Kanger Topbox mini

ReinX
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 31 Jan 2017, 08:46
Nauda: : Locked

Kanger Topbox mini

Raksts ReinX » 13 Feb 2017, 16:56

Pirms nepilna mēneša iegrimu veipošanā. Kaut kā overhaipojos un uzreiz sāku ar TopBox kitu. Sievai nopirku pēc pāris nedēļām SUBVOD (un man reāli tas patīk labāk, kā mans mods).

Jautājums - how come!? It kā lasīju, pētīju, bet vai nu es kaut ko daru nepareizi, jeb arī es kaut ko daru konkrēti nepareizi.

Esmu testējis uz abiem agregātiem vienādu susl. Piemēram - 50/50 6mg sula.
Sievai - Kanger Subvod ar SSOCC 0.5ohm
Man - TopBox mini ar SSOCC 0.5ohm

Viņai, saprotams, ka nekādi settingi nav un duka aparātam tieši atkarīga no baterijas uzlādes. Jebkurā gadījumā var dabūt patīkamu kuplu tvaiku.

Man - droši vien, kā jau loham, izbraukāšanās pa vatiem no 15-30 meklējot kaut kādu puslīdz līdzīgu sajūtu, kā sievai, visi mēģinājumi feilojas. Nu pat ne tuvu. Ok, var katrai sulai atrast savus +/- OK vatus, bet nu kaut kā galīgi ne tas, ko es biju sagaidījis no subohm agregāta.

Pirmajā mēnesī izdragāju cauri Klaptona, SS, SSOCC un OCC koiliem. Sapratu, ka pie +/- līdzīgiem vatiem man Klaptons un OCC patīk vislabāk. Nav deguma garša un nenormāla klepošana. Tālāk, Sāku ķidāt šķidrumus. Pirmais bija 70PG. Zbis! gāja kā smērēts. Jā, nedaudz tecēja garām (jo maita tak šķidrs pēc velna). 50/50 tīri labi. 70VG vļek. Jāliek mazie vati (max 25) un baudas nekādas :(.

Es pat to 70PG sulu varēju uz 28w maukt un viss kedā. Uz skalas no 0- pilnīgs [mats] kur es apmēram atrodos? Jeb man jāmet mods pie malas un jāiet leveli zemāk arī uz kaut kādu subvodu?

Sequenze
Aktīvs
Atbildes: 52
Pievienojies: 28 Sep 2015, 14:24

Re: Kanger Topbox mini

Raksts Sequenze » 22 Feb 2017, 03:33

Pēc oma likuma sanāk ka tev , lai sasniegtu to pašu rezultātu, jāliek 25-35w pie vienadiem coiliem, respektivi subvodam ar pilnu bachu dos araa 35w un pie gandriz tukšas būs 25w.
eVic-VTC Mini + Goblin mini v3 SC/Serpent mini/Sapor RDA @ Mega Mellons DIY 50/50 0mg
Lietotāja avatars
Ziecha
Aktīvs
Atbildes: 80
Pievienojies: 13 Jan 2017, 09:09
Atrašanās vieta: starp Rīgu un Jelgavu
Veipoju kopš: 01 Jan 2017

Raksts Ziecha » 22 Feb 2017, 20:27

Eem minēšu, zin gadās ka visādi joki izmēģināti, bet beigu beigās sīkums aizmirsies, nezināji. .. mainot galvu + nospiedi uz kengera? Nuuu tas uzraksts parādās New atomizer connected? Vai kkas tamlīdzīgs. .. parādās tikai tad kad bez bākas ieslēdz, pretestība uzlec uz 9.99 ohm, uzskrūve galvu atpakaļ apar atš prasa vai jauna galva... spiežam +... kengers miega režīmā nesaprot to ka galva nomainīta. .. moš palīdzēs :-D
Attēls
ReinX
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 31 Jan 2017, 08:46

Raksts ReinX » 27 Feb 2017, 18:21

Ziecha rakstīja:
22 Feb 2017, 20:27
Eem minēšu, zin gadās ka visādi joki izmēģināti, bet beigu beigās sīkums aizmirsies, nezināji. .. mainot galvu + nospiedi uz kengera? Nuuu tas uzraksts parādās New atomizer connected? Vai kkas tamlīdzīgs. .. parādās tikai tad kad bez bākas ieslēdz, pretestība uzlec uz 9.99 ohm, uzskrūve galvu atpakaļ apar atš prasa vai jauna galva... spiežam +... kengers miega režīmā nesaprot to ka galva nomainīta. .. moš palīdzēs :-D
Zini, kā pēc sajūtām tam aparātam. Kādu reizi parāda, ka new atomizer yes/no +/- un citu reizi nav. Pagaidām atkodu, ka kārtīgāk jānotīra un jāliek atpakaļ. Tad saprot. Šobrīd esmu apstājies pie 50/50 sušļa un 29w. uz 30 jau mans OCC dod deguma garšu. Uzliku nesen pamēģināt Aspire Cleito (parast, nevis 120) tanku. Uz 40w ir pilnīgi cita malšana. Tiesa, ar manu 6mg suslu bija tā, ka pēc apm. 8 vilcieniem galva aizlidoja :D. Līdz ar to hvz, vai nu brāķis aparāts vai jāpamēģina vēlreiz Clapton deglis.
Lietotāja avatars
Ziecha
Aktīvs
Atbildes: 80
Pievienojies: 13 Jan 2017, 09:09
Atrašanās vieta: starp Rīgu un Jelgavu
Veipoju kopš: 01 Jan 2017

Raksts Ziecha » 27 Feb 2017, 22:09

Nerāda tāpēc ka miega režīmā bija.. nospied power pogu tā lai ekrāns Deg un skrūve vaļā galvu.. Pie otrā apgrieziena tocn uzlec 9.99 ohm un tad kad ieskrūvē atpakaļ nospiežot power button prasa new atomizer un spiežam plus. ..
Attēls

Atgriezties uz “Jautājumi par regulējamiem modiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi