Sveiki .
Varbūt kāds var padalīties ar kādu labu zemeņu sajaukumu ?
Esmu noprovējis pliku SWEET STRAWBERRY CAPELLA 10% - kkas trūkst, laikam tā īstā zemeņu piegarša, nevis ko dod Capella . Nopirku klāt vel STRAWBERRY RIPE TFA , sajaucu abus kopā 10% cap 5% tfa , liekās kad atkal kkas trūkst vai varbūt procenti pa daudz / maz salikti ? Varbūt vaig kādu citu zemeni paprovēt vel ko pielikt klāt vai nomainīt ar kādu esošo kas ir
zemenes
- ArtuDituLV
- Biedrs
- Atbildes: 13
- Pievienojies: 07 Jūl 2016, 16:03
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: UK
- Veipoju kopš: 25 Jūn 2016
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: zemenes
Sveiks!
Par zemenēm ir tā ka man parasti zemenes iet kopā ar NY CC no capellas, pareizāk sakot NY CC ir kā pamats un zemenes nāk jau kā piedeva.
Ieteiktu piešut klāt nedaudz skābumu pie zemenes, rabarberu, laimu, citronu. Ja ņem rabarberu vai citronu- uzmanīgi ar daudzumu, ja pa daudz piešusi, nebūs baudāms. Experimentē, sāc ar mazumu.
Par zemenēm ir tā ka man parasti zemenes iet kopā ar NY CC no capellas, pareizāk sakot NY CC ir kā pamats un zemenes nāk jau kā piedeva.
Ieteiktu piešut klāt nedaudz skābumu pie zemenes, rabarberu, laimu, citronu. Ja ņem rabarberu vai citronu- uzmanīgi ar daudzumu, ja pa daudz piešusi, nebūs baudāms. Experimentē, sāc ar mazumu.
- ArtuDituLV
- Biedrs
Em paldies par atbildi, bet varbūt vari paskaidrot kas ir NY un CC ? bet ok, japasūta rabarberi un citrons ar, tik kādu labāk ņemt ? CAP, TFA u.c ? jā, pa rabarberiem, citroniem un tādām lietām jau esmu pastudējis ka daudz likt nevar , tā pat kā ar bavarian cream uzjaucu divas zemenes un piešāvu bavariam cream 5% paturēju nedēļu + saku provēt, sapratu ka no zemenēm tur nav ne smakas , tik tā krēma garša un cilvēki darbā jautā kas tev tur tik labi uzjaukts ka tik smuki smaržo ? Teicu kad tur nekas nav uzjaukts, bet pa daudz iejaukts vienkārši tas krēms :lol:esmu jau izmocijis 500ml VG pudeli , izsporvējis visādas garšas , bet tās zemenes kaut kā man visslabāk iet pie sirds , pašam kaut kā tā fantāzija nestrādā , bet tomēr gribās kko pašam uzjaukt , bet laikam jau jāskatās kādas receptes un jāpērk tik viss vaidzīgais un jājauc tā un jāskatās, kas pa daudz kas pa maz un var kaut ko mainīt pats pēc tamGintchlv rakstīja: ↑20 Aug 2017, 11:04Sveiks!
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
NY CC- ''New york cheesecake'' aroma no Capella(CAP).ArtuDituLV rakstīja: ↑20 Aug 2017, 14:26
Em paldies par atbildi, bet varbūt vari paskaidrot kas ir NY un CC ? CAP, TFA u.c ?
Es deserta aromas ņemu no CAP, pārējas skatos kas nu kurā bodē pieejams.
Ieteiktu paņemt laima aromu, dod skabumu, bet nav tik koncentrēta. Par citronu- sāc ar ļoti mazām devām, piles piecas, un tad tik ber vairāk klāt.
- ArtuDituLV
- Biedrs
Gintchlv rakstīja: ↑20 Aug 2017, 16:22NY CC- ''New york cheesecake'' aroma no Capella(CAP).ArtuDituLV rakstīja: ↑20 Aug 2017, 14:26
Em paldies par atbildi, bet varbūt vari paskaidrot kas ir NY un CC ? CAP, TFA u.c ?
Es deserta aromas ņemu no CAP, pārējas skatos kas nu kurā bodē pieejams.
Ieteiktu paņemt laima aromu, dod skabumu, bet nav tik koncentrēta. Par citronu- sāc ar ļoti mazām devām, piles piecas, un tad tik ber vairāk klāt.
nu man ir tikai Capella , izņemot to TFA STRAWBERRY RIPE ok , piemetīšu to kūku un citronu ar klāt kad pirkšu nikotinu un VG nbāzi - pagaidām marinējās 3 x 50ml pudelītes , pietiks ilgam laikam ko tvaicēt Paldies par Info
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi