Sveiki.
Jau no pagājušā gada oktobra esmu ppārgājis uz nicsalt škidrumu pīpējamām iekārtām. Šobrīd pīpēju 20mg dažādus pieejamos škidrumus.
Viss ir it kā labi, uzpīpējis jūtos utt, bet ir viena problēma. Latvijā vienkāršākās pieejamās ierīces nevieš uzticību. Šo trīs mēnešu laikā esmu pamēģinājis divas ierīces - nevoks edjo un vaptio air go stick. Abas jā, it kā vienkāršas, prasībām atbilstošas( vienkārša, bez pogām, bez maināmiem W), bet ir tomēr tā lētuma piesmaka un baterija man par īsu. Gribās ko citu.
Bet... Tagad kā sāc meklēt ko nedaudz advancētāku, tā sākās bišķi domāšanas process. Principā meklēju podsistēmu vienkāršu, ērtu, jo pašam bija veips, kas šķita kabatā ļoti neerts aksesuārs. Tagad esmu noskatījis Geekvape wenax stylus pod kit 1100mah. Izskatās priekš manis tīri ok ar vienu pogu tik. A vot tagad ir tas bet... Šai sistēmai ir pieejami divi dažādu pretestību koili - 0.6ohm un 1.2ohm.. pēc internetā izstudētās informācijas nicsalt ieteicams lietot 1-1.4ohm pretestību. Ar mazāku būšot traki. Tagad man ir jautājums jums.. kāpēc podsistēmās, ar kurām principā tikai pīpē sāls nikotīna šķidrumus, iekļauj koilu kas īsti nav tam domāts? Arī interesanti tas, ka tur, kur planoju šo pasūtīt, 0.6ohm koilus klāt var piemeklēt bet 1.2ohm tā īsti nevar. Ceru uz drīzu atbildi!
Nedaudz advancētākas podsistēmas meklējumos.
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 22 Mai 2018, 22:17
- Nauda: : Locked
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Re: Nedaudz advancētākas podsistēmas meklējumos.
Lietoju nu jau pusgadu GeekVape aegis pod.
Tups, vienkārš. 1 poga, nekas cits. 1 veida koļas - nomainam, dragājam tālāk. iet man iekšā 24/36mg. type-c charger - big
Sasist ar grūtāk, ūdensizturīgs un viss pārējais, ko aegis sērija dod. kar04 - ņemams.
Tups, vienkārš. 1 poga, nekas cits. 1 veida koļas - nomainam, dragājam tālāk. iet man iekšā 24/36mg. type-c charger - big
Sasist ar grūtāk, ūdensizturīgs un viss pārējais, ko aegis sērija dod. kar04 - ņemams.
-
- Biedrs
Nu labi. Es arī nemeklēju neko advancētāku, kur W būtu jāmaina utt...
Klau, a Tev koili uz cik ohm ir? Man vairāk rausta tas jautājums, var vai nevar uz 0.6ohm coila vilkt nic salt šķidrumus?
Klau, a Tev koili uz cik ohm ir? Man vairāk rausta tas jautājums, var vai nevar uz 0.6ohm coila vilkt nic salt šķidrumus?
- HaPuK
- Sargs
man stock 0.6ohm, bez problēmām. čoms arī bija iegrābis laikam 1ohm koļas, bet teica, ka metamas.
-
- Biedrs
Arī VG/PG attiecība 50/50?
Klau, kur koilus šim uzsūtīt? LV vismaz vietējā ecodūmā grūti dabūt.
Klau, kur koilus šim uzsūtīt? LV vismaz vietējā ecodūmā grūti dabūt.
- HaPuK
- Sargs
Yap, 50/50
Sūtu aļikā, sm, cb, kur nu lētāk sagadās.
Sūtu aļikā, sm, cb, kur nu lētāk sagadās.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi