Būdams jauns (un līdz ar to arī ļoti entuziastiski noskaņots) tvaicētājs, biju salasījies globālajā tīmeklī par dažādām susliņām, kuras pie mums nemaz īsti nevar dabūt (vismaz neesmu vēl saskāries).
Rezultātā papētot tuvāko apkārtni (LT un EE) un konstatējot, ka Ziemeļu kaimiņos ir pieejams Cosmic Fog izdomāju izmantot komandējuma pusdienlaiku lietderīgi un iegriezos www.easysmoke.eu.
Protams, ka kā jau entuziasma pārpilns, naudu neskaitīju un paķēru bez šķidrumiem vēl pāris sīkumus (Kanger keramiskais koils, bača, wide bore iemutis) bez šķidrumiem. Bet šoreiz par šķidrumiem.
Uz doto brīdi es vēl esmu īstās proporcijas meklējumos, jo mēģinu vēl saprast, kurš šķidrums man dot TH un kurš vienkārši "kašājas" kaklā pie lielākiem vatiem. Bet nu par visu pēc kārtas.
Ar puišiem parunājot sapratu, ka jāturpina mana desertu medīšana un izvēlēti tika Perino Rhubarb and Custard http://www.perinolondon.com/rhubarb-and ... -30ml.html 50/50 6mg un Cosmic Fog Milk & Honey http://www.giantvapes.com/milk-honey/ 70/30 6mg
Perino Rhubarb: 5/5
Ierīce - Kanger Topbox mini (KBOX mini + TopTank + vecais OCC 0.5 koils)
Pašreiz mans favorīts. Atspirdzinoši rabarberīga garša ar vaniļas piesitienu. Totāli varētu būt mans ADV (ja atrastu DIY recepti), jo tomēr teju 18 eiropas naudiņas par 30ml ir tomēr ir diezgan sālīts prieks priekš ADV. Kaklā necērt, maigs un smeķīgs. Viss, ko varētu vēlēties. Sweet spotu noķēru ~uz kaut kādiem 28w. Uzsēdināj uarī kolēģi uz šī, bet ņemot vērā neregulāro EE apmeklējumu šis visdrīzāk, ka tiks atstāts "svētku" un "izejamajām" reizēm.
Cosmic Fog Milk & Honey 2/5
Ierīce - Kanger Topbox mini (KBOX mini + TopTank + vecais OCC 0.5 koils)
Nu šeit man jāsaka, ka vai esmu visvairāk apmulsis. Teju best selleris visā Cosmic Fog līnijā, bet man sagādā vis lielākās galvassāpes. Nestrīdos, ka tiešām varētu būt kādam ADV un marshmallow heaven utt., utjp., bet jāsaka, ka priekš 70VG sušļa, makten grūti baudīt. 1) drausmīgi kož kaklā 2) nevaru atrast īsto temperatūru. šobrīd izlīdzos ar 19w . 25w pēc 3-4 vilcieniem kašājas/kož/klepus/nepatīk/vļek. 3) īsti nevar sagaršot ne to māršmelo ne to pienu. Pieļauju, ka mans pieredzes trūkums un uzpariktes neizprašana spēlē savu lomu. Katrā ziņā arī, teju 18eur investīcija nešķiet pilnībā atpelnīta. Katrā ziņā netā ir pieejam DIY recepte, tad manīs vai manas abas kreisās rokas spēs to noklonēt un uztaisīt labāku.
Varbūt kādam arī ir sanācis mēģināt un ir cits viedoklis par abiem šķidrumiem?
Cosmic Fog un Perino
-
- Biedrs
- Atbildes: 14
- Pievienojies: 31 Jan 2017, 08:46
- Nauda: : Locked
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 17 Feb 2017, 14:29
- Kontakts:
Re: Cosmic Fog un Perino
Vaniļas un rabarberu garša arī man ir topa pirmajā vietā!
-
- Biedrs
- Atbildes: 14
- Pievienojies: 31 Jan 2017, 08:46
Re: Cosmic Fog un Perino
Žēl tikai, ka nekur nevar sagrabināt recepti priekš DIY pasākuma . Par rabarberu aroms nekur nav . It kā varot Inawera meklēt, bet viņiem pat mājaslapā bija paskopi ar info.
P.S. ecodumas plānoja ievest pagājušajā nedēļā iekš LV Cosmic Fog...
P.S. ecodumas plānoja ievest pagājušajā nedēļā iekš LV Cosmic Fog...
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi