jautājums

Lietotāja avatars
Mirdzastante
Biedrs
Atbildes: 16
Pievienojies: 30 Okt 2016, 03:21
Nauda: : Locked

Re: jautājums

Raksts Mirdzastante » 09 Nov 2017, 14:51

Negribu spamot jaunu topiku. Palīdziet atrast diamond mist - toonz sulai recepti. Pirmā sula kuru sāku tvaicēt un sirdij ļoti tuva. Neprasiet kapēc un nestāstiet ka ir labākas - zinu, bet šis ir mans lācītis ar kuru eju čučēt. Help!

Lietotāja avatars
mednieks2
Aktīvs
Atbildes: 214
Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
Atrašanās vieta: Cēsis
Veipoju kopš: 12 Jūn 2016

Raksts mednieks2 » 09 Nov 2017, 15:05

Mirdzastante rakstīja:
09 Nov 2017, 14:51
Negribu spamot jaunu topiku. Palīdziet atrast diamond mist - toonz sulai recepti. Pirmā sula kuru sāku tvaicēt un sirdij ļoti tuva. Neprasiet kapēc un nestāstiet ka ir labākas - zinu, bet šis ir mans lācītis ar kuru eju čučēt. Help!
Izskatās, ka Tu ne vienīgais mēģina dabūt šim šķidrumam recepti, jeb noklonēt. http://forum.e-liquid-recipes.com/t/fla ... ase/103506

Nu kā lai tā pasaka. Mani māc šaubas vai maz izdosies atrast premium/nepreimim šķidrumam gatavu recepti. Vienīgais ko var mēģināt uz čuju, ņuhu un poņu taisīt pašam, vai arī meklēt kur var iegādāties jau gatavo šķidrumu. :?
Attēls
Attēls
Lietotāja avatars
Mirdzastante
Biedrs
Atbildes: 16
Pievienojies: 30 Okt 2016, 03:21

Raksts Mirdzastante » 09 Nov 2017, 15:20

esmu iztērējis ~gadu meklējumos. Vistuvākais kas man sanāca bija no anīsa, mentola, divām dažādām vīnogām un ja nemaldos tad kāda saldā ķirša, bet kā jau saku - purkšķis pret vēju.

Atgriezties uz “Jautājumi par ešķidrumu jaukšanu”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi