Recepte: Sauso brokastu piens

Lietotāja avatars
BearFog
Aktīvs
Atbildes: 78
Pievienojies: 04 Jan 2016, 11:25
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga

Recepte: Sauso brokastu piens

Raksts BearFog » 09 Mai 2016, 21:56

Šī ir viena no manām mīļākajām receptēm, pašlaik ADV (all day vape) uz drippera (esošajā receptes modifikācijā uz tanka neesmu garšojis). Tvaika garša ļoti sabalansēta, nav pārlieku salds, visas garšas maisījumā spēlē savu noteiktu lomu.

Man bērnībā ļoti patika sausās brokastis ar pienu, bet visvairāk - saldais piens, kas paliek, kad visas pārslas apēstas. Šīs receptes garša ļoti atgādina man tieši šādu pienu, kurš nav pārlieku salds, bet pilns ar agulīgām pārslu garšām.

Priekš 70VG/30PG:
PG 15.2%
VG 70%
TPA Fruit Circles 5%
CAP Sugar Cookie V2 2.3%
TPA Strawberry (Ripe) 3%
TPA Vanilla Bean Ice Cream 3%
TPA Sweet Cream 1.5%

Ieelpa - sulīga, salda zemene ar pienu (Strawberry + Vanilla Bean Ice Cream)
Izelpa - saldu sauso brokastu garša (Fruit Circles + Sugar Cookie)
Pēcgarša - saldais krējums un nedaudz auglīga saldo brokastu garša (Sweet Cream + Fruit Circles + Strawberry)

Pēc samaisīšanas kārtīgi sakratam, sagaidam līdz pazūd visi burbuļi un es uzskatu, ka ir gatavs lietošanai. Nostāvoties nedaudz pazudīs citrona skābums no Fruit Circles. Vēl, ja ir, var pielikt 3% Berry Crunch, samazinot zemeni līdz 1.5-2%.

Man ne visai garšo visādi Mustard Milk un dažādas zemeņu/piena variācijas, bet šajā izpildījumā, pēc manas garšas, visas komponentes ļoti labi sader kopā. Ļoti rekomendēju. Vienīgā problēma, ko pamanīju - man nav pierašana regulāri veipot, bet pēdējā laikā bieži taisu tvaicēšanas pauzes, lai izbaudīt šo maisījumu ;) Lai garšo!

SMY SDNA 200
Heracles RTA-2, Griffin 25 Top Airflow

Atgriezties uz “Ešķidrumu receptes”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis