Jau kādu laiku sekoju līdzi foruma jaunumiem, aktīvi pats tvaikoju un meklēju labus aromātus. Pēdējā laikā esmu palicis pie Capella aromātiem.
Šonedēļ pamanīju, ka Salaspils Veipo veikalā (visticamāk arī pārējos veikalos), tas kuram mājas lapa ir www.otp.lv (kontakti tādi paši kā Latvijas Veipotāju Klubam) pārdod Capella aromātus pa 4 eiro, tādā dīvainā iepakojumā! Cik zinu, tad Capellas oriģinālajiem aromātiem ir pilnīgi cits iepakojums. Turklāt arī garša nav tādi pati kā līdz šim pirktajiem, daudz asāka un ar nepatīkamu pēcgaršu.
Lai tiktu skaidrībā, vērsos pie Capellas (aromātu ražotāja) ar lūgumu skaidrot, vai viņu produkcijai mainījies iepakojums. Šie bija neizpratnē par ko tādu un teica, ka tas nav viņu aromāts un ieteica neiegādāties.
Cik zinu, tad aromāti ir pārtikas piedevas, kas atbilstoši LV likumdošanai ir jādeklarē Pārtikas Veterinārais Dienestā, norādot ražotāju un valsts izcelsmi. Ja šie nav Capella aromāti, tad jautājums vai Pārtikas Veterinārais Dienests tos ir pārbaudījis un vai tie tiek ražoti no vielām, kas ir atļautas ES. Tāpat pilnībā nav izprotama Latvijas Veipotāju Kluba dibinātāja rīcība, tirgojot nezināmas izcelsmes preces saviem klientiem. Tākā biedri, esiet uzmanīgu un nepērciet nekvalitatīvas lietas!
Neīstās Capella garšiņas!
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 05 Okt 2015, 20:14
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Ogre
- Veipoju kopš: 19 Dec 2013
Neīstās Capella garšiņas!
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Neīstās Capella garšiņas!
Protams nevaru apgalvot vai ir orģinālās aromas vai nav, nezinu vai ir reģistrētas vai nav, nezinu vai ir jāreģistrē vai nav- to es nezinu. varu tikai teikt ka šādā veidā iepakotas aromas kādreiz tika sūtītas no Polijas, ir lietotas lielos daudzumos, nekad nav bijušas tādas problēmas kā tevis nosauktās.
Patreiz arī pats esmu no viņiem iegādājies trīs sierakukas aromas, nekā no tevis raxtītā tur nav...
Iespējams ka tev nepaveicās, gadās visādi, ieteiktu nest atpakaļ uz bodi, tiesa nezinu vai tādas preces maina.
Patreiz arī pats esmu no viņiem iegādājies trīs sierakukas aromas, nekā no tevis raxtītā tur nav...
Iespējams ka tev nepaveicās, gadās visādi, ieteiktu nest atpakaļ uz bodi, tiesa nezinu vai tādas preces maina.
- DodDžazu
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 06 Feb 2017, 21:49
- Veipoju kopš: 01 Dec 2016
Tendenciozi, priekš pirmā ieraksta forumā.
☑ GeekVape Aegis Legend200W + GeekVape Alpha Mellow Mesh X1 & X2
☑ GeekVape Aegis Mini + GeekVape Cerberus Mesh Coils
18650
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 08 Jūl 2016, 11:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 25 Jūl 2016
Tur pat uz iepakojuma rakstīts importētājs E-DYM.PL.Un pārdod ne tikai tajā tīklā.
- WoTsoon
- Aktīvs
- Atbildes: 124
- Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
- Atrašanās vieta: Melnbārži
- Veipoju kopš: 16 Mar 2014
Šitādi boņķi nāk no Polijas e-dym.pl bodes. Esmu lietojis, arī tagad ir. Tiesa, es lietoju tikai noteiktas konkrētas garšas, un īpaši neesmu atšķirības ievērojis.
Ja ņem vērā to, ka šo veikalu no poļiem pārpirka ķīnieši, var rasties šaubas par aromātu izcelsmi.
Forumā šī tēma pacēlās pārrunu līmenī čatā. Doma paspīdēja, ka pārdevējs iepērk vairumos, un pilda 10ml tarā pats.
Jautājums palika atklāts.
Pirms tam pirku CAP aromas no UK bodes Vapable http://vapable.com/product-category/diy/capella/
Nebija pretenziju.
Tagad viela pārdomām...
Ja ņem vērā to, ka šo veikalu no poļiem pārpirka ķīnieši, var rasties šaubas par aromātu izcelsmi.
Forumā šī tēma pacēlās pārrunu līmenī čatā. Doma paspīdēja, ka pārdevējs iepērk vairumos, un pilda 10ml tarā pats.
Jautājums palika atklāts.
Pirms tam pirku CAP aromas no UK bodes Vapable http://vapable.com/product-category/diy/capella/
Nebija pretenziju.
Tagad viela pārdomām...
- connected
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 17 Feb 2017, 22:22
- Veipoju kopš: 01 Feb 2014
Hmm baigi interesanti, padalies lūdzu kura garša bija tik slikta, negribas arī uzrauties.
- Yanko
- Aktīvs
- Atbildes: 107
- Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 07 Apr 2016
neturi sveci zem pūra - pastāsti kur pirki iepriekš, kad ar garšu viss bija ok? un uz iepakojuma, tak ir rakstīta izcelsme. šādos iepakojumos tirgo e-dym.pl, kas pērk lielos daudzumos un pilda mazākos
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 215
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
Neesmu jutis atšķirību starp e-dym.pl aromām un šajā veikalā pirktajām. Identisks iepakojums, kā arī garša. Varbūt ne savu garšu izvēlējies? Bet varbūt tiešām brāķa partija.
Var palūgt Screenshoot no vēstules ko ražotajus Jums atsūtīja?
Var palūgt Screenshoot no vēstules ko ražotajus Jums atsūtīja?
-
- Biedrs
- Atbildes: 19
- Pievienojies: 17 Feb 2017, 14:10
- veipo.lv
- Aktīvs
- Atbildes: 28
- Pievienojies: 12 Jūl 2016, 19:03
- Atrašanās vieta: Ogre
- Veipoju kopš: 01 Feb 2014