Sveiki,
Mana mīļākā zupa ir Cuttwood Unicorn milk.
Tās mīnus, ka tvaicējot to ikdienā, mēnesī vēsi var sasniegt ap 300Eur izmaksas, tāpēc tas man vienmēr bijis "svētdienu" saldais ēdiens.
Saņemšanās uzjaukt pirmo zupu pēc receptes to ir mainījusi, tātad recepti ņēmu no tejienes:
http://www.99juices.com/recipes/2072/#.VzqtrPmLSM8
Visas sastāvdaļas no e-dym veikala, dēļ labajām cenām un lētās piegādes (6eur UPS), pieved 3-5 dienu laikā.
Un bāzi ņēmu no balticavape 3mg nic. 70/30;
Jaucu uzreiz 350ml un iznākums ļoti labs, vēl gan nav pagājušas 160 ieteicamās nostāvēšanās stundas, bet katru 2. dienu sanāk atleju nākamo 15ml pudelīti un paliek arvien krēmīgāks iznākums.
Tiem, kam garšo unicorn milk noteikti iesaku šo klonu.
Unicorn milk klons - atsauksme par recepti
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 20 Apr 2016, 14:04
- Nauda: : Locked
-
- Aktīvs
- Atbildes: 52
- Pievienojies: 28 Sep 2015, 14:24
Re: Unicorn milk klons - atsauksme par recepti
es kaa reiz sho gribu pamegināt, vienigi edym'aa no capella nav viss uz vietas. Ja saki ka ir ok, tad bus vien jaasuuta tfa
http://e-liquid-recipes.com/recipe/2550 ... ICORN+MILK
http://e-liquid-recipes.com/recipe/2550 ... ICORN+MILK
eVic-VTC Mini + Goblin mini v3 SC/Serpent mini/Sapor RDA @ Mega Mellons DIY 50/50 0mg
-
- Biedrs
Es kāreiz ar TFA visu jaucu, bet tagad (vakar skatījos), ka sweet cream un bavarian cream nav uz vietas.
Tur cenas labas, visu uzreiz pa 30ml ņēmu, tagad gaidu, kad tur atkal stock parādīsies trūkstošie un uzjaukšu nākamo porciju.
Sanāk šobrīd labākās zupiņas priekš manis ir šis klons un tad TJuice zemeņu koncentrāts, bāzes labākas par tām "label" bāzēm no balticavape ar nav atrastas.
Tur cenas labas, visu uzreiz pa 30ml ņēmu, tagad gaidu, kad tur atkal stock parādīsies trūkstošie un uzjaukšu nākamo porciju.
Sanāk šobrīd labākās zupiņas priekš manis ir šis klons un tad TJuice zemeņu koncentrāts, bāzes labākas par tām "label" bāzēm no balticavape ar nav atrastas.
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Vienu reizi arī ko līdzīgu centos uzjaukt, salīdzināt nevaru, jo orģinālo CutWood unicorn milk'u neesmu baudījis, bet kopumā - recepte garšiga. Diezgan maiga, salda un tajā pašā brīdī unikāla, garšas savienojas savā starpā ļoti pārsteidzoši, patīkami.
Un jā, krēmu un zemeni aizvietoju ar jau gatavu - zemenu krēmu.
Uz kā tvaicējāt, kādas bāzes proporcijas un nikotīns?
Un jā, krēmu un zemeni aizvietoju ar jau gatavu - zemenu krēmu.
Uz kā tvaicējāt, kādas bāzes proporcijas un nikotīns?
-
- Biedrs
- Atbildes: 19
- Pievienojies: 09 Nov 2015, 19:32
- Atrašanās vieta: UK, Leicester
- Veipoju kopš: 10 Okt 2015
man ir kādas 3 dažāda receptes šim šķidrumam, publicētā ir nedaudz līdzīga manis jauktajam sākuma mēģinājumam. Tagad esmu atradusi tādu recepti, kas ir identiska oriģinālam:
Butterscotch (Flavorah)1%
CAP New York Cheesecake1%
DX Sweet Cream (TPA)1%
graham crecker clear TPA1%
Sweet Strawberry (CAP)5%
Vanilla bean ice cream2%
Vanilla Custard v1 (CAP)3%
Strength: 3 mg
PG/VG-ratio: 20/80
Flavor total: 14 ml (14%) šo tagad jaucu pastāvīgi, ir ļoti labs
Butterscotch (Flavorah)1%
CAP New York Cheesecake1%
DX Sweet Cream (TPA)1%
graham crecker clear TPA1%
Sweet Strawberry (CAP)5%
Vanilla bean ice cream2%
Vanilla Custard v1 (CAP)3%
Strength: 3 mg
PG/VG-ratio: 20/80
Flavor total: 14 ml (14%) šo tagad jaucu pastāvīgi, ir ļoti labs

- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Bā, kādos tankos jūs lietojat tos šķidrumus, kur ir 15%-30% garšas koncentrāti?
-
- Biedrs
Es ar toptanku. Tagad no fasttecha nāk tfv4 mini - redzēs 
Starp citu ar dhl post mail par tfv4 3$ bija piegāde, no fasttech mantas atnāk nedeļas laikā

Starp citu ar dhl post mail par tfv4 3$ bija piegāde, no fasttech mantas atnāk nedeļas laikā

-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 02 Mai 2016, 22:50
Jautajums: tgd ir pagajis nostavešanas laiks. Garša ir kā oriğinalam ?

-
- Biedrs
Ja godīgi, laikam oriģināls būtu jānopērk jāsalīdzina, krāsa palika kā oriģinālam un garša arī ļoti tuvu vismaz man tā liekās, cik oriģinālu atminos 
Katrā gadījumā manta ir tik laba, ka ap 370ml būs drīz nopīpēti un skapī jau nostāvas nākamie 700, šoreiz jau 1L burkā jaucu to brīnumu.
esmu diezgan pavirš maisītājs, jo daru to bez svariņiem, ar šļirci, leju klāt nedaudz vairāk bāzes, lai ir mazāka aromu koncentrācija, bet rezultāts ir vairāk nekā apmierinošs

Katrā gadījumā manta ir tik laba, ka ap 370ml būs drīz nopīpēti un skapī jau nostāvas nākamie 700, šoreiz jau 1L burkā jaucu to brīnumu.
esmu diezgan pavirš maisītājs, jo daru to bez svariņiem, ar šļirci, leju klāt nedaudz vairāk bāzes, lai ir mazāka aromu koncentrācija, bet rezultāts ir vairāk nekā apmierinošs

-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 02 Mai 2016, 22:50
Es saprotu kad ir garšīgi ,bet cik tad ml tu diena novelcJanis1988 rakstīja:Ja godīgi, laikam oriģināls būtu jānopērk jāsalīdzina, krāsa palika kā oriģinālam un garša arī ļoti tuvu vismaz man tā liekās, cik oriģinālu atminos

Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi