DIY: One Hit Wonder - The Milkman

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
Ē.Mby
Nauda: : Locked

DIY: One Hit Wonder - The Milkman

Raksts Ē.Mby » 28 Mai 2016, 23:25

Interneta plašumos atradu šadu te DIY recepti ļoti pazīstamam ASV ražotam premium šķidrumam: One Hit Wonder - Milkman.
Attēls
Pats vēl neesmu provējis, bet šis te varētu labi aiziet, jo man ļoti pie sirds iet saldie e-šķidrumi.Pēc aromatizētāju daudzuma var likties, ka būs pārsātināti salds, bet tur jau katrs sev var piemeklēt pareizo attiecību.Aromas, visas kas receptē, esmu veipojis kā mono garšas, un visas man gājušas pie sirds.Ceru, ka kādam noderēs, ņemot vērā šīs premkas cenas, būtu daudz izdevīgāk uzjaukt pašam, ja vēl ir pareizie ingridienti, tad vispār pa pirmo.

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: DIY: One Hit Wonder - The Milkman

Raksts infants » 28 Mai 2016, 23:29

Man tieši viss ir, būs jāpamēģina. Proporcionāli iemaisīšu gan nevis 14% garšas, bet gan 4% garšas...
Attēls
Nord2
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 28 Mai 2016, 23:31

Neaizmirsti pateikt kāds sanāca, jo šo te gribēju jau sen pamēģināt, bet paskatoties uz cenu pārgribas :D Es tik pēc algas sapirkšu garšas, tad varēs izvērsties.
navsvarigi
Aktīvs
Atbildes: 278
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Dzintarzeme
Veipoju kopš: 29 Apr 2016

Raksts navsvarigi » 16 Jūn 2016, 14:35

Uzjaucu pēc receptes, pašam šis savienojums gan nebūs topā (iespējams, prasītos mazāk Vanilla vai Cream, tad varētu aizietu labāk), bet draudzenei gan ļoti patīk uzpūst mākonīti ar šo. Garša sāka parādīties pēc 3. dienas (katru dienu sakratot trauku, atstājot 10 min atvērtu, tad atkal sakratot). Sugar lips nav, tepla gan pēc tam smaržīga. Visā visumā ir patīkams brūvējums, vērts izmēģināt gan ikdienas lietošanai gan dažādības paplašināšanai.
Vapeforumam ir čats! Un ŠEIT reizēm 200W+ mierīgi minoties uz ričuka, citreiz 500W+.

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi