Sveiki .
Cik apmēram aiziet koncentrāt ja gribētu uztaisīt 100ml pīpejamo šķidrumu ? Tīri tik ar vienu garšu, bez kaut kādam ekstrām vel klāt. Kaut ko lasiju kad principā uz 100ml iegāz 10ml garšu un būs ok , bet vai tā tiešām ir ? Pasūtiju komplektu jaukšanas s , palasiju pa stīpošanu , palasiju kur ko un kā pareizi glabāt , tas itkā viss man būtu skaidrs !
Ja nu gadijuma vaig vairāk info pa līdzekļiem pašiem tad:
ir VP Bāze, PG Bāze , Nikotins 18mg ar VG bāzi un flavor ir uz PG bāzes !
Cik daudz garšu likt
- ArtuDituLV
- Biedrs
- Atbildes: 13
- Pievienojies: 07 Jūl 2016, 16:03
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: UK
- Veipoju kopš: 25 Jūn 2016
- Sunriset
- Aktīvs
- Atbildes: 64
- Pievienojies: 01 Jūn 2017, 13:01
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Mai 2017
Re: Cik daudz garšu likt
Atrodi aromātam cik % vajag, ja tavam ir 10%, tad ir tieši tā kā tu saki, dažiem nāk mazāk, dažiem vairāk.
- ArtuDituLV
- Biedrs
taja lapa nekas nav teikts cik viņiem procentu ir u.t.t , tikai to kad viņi ir uz PG bāzes un visi pārdodās 10ml pudelītes nu un vel visi tie TFCC u.t.t pierakstīti klāt !
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Ražotājs, garša?
R
R
- ArtuDituLV
- Biedrs
https://makemyvape.co.uk/flavours
: 10ml Cherry Balsam Tobacco - FW
: 10ml Grapefruit - TFCC
: 10ml Mango - TFA
: 10ml Skittles - FW
: 10ml Watermelon Candy - TFA
: 10ml Pina Colada - TFA
konkrēti tādas paņemu
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
- ArtuDituLV
- Biedrs
-
- Aktīvs
- Atbildes: 40
- Pievienojies: 11 Mai 2017, 21:14
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 20 Mar 2017
- Kontakts:
Kādā koeficientā jauksi PG un VG? (jo vairāk VG jo vairāk parasti aromu prasās klāt lai garša labāka).
Piemēram ja izmanto 50pg/50vg tad 10% aromas ja 20pg/80vg tad 13% (procenti var atšķirties no aromas un paša velmēm/garšas)
Iesaku vienkārši paņemt 10ml pudelītes un katrā iejaukt pa 5% aromas un pēc 3dienām noturēšanas paprovēt un saprast vai ir labi vai ir par daudz vai arī par maz.
Bet vispār iesaku ja ir šaubas uzjaukt vājāku, vieglāk pēc tam pieliet vēl bik klāt aromu nekā jaukt ar bāzi lai padarītu vājāku.
Un vēl ieteiktu un es pats izmantoju "ejuice me up" programmiņu jaukšanai ja gribas precīzāk jaukt.
p.s nevis pīpējamo bet tvaicējamo
Piemēram ja izmanto 50pg/50vg tad 10% aromas ja 20pg/80vg tad 13% (procenti var atšķirties no aromas un paša velmēm/garšas)
Iesaku vienkārši paņemt 10ml pudelītes un katrā iejaukt pa 5% aromas un pēc 3dienām noturēšanas paprovēt un saprast vai ir labi vai ir par daudz vai arī par maz.
Bet vispār iesaku ja ir šaubas uzjaukt vājāku, vieglāk pēc tam pieliet vēl bik klāt aromu nekā jaukt ar bāzi lai padarītu vājāku.
Un vēl ieteiktu un es pats izmantoju "ejuice me up" programmiņu jaukšanai ja gribas precīzāk jaukt.
p.s nevis pīpējamo bet tvaicējamo
- ArtuDituLV
- Biedrs
70 VG/30 PG un nikotinu 6mg ar VG bāzi !
Nu jā, tā laikam būs jādara . jauztaisa 10ml testam un jāskatās
nu taja lapa kur nopirku komplektu , šiem ir ari savs kalkulators.
Bet būtība ja es vnk jaucu 100ml tvaicējamo ar 10ml garšu, tad pa vāju garša nevar sanākt ? jo man patīk kad ir salds un augļains gribās jau tā itkā lai uzjauktu un ir labi un var pīpēt, lai nav jaiet uz veikalu un jāpērk gatavs kamēr vel testē tos 10ml , bet bez tās testēšanas jau laikam nevar !
Nu jā, tā laikam būs jādara . jauztaisa 10ml testam un jāskatās
nu taja lapa kur nopirku komplektu , šiem ir ari savs kalkulators.
Bet būtība ja es vnk jaucu 100ml tvaicējamo ar 10ml garšu, tad pa vāju garša nevar sanākt ? jo man patīk kad ir salds un augļains gribās jau tā itkā lai uzjauktu un ir labi un var pīpēt, lai nav jaiet uz veikalu un jāpērk gatavs kamēr vel testē tos 10ml , bet bez tās testēšanas jau laikam nevar !
-
- Aktīvs
- Atbildes: 40
- Pievienojies: 11 Mai 2017, 21:14
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 20 Mar 2017
- Kontakts:
Ups sorry piemirsu tev atbildet
Ir ta ka ja ir vairak VG tad parasti prasas lielaks % aromas jo rupji sakot lielaks VG lielaks tvaiks, lielaks PG izteiktaka garsha (btw iesaku piverst uzmanibu ari tam ka lielaka dala aromu ir uz PG bazes bet ir ari tadas kas ir uz VG bazes). Uz 30PG/70VG ja jauksi kadus 11% vajadzetu but ok. Un iesaku jaukt sakuma nevis 100ml uzreiz bet piemeram 30 vai 50ml pudelites un kad jau busi kartigi pieshavies kas un cik jajauc tad pariet uz lielakam.
Notureshanas laiki atshkiras atkariba kadu aromu izmantosi. Kremigas iesaku noturet ilgak, turpretim ja piemeram jauc tikai aglus (zemenes, avenes utt) var kartigi sakratit(ta tiesham pamatigi) un bez maz vai lietot uzreiz. Es personigi aromas noturu nedelu, notesteju un tad noturu vel nedelu lai redzetu ka bus ar garshu un 90% gadijumu garsha paliek patikamaka
Un vel jautajums: uz kada aparata tvaice?
Ir ta ka ja ir vairak VG tad parasti prasas lielaks % aromas jo rupji sakot lielaks VG lielaks tvaiks, lielaks PG izteiktaka garsha (btw iesaku piverst uzmanibu ari tam ka lielaka dala aromu ir uz PG bazes bet ir ari tadas kas ir uz VG bazes). Uz 30PG/70VG ja jauksi kadus 11% vajadzetu but ok. Un iesaku jaukt sakuma nevis 100ml uzreiz bet piemeram 30 vai 50ml pudelites un kad jau busi kartigi pieshavies kas un cik jajauc tad pariet uz lielakam.
Notureshanas laiki atshkiras atkariba kadu aromu izmantosi. Kremigas iesaku noturet ilgak, turpretim ja piemeram jauc tikai aglus (zemenes, avenes utt) var kartigi sakratit(ta tiesham pamatigi) un bez maz vai lietot uzreiz. Es personigi aromas noturu nedelu, notesteju un tad noturu vel nedelu lai redzetu ka bus ar garshu un 90% gadijumu garsha paliek patikamaka
Un vel jautajums: uz kada aparata tvaice?
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi