Modena aromāti un receptes.
- sYs
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 05 Jan 2016, 13:32
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Purvciems
Re: Modena aromāti un receptes.
apsties kas Tev dzīvē garšo. Pieņemsim - Man garšo biezpiens ar cukuru, skābo krējumu un banānu un kivi gabaliņiem. Uzmiksēju sulu no kivi un banānu garsām, un nēsu vīlies. Beigās jau gaumes lieta. Es pats sulu jaukšanā jauns ( mana pirmā sula ) - toties uz doto brīdi nēsu vīlies šadā garšas izvēles veidā..
-
- Aktīvs
- Atbildes: 41
- Pievienojies: 15 Dec 2015, 11:42
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 11 Jan 2016
Uzjaucu savu pirmo sulu tieši ar aktivaatputa.com nopirktajiem - Meža zemene (0,7ml) + Piparmētra (0,3ml) + VPG 30/70 3mg nic (9ml). Ir OK, Meža zemenes aromāts pats par sevi ļoti labs. Kaklā gan biki kož kad tā aktīvāk uzveipo, neesmu vēl sapratis vai tas no piparmētras aromāta vai no 3mg nic... Kā nekā iesācejs es vēl, jauks un eksperimentēs tālāk, tad jau sapratīs. Nākamo no molin garšiņām domāju ieķert kādu no dzērienu kategorijas, piemēram, Ruma.
-
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 17 Dec 2015, 00:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2014
Garšas nejaucu, man ar vienu pietiek. No molin man patīk tikkai bumbieris un persiks. Viņu milkshake un custard vispār likās kaut kas reti briesmīgs.
- BearFog
- Aktīvs
- Atbildes: 78
- Pievienojies: 04 Jan 2016, 11:25
Pilnīgi noteikti, ka ar cheesecake jauc.WoTsoon rakstīja:bet custard tiešām briesmīga garša, ibo izrādās, ka ir citronkūka
Kaut gan... Apraksti no Molin lapas:
Custard 10ml. Creamy & soft custard full of realistic vanilla beans sitting inside of each bottle.
Cheesecake 10ml. Delicious cheesecake flavour almost like legendary New York style.
Tagad palasīju NY Čīzkeika recepti (ne aromas) - tur ir citrona un apelsīna miziņa klāt, tā kā varētu būt, ka Molin to biš padaudz ielikuši.
SMY SDNA 200
Heracles RTA-2, Griffin 25 Top Airflow
Heracles RTA-2, Griffin 25 Top Airflow
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Pēc idejas "custard" ir olu krēma pudiņš.
Custard is a variety of culinary preparations based on a cooked mixture of milk or cream and egg yolk.
Capellas Vanilla Custard V2 ir viens no labākajiem. Jāprot tikai sajaukt.
Protams, ko poļi saprot ar "custard", var tikai minēt.
R
Custard is a variety of culinary preparations based on a cooked mixture of milk or cream and egg yolk.
Capellas Vanilla Custard V2 ir viens no labākajiem. Jāprot tikai sajaukt.
Protams, ko poļi saprot ar "custard", var tikai minēt.
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis