Jautājums - how come!? It kā lasīju, pētīju, bet vai nu es kaut ko daru nepareizi, jeb arī es kaut ko daru konkrēti nepareizi.
Esmu testējis uz abiem agregātiem vienādu susl. Piemēram - 50/50 6mg sula.
Sievai - Kanger Subvod ar SSOCC 0.5ohm
Man - TopBox mini ar SSOCC 0.5ohm
Viņai, saprotams, ka nekādi settingi nav un duka aparātam tieši atkarīga no baterijas uzlādes. Jebkurā gadījumā var dabūt patīkamu kuplu tvaiku.
Man - droši vien, kā jau loham, izbraukāšanās pa vatiem no 15-30 meklējot kaut kādu puslīdz līdzīgu sajūtu, kā sievai, visi mēģinājumi feilojas. Nu pat ne tuvu. Ok, var katrai sulai atrast savus +/- OK vatus, bet nu kaut kā galīgi ne tas, ko es biju sagaidījis no subohm agregāta.
Pirmajā mēnesī izdragāju cauri Klaptona, SS, SSOCC un OCC koiliem. Sapratu, ka pie +/- līdzīgiem vatiem man Klaptons un OCC patīk vislabāk. Nav deguma garša un nenormāla klepošana. Tālāk, Sāku ķidāt šķidrumus. Pirmais bija 70PG. Zbis! gāja kā smērēts. Jā, nedaudz tecēja garām (jo maita tak šķidrs pēc velna). 50/50 tīri labi. 70VG vļek. Jāliek mazie vati (max 25) un baudas nekādas

Es pat to 70PG sulu varēju uz 28w maukt un viss kedā. Uz skalas no 0- pilnīgs [mats] kur es apmēram atrodos? Jeb man jāmet mods pie malas un jāiet leveli zemāk arī uz kaut kādu subvodu?