Kā jau lapā lieliem, sarkaniem burtiem rakstīts - nākamā partija būs pieejama 27.martā plkst. 9:00 pēc Griničas laika

R
Paklau raitizz taa grinicha ir takaa piepilseeta Londonaa? Vnk gribu zinaat cikos sanaak peec Latvijas laika, kad var saakt iepirktraitizz rakstīja:Nesmu sūtījis, bet pamēģināšu.
Kā jau lapā lieliem, sarkaniem burtiem rakstīts - nākamā partija būs pieejama 27.martā plkst. 9:00 pēc Griničas laika![]()
NEXT SALE-Friday 27th March@9am gmt - GMT ir Greenwich Mean Time, kas ir 0 h laika zona (kā jau visa UKGredzens rakstīja:Paklau raitizz taa grinicha ir takaa piepilseeta Londonaa? Vnk gribu zinaat cikos sanaak peec Latvijas laika, kad var saakt iepirktraitizz rakstīja:Nesmu sūtījis, bet pamēģināšu.
Kā jau lapā lieliem, sarkaniem burtiem rakstīts - nākamā partija būs pieejama 27.martā plkst. 9:00 pēc Griničas laika![]()
Gredzens rakstīja:Paldies!
Ah tad peec greenwitch'as
A es te mekleeju kkadu Grinich'u
Man taa pashvaki ar LV val., labaak netulkot a to neko nevar saprast
Un kā? Mans atnāca 3 dienās kopš bija shipped.Gredzens rakstīja:Re ka sanaaca man nopirkt grantsvanillacustard'u, bet nu ne bez gruutiibaam.., kaa pulkstens notikshkjeeja 11:00 taa tai adresei lkm "neliela" paarslodziite notika - knapi un ar erroriem, bet pirkums ir veikts!
Panjeemu 50/50.., lielaaku VG/PG attieciibu nemaz neesmu vilcis.., un ar sho mantu negribeejaas experimenteet.Laigan skjiet ka nautilus tagad var panjemt arii 100% VG, jo caurumi pa kuriem skjidrums piekljuust coilam ir tagad 2x lielaaki palikushi...
Kkaa, kad pirku piemirsaas ka tie tach ir poundi, beigu beigaas sanaaca taads padaargs pirkums:
30ml = 12.00 + 4.13(leetais shippings bez tracking) = 16.14£ = 22.92€
Bet nu jaapraprovee jau ir tik izslaveeta manta, tik bailes ka iegarshosies...
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi