Tad jau pēc brīvdienām būs...
R
Augstaa gala E-Liquids
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Re: Augstaa gala E-Liquids
Nu taaks.., dabuuju es Grants Vanilla Custard...
Teikshu taa.., ir labs, bet..
Es paproveeju Yaeliq Vanilla custard sample, kursh man peec garshas noteikti patiik labaak, bet pati garsha gan nav tik speeciiga kaa grants + grants garsha mutee paliek ilgaaku laicinju - takaa nesen buutu eedis pudinju
Domaaju nakamo suutiit no yaeliq vanilla custard ar +3$ lai buutu speeciigaaka garsha un tad cerams vajadzeetu buut visam chikiniekaa.. 
Grants Vanilla Custard: 8/10 (esmu patiesiibaa nedaudz viilies, bet nepaarprotiet - skjidrums ir tieshaam labs)
Yaeliq Vanilla Custard: 9/10 (ar +3$ flavour vajadzeetu buut visiem 10/10)
Naakamos suutiishu Samples no yaeliq ar Yellow Custard un Yellow custard v2, shie esot ljoti liidziigi Vanilla Custard un daudziem pat patiik labaak... No Grants vairs nesuutiishu, par to naudu(23EUR) piem Yaeliq var gandriiz nopirkt 100mml | 30ml vietaa..
Bet nenozheeloju ka paproveeju..
Teikshu taa.., ir labs, bet..

Grants Vanilla Custard: 8/10 (esmu patiesiibaa nedaudz viilies, bet nepaarprotiet - skjidrums ir tieshaam labs)
Yaeliq Vanilla Custard: 9/10 (ar +3$ flavour vajadzeetu buut visiem 10/10)
Naakamos suutiishu Samples no yaeliq ar Yellow Custard un Yellow custard v2, shie esot ljoti liidziigi Vanilla Custard un daudziem pat patiik labaak... No Grants vairs nesuutiishu, par to naudu(23EUR) piem Yaeliq var gandriiz nopirkt 100mml | 30ml vietaa..
Bet nenozheeloju ka paproveeju..

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- raitizz
- Teicējs
Šodien ienāks Yaeliq samplu paka, iekšā būs arī Vanilla Custard V1. Ietestēs.
R
R
- raitizz
- Teicējs
Redzēs, redzēs. ECFā ar palasījos, ko tauta saka. Izklausās cerīgi. Bet viss ar garšu saistītais ir subjektīvs, tā ka tikai pats var spriest.
Vakar uzsūtīju Nicoticket (ASV), dāmas pasūtītie Digby's (UK) ar ceļā. Kādam laikam pietiks.
R
Vakar uzsūtīju Nicoticket (ASV), dāmas pasūtītie Digby's (UK) ar ceļā. Kādam laikam pietiks.
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi