Pretīgākais šķidrums

Viss par e-šķidrumiem, to sastāvu, DIY, piederumiem
Nain
Aktīvs
Atbildes: 20
Pievienojies: 24 Apr 2015, 15:13
Nauda: : Locked

Re: Pretīgākais šķidrums

Raksts Nain » 28 Apr 2015, 18:59

Gintchlv rakstīja:
Nain rakstīja:Nevar taču būt, ka diviem cilvēkiem tik ļoti atšķiras garšas kārbiņu izvietojums uz mēles?
Un kā vel var!!!Nevar otram ieteikt šķidrumu, jāmeklē pašam savs- 100%. Es nedaudz tirgojos ar šķidrumiem, vienam liekas foršs, cits spļaudās tā ka maz neliekas. Var ieteikt tikai aptuvenu garšu, virzienu...
Es gan līdz šim neesmu izmēģinājis daudzus šķidrumus, bet līdz šim man vislabāk ir paticis tabakas garšas šķidrums, kurš nāca līdzi Narvesenā pirktajai e - cigaretei. Pēc tam mēģinātie Freelife un šobrīd lietotie ķīniešu šķidrumi (Hangsen, Dekang) kaut kā neaizrauj. Tiesa, vēl divi ķīnieši nav mēģināti (kaut kādi Highway un Camel), bet mani māc nelāgas priekšnojautas.
Nez, ko tādu "tabacīgu" varētu pasūtīt no inowera vai citām šajā forumā populārām interneta bodēm?
Tu iekš e-cigshop.eu tirgo? Vari ieteikt kaut ko no saviem krājumiem varbūt?

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 28 Apr 2015, 20:08

Nain rakstīja:Tu iekš e-cigshop.eu tirgo? Vari ieteikt kaut ko no saviem krājumiem varbūt?
Paldies, laikam izskatos pēc biznesmeņa ha ha ha! Nē, es tur nestrādāju, kaut gan esmu labi pazīstams ar īpašnieku.
No savas puses varu teikt ka pašam tagad ir shishas periods, tjipa ūdenspīpe, shisha tabaka un shisha ķirsis, no inaweras.
Pirms tam(man arī vairāk iet pie dūšas tabakas garšas, tiesa ne baigi piesātinātas, bet tā, kaut kur blakus, lai jūt) ņēmu no tās pašas inaaweras sweet tabacco, topašu ry4, ir mēģināta parlament, karoče patreiz shisha...
Meklē, mēģini, kad atrodi vari kādu mēnesi tvaicēt mierīgi, pēc tam liksies ka nav vairs tas- meklē nākamo...
Attēls
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 16 Jūl 2015, 13:48

Man pretīgi paliek no kafijām un anīsiem.
Bet top pretīgākais ir 100ml RedBull Flavor E-liquid 12mg Nic
Pirku http://www.cigabuy.com/100ml-redbull-fl ... p-345.html
un kā stulbenis nopirku 200ml domāju, tagad nezinu kur lai liek.
Biju domājis, ka būs tāds pats kā fasttechā pirktais
https://www.fasttech.com/p/1310912 un aizgāja pa pirmo.
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 16 Jūl 2015, 15:10

Neņemiet nevienu no tiem cigas lētajiem šķidrumiem, man ir bumbieris, bet garšo pēc kaut kādiem vecā darvotā laivā sadedzinātiem piekakātiem pamperiem, kas ietīti nobrauktās žīguļa riepās.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 16 Jūl 2015, 15:16

Laba doma par pārdošanu.

Atgriezties uz “E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi”