Paštaisīts E-Šķidrums !!!

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Paštaisīts E-Šķidrums !!!

Raksts Gintchlv » 30 Nov 2015, 19:38

Tā- sakarā ar to ka Gintchlv slinko un tiešām nav uztaisijis video par škidrumu jaukšanu, es viņa vārdā atvainojos. Gan jau šams saņemsies un uztaisīs...
Un te jau tēmā diezgan sīki viss proces aprakstīts, VG+PG+nikotīns+aromatizētājs= un zupa gatava!
Kur ko pirkt- forumā infas daudz.
Vai ņemt jau gatavu bāzi un tikai pielikt aromatizētāju, vai bāzi jaukt pašam- tas jau vairāk tākā jāizdomā no tāda viedokļa kā pašam ērtāk. Vai ir vēlēšanās eksperimentēt vai vienkārši biku lētāk tvaicēt.
Bet video būs, ja ne šogad- tad nākošgad noteikti!

Attēls
Dizelis
Aktīvs
Atbildes: 28
Pievienojies: 06 Sep 2015, 19:00
Veipoju kopš: 16 Aug 2015

Raksts Dizelis » 19 Jan 2016, 16:32

Jau pāris mēnešus jaucu sev šķidrumus bet nekādīgi netieku vaļā no asās/kodīgās garšas. Izmantoju molinshop bāzi(70VG 30PG), gan garšas. Sāku ar 12 mg/ml, tad 6mg un tagad jau ar 3mg, bet kodīgums kā nezūd, tā nezūd...
Varbūt kāds zin kas iespējams būtu jāpamaina?

Tvaicēju ar evic VTC mini + Zephyrus tanku
Attēls
Daily Setup: Wismec Predator 228W + Griffin 25 Plus, Griffin 22
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 19 Jan 2016, 16:35

Dizelis rakstīja:Jau pāris mēnešus jaucu sev šķidrumus bet nekādīgi netieku vaļā no asās/kodīgās garšas. Izmantoju molinshop bāzi(70VG 30PG), gan garšas. Sāku ar 12 mg/ml, tad 6mg un tagad jau ar 3mg, bet kodīgums kā nezūd, tā nezūd...
Varbūt kāds zin kas iespējams būtu jāpamaina?

Tvaicēju ar evic VTC + Zephyrus tanku
Citu bāzi esi mēģinājis?

Spoles pozīciju pamainīt. Tuvāk/tālāk no gaisa caurumiem...

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Jan 2016, 17:12

Sveiki šķidrumu dresētāji!!! :D
Par šķidrumu nostāvināšana, tiko skatijos vienu streamu kurā par šo gāja runa. Pēc būtības ir garšas kuras jānogatavina no trīs dienām līdz pat nedēļai, un tad šķidrums iegūstot pilnvērtīgu garšas buķeti.
Es esmu vienmēr bijis slinks uz to gatavošanu un parasti lietoju uzreiz. :twisted:
Šajā streamā ļaudis, advencēti, ne pirmo dienu jauc un lieto, arī iesaka tādu metodi kā ātro nogatavināšanu mikroviļņu krāsnī...
Skan jau nu diezgan skarbi, bet pati metode esot sekojoša- runa gāja par 30ml boņķīšiem, plastmasas, ieliekam mikrenē, uzliekam lielāko temp. un uz 6 līdz 8 sekundēm, ideja ir lai mikrene biku uzsilda, elektroni biku izgaņā un gatavs, šķidrums esot lietojams uz reiz...
Nu ko šāda metode man jau vairāk patīk, pameiģināšu un tad jau došu ziņu kas un kā!
P.S. Katram tilpumam un taras materiālam laiks kuru ustadam mikrenei atšķiras, streamā gāja runa par 30ml, plastmasas pudelīti. Galvenais esot nepārkarsēt! Tad nekas labs nebūs, pudelīte uzies gaisā tikai tā, mikrene netīra, zupas nav... :|
Attēls
Dizelis
Aktīvs
Atbildes: 28
Pievienojies: 06 Sep 2015, 19:00
Veipoju kopš: 16 Aug 2015

Raksts Dizelis » 19 Jan 2016, 18:00

raitizz rakstīja:
Citu bāzi esi mēģinājis?

Spoles pozīciju pamainīt. Tuvāk/tālāk no gaisa caurumiem...

R
Citas bāzes nēesmu mēginājis, varbūt ir kas iesakāms?
Par spoles pozīciju nebiju aizdomājies, noteikti pamēģināšu pamainīt, paldies
Attēls
Daily Setup: Wismec Predator 228W + Griffin 25 Plus, Griffin 22
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 19 Jan 2016, 18:06

Dizelis rakstīja: Citas bāzes nēesmu mēginājis, varbūt ir kas iesakāms?
Hmm. Pink-mule?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 19 Jan 2016, 19:02

infants rakstīja:
Dizelis rakstīja: Citas bāzes nēesmu mēginājis, varbūt ir kas iesakāms?
Hmm. Pink-mule?
..vai no šejienes: http://www.balticavape.com/collections/bazes

R
b0r1ng
Aktīvs
Atbildes: 31
Pievienojies: 17 Jan 2016, 20:42

Raksts b0r1ng » 19 Jan 2016, 19:02

Okay, sākšu no sākuma. Jau vairākus mēnešus esmu nokāpis no cigaretēm. Tikai vapings. Uz doto brīdi setups diezgan paprasts, jo to vēl studēju (Gribu saprast ko īsti gribu, jo subohmings man ne īsti iet pie sirds, pārāk neērti tvaikot mašīnā) sortimentu. Random 30W mods ZPower ar CVTANK Mini v2 ar 1,2 Ohm coiliem.

Pa pāris mēnešiem tika izmēģināti visādi škidrumi sākot no FeelLife (Šis lika saprast ka lētais gals nav leitojams), Moliq Dripper Line (Diezgan adekvāts bet garšas par stipru) un vēl visādi 10ML sīkumi no Rīgā tirdzniecības centros atrodamiem brīnumiem. Rezumējot savu pieredzi tika izvēlēts tomēr manipulēt garšas pašam. Cik saprotu tad adekvātākā vieta ir Pink Mule. Salīdzinot garšas un tvaika attiecību preferences sapratu ka laikam 50\50 VPG būs mans vidusceļš pagaidām. Tātad Green Label. Ūdens nav obligāts cik sapratu pēc nelielas izpētes.

Bet te rodas divi jautājumi uz kuriem detalizētas abildes man neizdevās atrast jo, būšu godīgs, vakaros ļoooooti negribās rakties cauri kaudzei informācijas un ir cerība rast atbildes no zinošiem cilvēkiem pa taisno.

1. Kādi PinkMule atrodamie garšas škidrumi ir labi miksēšanai. Es nerunāju par garšu kā tādu, bet to, ka sastāvs ir pārbaudīts un +- paliek nemainīgs no pirkuma uz pirkumu ?
2. Vai jaucot škidrumu ar garšu vajag obligāti kaut kādu uzparikti kas to miksēs? Vienkārši sakratīt nesanāks?
3. Cik svarīgs ir ūdens un kādi ir visi tie plusi ko tas sniegtu mikslī? Ja nozīme tomēr ir +- svarīgs, tad kādas ir vēlamās porporcijas un kur var nopirkt pareizi attīrītu ūdeni?

Paldies jau iepriekš.
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 19 Jan 2016, 19:16

Īsi no manis (gan jau kāds plašāk paņems):
1. Nav man pieredze ar PM pieejamajām garšām.
2. Kratīt sanāks, tikai zupu vajag noturēt (steeping). Pagooglē.
3. Mans necilais viedoklis - no ūdens pa gabalu. Pats nesen uzsūtīju Green Label 50/50 (ņēmu no Balticavape), un izvēlējos to, jo ūdens nav pievienots (nav šķaidītais glicerīns). Man nepatīk, jūtu to ūdens tvaiku kkā.

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Jan 2016, 20:18

1.Par pašiem pinkmules šķidrumiem nepateikšu- man pagaidām patīk Flavourart aromas, par citām patreiz neko neteikšu.
2.Man nekādas uzpariktes nav, rokā pudeli sakratu un viss, leju tankā un tvaicēju. Tas gan neesot pareizi, esot jānostāvina-tad garšas nianses izbaudīt varot pilnīgāk... Nu nezinu, man ar to pacietību ir kā ir, tāpēc daru tā kā daru...
3.Par ūdeni- sākumā lika šķidrumam klāt ūdeni lai tas ir šķidrāks, lai labāk jaucas savā starpā komponenti. Tagad ūdens nav aktuāli, ja ir vēlēšanās vari pameiģināt pieliet 5-10% ūdens, varbūt tev patiks, jālej destilēts ūdens, gan jau ka aptiekā var nopirkt, nemācēšu teikt vai destilēts ūdens ko lej mašīnas akumulātorā būs tas pats kas destilēts ūdens aptiekā, pēc idejas vajadzētu būt vienam un tam pašām- destilēts ūdens.
Attēls

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi