onepoundliquids

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
Lietotāja avatars
Affliction
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 05 Feb 2015, 20:40
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Jelgava

Re: onepoundliquids

Raksts Affliction » 25 Mar 2015, 23:02

Gredzens rakstīja: Buus man laikam jaaizstaav onepoundliquid :D

Esmu suutijis 2x, abas ar leeto, abaas reizees atnaaca ~6/7 dienu laikaa...
Izmeeginaajis esmu pilniigi visus skjidrumus iznjemot 3 kuri ir ar mint(nepatiik man mint)
raitizzz saka ka esot liidziigs kjiinieshiem :D tieshaam sasmeejos, laikam esi aizmirsis kaa kjiinieshi garsho... :lol: Vispaar onepoundliquid visiem skjidrumiem ir kkaada piegarsha, neteikshu ka slikta, bet taada ir visiem, laikam tas deelj izmantotaas baazes...

Varu pateikt kuri manas domaas bija tieshaam negarshiigi skjidrumi...:
Blueberry
Cherry(shis gan ir vieniigais kurhs garshoja peec kjiiniesha..)
Pinacolada(smird peec psrs smarzhaam(garsho liidziigi) :D
American Lites

Ljoti, nu ljooti patika:
Pineapple
Veryberry
Strawberry milkshake
British tobacco

Bet tas jau viss ir tikai subjektiivi, bet varbuut kaadam tomeer noder... :mrgreen:
Varbūt man vienkārši brutāli nepaveicās un kāds kretīns nozaga paku, jo bieži dzirdēts, ka pazūd pakas.
Pineapple man arī patīk! Very Berry arī ir labs, bet pārāk salds liekas. Jocīga sajūta no viņa kaklā paliek, bet patīk. Atgādina tutti frutti konfektes haha. British tobacco arī ir patīkams, viens no labākajiem tabakas šķidrumiem ko esmu vilcis. Premium tobacco tā, tā, vēl nevar līdz galam saprast. Blueberry pēc melleņu sakaltušām mizām garšo :D.

Blow clouds!!!
Lietotāja avatars
Affliction
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 05 Feb 2015, 20:40
Atrašanās vieta: Jelgava

Raksts Affliction » 25 Mar 2015, 23:06

quickbot rakstīja:iesaku paariet uz pashdarinaatajiem. Par taadaam naudaam kaadas tu izteeree par 10ml, pats sev vari uzbruuveet 100ml....taa rupji izsakoties :)
Nu nezinu, no PinkMule sarēķināju sev 27-30 Eur sanāk ar visu sūtīšanu 250ml 100% Vg ar 4 garšām no Loran. Tāpēc saku, nākamais mērķis ir šo setu paņemt, lai varu vilkt garšīgi un ar iespaidīgu tvaiku.
Blow clouds!!!
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 26 Mar 2015, 10:24

Jā, man nu neder uz dual coil dripera pat 6mg no šiem.. kaklu skrāpē.. 2 gab jau atdāvināju čomam, kurš tvaicē uz Nautilus Mini.

Ja patīk šie, neredzu īpašu vajadzību mēģināt vēl kkā iesist kapeiku.. Zem 2 Eur/10ml ar piegādi ir dikti jau nu lēti..

R
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 09 Apr 2015, 21:30

Ehhh.....es nepanesu nekādā koncentrācijā šos šķidrumus. Man riktīgi sāk sāpēt galva. Pēdējā variantā pielēju kādus 20% beznikotīna šo ķidrumu pie inoweras bāzes. Bet vienlga sāka sāpēt.Hvz kamdēl tā...Bet tā man viņi patīk, tikai kūpināt nevaru. :)
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 09 Apr 2015, 21:40

Ā, es tur gan nemērīju, bet pudeles bija/ir pilnas līdz augšai, tā ka gan jau ir tie 10ml.
bet veipot gan nevaru...2 atdāvināju, pārējie mums te neiet...

R

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi