200w, 2x18650 un ļoti kompakts mods. Varētu interesēt kādam, kam ar vtc mini ir par īsu.
http://www.joyetech.com/detail/?pid=82977
Joyetech Cuboid
-
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 17 Dec 2015, 00:06
- Nauda: : Locked
- Veipoju kopš: 15 Jan 2014
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Joyetech Cuboid
Raitis uz mani vakar skarbi sabļāva, ka šis jāņem. Laikam tā būs arī jādara, jo esmu palicis ar vienu daļēji strādājošu modu un tas rada nedrošības sajūtu. Man patīk izskats, 200w simts gadi nav vajadzīgs ar visu piekabināto TK, bet divas bačas un kompaktums patīk.
Laikam gan pagaidīšu, ka kaut kur uz vietas uzradīsies.
Laikam gan pagaidīšu, ka kaut kur uz vietas uzradīsies.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Es tik tā, man šķiet daudzsološs.
R
- malij10
- Aktīvs
- Atbildes: 26
- Pievienojies: 02 Jan 2016, 18:08
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 31 Dec 2012
kas zin kad bus pieejams latvija ?
Geekvape Aigis Legend, Teslacigs Invader 4, Voopoo Drag 157w gold, Wotofo Profile Unity RTA, Wotofo Profile Rda, Digiflavor Mesh Pro.
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Tas jājautā tirgotājiem.malij10 rakstīja:kas zin kad bus pieejams latvija ?
Ja arī būs, tad par 3-kāršu cenu.
R
-
- Dežurants
- Kontakts:
Nu pieņemu, ka maksās kādus 70 eiro un būs pēc mēnešiem diviem.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 17 Dec 2015, 00:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2014
rx200 aktivaatputa tagad pa 90 stāv, kubiks droši ka būs tikpat
-
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 25 Aug 2015, 09:27
Es jau pasūtīju.
Cigabuy par 35USD + 5 piegāde. Atnāks - uzrakstīšu atsauksmi.
Latvijā pārdošanā viņš noteikti būs ne atrak par pavasari un vismaz 80-90 EUR.
Man ir sajūta, ka mūsu tirgotāji baigi neiespringst uz aktuālajām precēm tirgū.
Paskatoties mūsu veikalu sortimentu, liekas, ka atpaliekas vismaz uz pusgadu no visas pasaules.
Cigabuy par 35USD + 5 piegāde. Atnāks - uzrakstīšu atsauksmi.
Latvijā pārdošanā viņš noteikti būs ne atrak par pavasari un vismaz 80-90 EUR.
Man ir sajūta, ka mūsu tirgotāji baigi neiespringst uz aktuālajām precēm tirgū.
Paskatoties mūsu veikalu sortimentu, liekas, ka atpaliekas vismaz uz pusgadu no visas pasaules.
-
- Dežurants
- Kontakts:
ES ar turpat preorderu paņēmu.
Un sortiments mums atpaliek dēļ mikroskopiskā tirgus, liela daļa veiperu aizvien sēž uz CE4 un to arī nemainīs un ir otra daļa, kā mēs, kas to lietu jau ir paķērusi kā hobiju. Nu un kurš no mums pērk modus, bākas tepat uz vietas regulāri? Da gandrīz neviens, jo zin reālās cenas, attiecīgi strupceļā ir vietējie tirgotāji, kaut vai paņemot 5 nopietnus modus tos hvz kad un vai vispār varēs pārdot un attiecīgi iesaldē savus apgrozāmos līdzekļus ar modiem, kas jau ir novecojuši tajā brīdī, kad tiek izlikti pie mums vitrīnā.
Un sortiments mums atpaliek dēļ mikroskopiskā tirgus, liela daļa veiperu aizvien sēž uz CE4 un to arī nemainīs un ir otra daļa, kā mēs, kas to lietu jau ir paķērusi kā hobiju. Nu un kurš no mums pērk modus, bākas tepat uz vietas regulāri? Da gandrīz neviens, jo zin reālās cenas, attiecīgi strupceļā ir vietējie tirgotāji, kaut vai paņemot 5 nopietnus modus tos hvz kad un vai vispār varēs pārdot un attiecīgi iesaldē savus apgrozāmos līdzekļus ar modiem, kas jau ir novecojuši tajā brīdī, kad tiek izlikti pie mums vitrīnā.

-
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 25 Aug 2015, 09:27
Es tev piekrītu par visiem 100%Gestapo rakstīja:ES ar turpat preorderu paņēmu.
Un tas ir skumji.
Jo esmu no tiem cilvēkiem, kam ļoti nepatīk gaidīt, bet variantu nav, maksāt 2x vairāk mūsu veikalos nav ne mazākas velēšanas.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis