Cik daudz garšu likt

Lietotāja avatars
ArtuDituLV
Biedrs
Atbildes: 13
Pievienojies: 07 Jūl 2016, 16:03
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: UK
Veipoju kopš: 25 Jūn 2016

Re: Cik daudz garšu likt

Raksts ArtuDituLV » 03 Jūl 2017, 21:21

nu jā , es sēžu uz 70vg/30pg .. visas garšas man ir uz PG bāzes .. nu jā, tā arī izdariju, uzjaucu 30ml mango - tfa ar 6mg nikotinu VG bazes , bet ar 5% garšu .. 3dienu jau stāv, bet kad provēju, tad nu tur nekādu garšu praktiski just nevar un liekās riktīgi tāds stiprs dūms un riktīgi nones pauri :D ,bet smarža ir kaut kāda .. pieņemu iespēju tad pēc tava teiktā vaig tomēr likt vairāk garšu ! nu pastīšos kas būs vel pēc 3 dienām , ja tas pats, tad provēšu ar 10% garšu un nikotinu mainīšu uz 4% vai 5% ..

un tvaicēju uz WISMEC REULEAUX RX2/3 - tanki man ir 11 , bet uz doto momentu lietoju aspire cleito exo veikala pirktajiem šķidrumiem un Digiflavor - Pharaoh Dripper Tank ar ko testēt savējos + gaidu kad pastienks atnezīs jauno Digiflavor Pharaoh RTA lai veco var likt malā jo sāk viņš apnikt :D

Larchs
Aktīvs
Atbildes: 40
Pievienojies: 11 Mai 2017, 21:14
Atrašanās vieta: Riga
Veipoju kopš: 20 Mar 2017
Kontakts:

Raksts Larchs » 05 Jūl 2017, 12:04

Un atskaitot mango kā pārējie uzjaukumi uzvedās?
Paskatijos ko interneta runa un izskatās ka TFA Mango cilveki jauc aptuveni 15%
Pēc maniem mēģinājumiem esmu + - izsecinajis ka TPA un FA aromas nav diezko baudāmas atsevišķi, jājauc vairākas kopā lai sanāk kas labs, jo citādi smarža kaut kāda ir bet garšas ipaši nav (atskaitot kapučīno un zemesriekstuz - tie spēcīgi bet vienus pašus uzjaucot arī nav nekādi baigi baudāmi).
Uz doto brīdi no visiem ko jaucu capella un avoria aromas vislabak garšo ja jauktas vienas pašas pa sevi un tomēr sajaucot dažādas - rezultāti gandrīz vienmēr ir bijuši krietni labāki nekā pa vienam uzjaucot.
Ja angliski saproti iesaku youtube atrast kanalu "Diy or Die" tur ir ļoti labas pamācibas un ieteikumi jaukšanai.
Captain PD270 + LIMITLESS plus RDTA
Attēls
Lietotāja avatars
ArtuDituLV
Biedrs

Raksts ArtuDituLV » 05 Jūl 2017, 12:39

uzjaucu pinacolada TFA , 10% iegāzu iekšā, otrajā dienā jau provējot, pilnīgi savādaka atsķirība nekā mango , var normāli iepīpēt un nav tā kaut kāda dīvainā piegarša un itkā degšanas smaka. Emm nu es liku mango tfa 5% jo itkā atradu internetā ka tā dara priekš vienas garšas receptes , bet laikam moš kaut ko ne tā sapratu pareizi. Arbūza konfektes TFA arī uzjaucu , bet 6% liku klāt, rīt provēšu, domāju šodien nav vērts, par cik tik vakar uzjaucu :) provēsu ar 10% vel pēc dienas, pastīsies kā tas mango rīt garšos jo būs jau dienas 5 nostāvējis , laigan šodien ar nekas nav mainijies kopš pēdējās reizes - domāju tur ari nekas labāks nebūs :D jā, esmu jau skatijies video youtube kur citi jauc , pārsvarā jau visi jauc kautko vairāk kopā, man tieši iesākumā intresē vienas garšas šķidrums .. nu būs jaiegadājās capella un avoria aromāti nākamreiz , jo tieši ar tiem TFA un Capella un citiem īsti vel neēsmu sapratis un neko atradis ar ko viņi tik ļoti mainās :)
Lietotāja avatars
mednieks2
Aktīvs
Atbildes: 214
Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
Atrašanās vieta: Cēsis
Veipoju kopš: 12 Jūn 2016

Raksts mednieks2 » 05 Jūl 2017, 13:09

Teikšu tā. jaucu visus by default 10% (pārsvalā Capella aromkas) viss ir labi. Ja kādreiz kaut kas trūkst, vai kaut kāda iedvesma kaut ko pieliet klāt, tad da rauj vinju velns tos %. nu būs 12%, ka tik labi garšo.
Attēls
Attēls
Lietotāja avatars
ArtuDituLV
Biedrs

Raksts ArtuDituLV » 05 Jūl 2017, 14:20

mednieks2 rakstīja:
05 Jūl 2017, 13:09
Teikšu tā. jaucu visus by default 10% (pārsvalā Capella aromkas) viss ir labi. Ja kādreiz kaut kas trūkst, vai kaut kāda iedvesma kaut ko pieliet klāt, tad da rauj vinju velns tos %. nu būs 12%, ka tik labi garšo.
Paldies par Info :)
Būs laikam tad arī jājauc visi ar 10% garšu , kā jau arī likās no paša sākuma kad tā jādara :D

Larchs paldies pa tavu Info arī :)
pokemon
Aktīvs
Atbildes: 159
Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11

Raksts pokemon » 05 Jūl 2017, 18:45

Ja lieto 80 20 var likt ari 15 % ja 50 50 tad videji 10 procenti , e liquid recipes ir man liekas visa info ar videjiem procentualiem aprekiniem , tur tomer noderiga info par aroma kuras var sabojat plastmasas dalas tankiem ka ari par vielam kas izdalas nepareizi ekspluatejot ,
Lietotāja avatars
ArtuDituLV
Biedrs

Raksts ArtuDituLV » 06 Jūl 2017, 03:15

pokemon rakstīja:
05 Jūl 2017, 18:45
Ja lieto 80 20 var likt ari 15 % ja 50 50 tad videji 10 procenti , e liquid recipes ir man liekas visa info ar videjiem procentualiem aprekiniem , tur tomer noderiga info par aroma kuras var sabojat plastmasas dalas tankiem ka ari par vielam kas izdalas nepareizi ekspluatejot ,
Paldies, japastudē drusku vairak būs tā lapa :)

Atgriezties uz “Jautājumi par ešķidrumu jaukšanu”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi