrauktuve tika atrasta sētas galā, apkārt gozējās mājas ar numuriem 17 un 13, bet 3. ir tur iekšā, pabraucot garām pirmajam šlakbaumam, kas vienmēr ir vaļā un taisnā ceļā piebraucot pie otra, kas ir ciet. No sargu būdiņas izkāpa sargs un prasīja uz kurieni es tā braucu. Teicu ka uz "Latvijas Ķīmija", šis, ka tā ir iepakaļ, es, ka man teica (tā bija), ka jābrauc uz 3. noliktavu, viņš, ka OK. Uz lapiņas (sk. ilustrācijas) pierakstīja manu auto numuru un un iedeva lapiņu man, es braucu iekšā un 3. noliktava ir gara ēka ar vairākām piebrauktuvēm, tās galā balta siena un durvis uz birojiņu ar dāmām, datoriem un istabas augiem. Saku, ka man vajag glicerīnu, 10 litrus. Viņa piezvana pa telefonu un dod uzdevumu "atliet desmit", samaksāju, viņa iedeva čeku, kvalitātes apliecību, uzlīmi kannai un aizpildīja un apštampelēja lapiņu, ko man iedeva sargs, iebraucot. Pēc 6 minūtēm pierullē autokārs (ir tāds vārds?) un šoferim blakus kanna. Viņš man kannu, es prom. Pie vārtiem sargs nopēta kannu, savāc lapiņu un es esmu pilsētā.

Rezumējot, brauc uz Cesvaines 3, dur iekšā, sargam saki, ka tev teica, ka jābrauc uz 3. noliktavu, paņem papīru un brauc, pērc.

Bildītēs sarga dotais papīrītis, jau apštempelēts, pirkuma čeks un dokumenti (ar derīguma termiņu) un pirkums (saulē tikai uz fotografēšanas mirkli).

Bildes: http://imgur.com/a/ooXxV

Lietotāja avatars
Mr.I.
Aktīvs
Atbildes: 58
Pievienojies: 10 Apr 2015, 09:12
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 06 Okt 2013

Re: VG par cilvēka cieņu nepazemojošu cenu

Raksts Mr.I. » 13 Jūn 2016, 12:23

LABS!
Attēls

eVic-VTC Mini+ Freemax Starre Pure
RX200S+ OBS Crius RTA
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 13 Jūn 2016, 18:02

Varbūt viņi arī propilēn glikolu tirgo tur pat? Mož pat nikotīna koncentrātus???
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
lava
Biedrs
Atbildes: 12
Pievienojies: 10 Dec 2015, 13:15

Raksts lava » 13 Jūn 2016, 18:40

Nemanīju neko tādu, bet droši uzzvani un uzjautā. Par niko stipri šaubos.
Lietotāja avatars
UniQ
Aktīvs
Atbildes: 36
Pievienojies: 18 Mai 2016, 22:32

Raksts UniQ » 19 Jūl 2016, 04:36

Šausmas un tu tiešām tici ka šis ir kvalitatīvs?
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 10 Aug 2016, 19:47

Kur tu redzi šausmas un kas liek domāt, ka šis kaut kā atšķirās no veipšopa preces?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
htky
Biedrs
Atbildes: 15
Pievienojies: 21 Apr 2016, 09:55
Veipoju kopš: 24 Apr 2016

Raksts htky » 10 Aug 2016, 19:50

Ļoti labs VG, es pat teiktu augstākā kvalitāte! Pats paķēru 2L un tvaikoju uz nebēdu ;)
iPower 80W + Combo RDTA
Pico + Serpent Mini

Iepriekš - iJust 2 Kit ; iStick 50W + Subtank Mini ; RX200S + Griffin 25 / The Troll v2
Runcis_79
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 12 Sep 2016, 13:08

Raksts Runcis_79 » 12 Sep 2016, 14:55

Tad jau buus I eva no Tevis paaris litri jaaatpeerk... Pie viena pastaastiitu kas un kaa,,,:)) Jo redzi es te darbaa maazojos, kameer sjodien nopirku vienu aparaatu...ja kas , tad mans tel nr 29996796 FACEBOOK RAIVIS KUBULINS

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi