Latviski tas jocīgi skan. Precīzāk būtu: jāļauj šķidrumam ievilkties. Līdzīgi kā tēju gatavojot. Jūs tak uz reiz nedzerat kad esat aplējuši tēju, kafiju vai ko tamlīdzīgu. Jūs ļaujat tam ievilkties, jo tad ir labāka garša. Nu re, tā pat ir ar e-šķidrumiem. Jāļauj garšām saplūst kopā un veidot vienotu garšas buķeti.
Viens variants ir noskrūvēt korķīšus un pudelītes nolikt puslīdz tumšā vietā istabas temperatūrā uz vairākām dienām. Galvenais lai netiek saule klāt.
Nākamais variats ir salikt šķidrumus vārošā ūdenī ar atskrūvētiem korķīšiem un ļaut lai atdziest.
Un protams, pirms lietošanas katru reizi sakratīt.Apmēram šādi:
http://youtu.be/HGUR37nFsjM
https://www.zeusejuice.com/steeping-eliquid?chapter=0
Steeping eliquid- škidrumu nogatavināšana
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Steeping eliquid- škidrumu nogatavināšana

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Re: Steeping eliquid- škidrumu nogatavināšana
Jāuzraksta arī šeit būs! Nikotīns zaudē savu īpašību atvērtā pudelē pie ilglaicīgas uzglabāšanas(vismaz tā es lasīju) Un tas paveids tad arī saucas breathing, kur ļauj šķidrumam sajaukties ar skābekli. Bet to veidu dara tā, protams, skatoties cik ilgs laiks vajadzīgs lai garšas sakožas kopā, samiksē visu vajadzīgo pudelītē un sakrati, noliec tumšā vietā AR korķi ciet, tad ik pa laikam atskrūvē korķi un reizes desmit saspied pudelīti ļaujot tajā iekļūt gaisam, tad atkal ver ciet/sakrati un noglabā.
Ātrais variants ir ar karsto ūdeni, kur visi šķidrumi/bāzes pie lielas temperatūras pārvēršas vienveidīgā šķidrumā, tad to ir viegli sakratīt un sajaukt kopā....neesmu darbojies vēl ar garšām, kurām jānostāv ntās nedēļas, pārsvarā visu veipoju uzreiz un šī metode to lietu ļoti vienkāršo, kur pāris reizes sakarsē/sakrati, liec atkal sakarsēties un atkal sakrati, tad pats galvenais ļaut pašam šķidrumam atdzist neiejaucoties procesā un viss notiksies.
Ļoti smalki neesmu lasījis par beznikotīna sajaukšanu, bet es šaubos vai arī tur ir ieteicams ilglaicīgi turēt pudeli vaļā, jo arī tās garšas degradējas/izgaro ilgtermiņā!
Bet nu cik esmu sapratis, tad to veidu ir ļoti daudz un katram ir savs knifiņš kā to panākt. Būs nākamā partija, būs jāuzjauc vairākas pudeles ar to pašu garšu un jāatstāj uz kādu mēnesi, kur pirmo lietošu uzreiz, otru pēc divām nedēļām un trešo tad mēnesmim paejot....bet nu nez vai baigi kaut kas mainīsies(ja vien tik nokrāsa pie lieliem nikotīna %)
Ātrais variants ir ar karsto ūdeni, kur visi šķidrumi/bāzes pie lielas temperatūras pārvēršas vienveidīgā šķidrumā, tad to ir viegli sakratīt un sajaukt kopā....neesmu darbojies vēl ar garšām, kurām jānostāv ntās nedēļas, pārsvarā visu veipoju uzreiz un šī metode to lietu ļoti vienkāršo, kur pāris reizes sakarsē/sakrati, liec atkal sakarsēties un atkal sakrati, tad pats galvenais ļaut pašam šķidrumam atdzist neiejaucoties procesā un viss notiksies.
Ļoti smalki neesmu lasījis par beznikotīna sajaukšanu, bet es šaubos vai arī tur ir ieteicams ilglaicīgi turēt pudeli vaļā, jo arī tās garšas degradējas/izgaro ilgtermiņā!
Bet nu cik esmu sapratis, tad to veidu ir ļoti daudz un katram ir savs knifiņš kā to panākt. Būs nākamā partija, būs jāuzjauc vairākas pudeles ar to pašu garšu un jāatstāj uz kādu mēnesi, kur pirmo lietošu uzreiz, otru pēc divām nedēļām un trešo tad mēnesmim paejot....bet nu nez vai baigi kaut kas mainīsies(ja vien tik nokrāsa pie lieliem nikotīna %)
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Steeping eliquid- škidrumu nogatavināšana
Es savus mixus pēc sajaukšasnas sakratu, tad lieku karstā ūdenī uz 15min, tad sakratu un atstāju uz mēnesi, ik pa brīdim sakratot. Vismaz pudiņus un pīrāgus. Augļi, kā zināms, sajaucas fiksāk un bieži ir lietojami uzreiz, vai max pēc nedēļas. Augļus gan es nejaucu daudz un ne sev.
R
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi