Temperature controlled mods

Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Temperature controlled mods

Raksts raitizz » 05 Sep 2015, 23:54

Gestapo rakstīja:Mods simpātisks, nostrādāts izskatās perfekti.
Bet nu hvz, pierasts pie boksa, trubu laikam gribētos tikai nelielu mehu, tīri - poga un 18650 bača ar apvalku.
Ir, ir nostrādāts.
Es nez, man patīk gan trubas, gan boxi (bet tikai tie maziņie, kā VaporShark).
Pats ikdienā lietoju divus trubas modus ar 1 pogu, un 18350 versijā, kas man tur gana ilgi, zajebistikas, kā leši teiktu.
WoTsoon rakstīja: Tev vajadzētu saprast, ka tīri mehāniski plate noteikti ir uzbūvēta ar rezervi , tāpat, ka datoriem čipi, un apgraiza frekvences, un šitam arī tīri programatoriski noteikti ir uzlikts minimālais režīms. Vienkārši ar šito shēmu laidīs gan apdeitus, un kāsīs naudu, gan gan jau uzmuhļīs kādu krutāku ar tām pašām iekšām, bet biki labāku dizainu, un pasniehs, kā ūbermodu.
Ja pašam pirmajam nebija aktivizēta pat titāna stieple, no kurienes tad uzradās tērauda? viss viņiem jau ir izdomāts...
Pieņemu, ka šamie to modu ātrāk gribēja tirgū palaist.

Paskatīšot šo video tagad.

R

Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 06 Sep 2015, 00:37

Labs video. 3 lietas, ko šodien apspriedām, vienā - Uwell, Dicodes un Smok.
Čalis pa lielam salīdzina kā strādā SS TC iekš XCube II un Dicodes Dani Extreme V2.
Dicodes strādā kā vajag, kā pierasts ar Ni200 (ļoti precīzi un izjusti regulējot TC uz leju līdz ko samazinās sulas daudzums vatē), turpretī Smok šauj pāri ar temp.uzstādījumu (uzstādi 500-600F, bet uziet tik līdz 450F), atrubī strāvu vispār, ja šķiet par sausu un tad tev ir jāgaida, līdz atdzisīs tvertne. It kā strādā, bet ir kur augt.

Es tik tagad iebraucu, kur Smok prasa piķi par upgreidiem. Tāds sviests. Diezgan nekaunīgi. Es saprotu, ka mods ir lēts, bet tad piemetiet 6 USD pie cenas un visus upgreidus dodiet par velti.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 06 Sep 2015, 14:12

WoTsoon rakstīja:Paldies par to salīdzinājuma paskaidrojumu. Melo pilnīgi visi modi. Tik atkal neatceros, kurš no tiem Vismazāk...
Bija ķur pieminēts.
Bwt par tiem upgreidiem es tev centos, un par to lētumu visu dienu ieskaidrot vakar.
Tādā ziņā Vapor Shark visnormālākais. Gan dizains, gan izmērs, gan piekļuve softam. Un štellē, ko gribi.
Jā, es jau ar teicu - par to naudu jau var ņemt.

Man patīk VaporShark skats. Laikam gan būšot mazākā LiPo bača no visiem DNA200 modiem, bet tas vēl būtu jāpārbauda.
Ja DNA200 iznāks uzlabotais čips, kā tas bija ar DNA40, tad tas mods jau toč būtu ņemams. Šobrīd es nogaidītu ar DNA200. Un VaporShark būtu mana izvēle.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 25 Sep 2015, 17:26

Joytech eVic VTC Mini joka pēc pasūtīts. Piemetu klāt 0.32mm Ni200.Tagad var atkal atlaisties krēslā un skatīties uz "processing" ikonu..

R
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 25 Sep 2015, 17:27

Ņemot vērā manu pieredzi ar cigu un aistiķi - ilgi skatīsies :D
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 25 Sep 2015, 17:29

Gestapo rakstīja:Ņemot vērā manu pieredzi ar cigu un aistiķi - ilgi skatīsies :D
Tas nekas, nedeg. Un preorders vēl līdz 30.09.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 26 Sep 2015, 18:56

Gestapo rakstīja:Ņemot vērā manu pieredzi ar cigu un aistiķi - ilgi skatīsies :D
CigaBuy raksta, ka shipped:) Pāris dienas pirms preordera beigām.
Iedeva pat numuru.
Redzēs.

R

Atgriezties uz “Jautājumi par regulējamiem modiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi