SUBOX Mini Starter Kit!

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Nauda: : Locked

Re: SUBOX Mini Starter Kit!

Raksts Gredzens » 01 Jūn 2015, 19:23

Paldies par info! ;)

Bet es duraks pirms paaris h pasuutiju ierasto 6mg :( Un ja tieshaam izpiipeejas vairaak = vairaak nic, tad dos pa sirdi :( :D Jo zinu ka piipeejot 9mg tik pat lielaa daudzumaa shii nav iisti prieciiga :D

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 01 Jūn 2015, 19:59

WoTsoon rakstīja: Njā, paskatīsim, kuram ātrāk..., man Zefīrs, vai tev Subkits. :D ...
Mans cthulhu ātrāk atnāks :P
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 09 Jūn 2015, 11:31

Vai kāds nezin kad/kur un varbūt jau tagad var nopirkt subtank mini ar jauno RBA - taadu kaads ir subox kitam...? Traki gribas pirkt, bet nu atkal negribas, jo cik pašlaik skatos visur ir tikai ar veco RBA...
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 09 Jūn 2015, 11:49

Uztaisi pats jauno RBA,izurb caurumiņus vecajam...
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Capture3 (393 x 323).jpg
Es tā izdariju...un ir labais,gariku nav, netek, ideāli,tik urb ar 1.5mm urbi, lielāku ne, un virs orģinālajiem.
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 09 Jūn 2015, 16:07

tadā- Subox Mini Studijā!!!!
WP_20150609_002 1 (660 x 1172).jpg
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Attēls
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 09 Jūn 2015, 23:08

Gintchlv rakstīja:Uztaisi pats jauno RBA,izurb caurumiņus vecajam...
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Capture3 (393 x 323).jpg
Es tā izdariju...un ir labais,gariku nav, netek, ideāli,tik urb ar 1.5mm urbi, lielāku ne, un virs orģinālajiem.
Nav man urbja :D bet ir tač tā ka jaunis RBA ir labāks?
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 09 Jūn 2015, 23:58

WoTsoon rakstīja: Nav labāks. Vienkāši savādāks. Bet Ginča jau vienalga neteiks. :P :lol: viņš mums SuBFans. ;)
Nu vinsh ir tagad liidziigaaks OCC coiliem, vairaak skjidrums piekljuust + arii lkm gaisa pluusma lielaaka...

Un kaada gan jeega buutu kangeram izdomaat jaunu rba ja vinsh buutu taads pats kaa vecais, pats lkm atbildeeshu :D - lai pirktu subox'u :lol:

Gaidu atbildi no Ginch(Godiigu atbildi! :twisted: ) Vai ir jaunais labaaks par veco..? Nu ja mees pienjemam ka tava modeifikaacija ir veco pieliidzinaajusi jaunajam...
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 10 Jūn 2015, 00:23

Gredzens rakstīja:Gaidu atbildi no Ginch(Godiigu atbildi! ) Vai ir jaunais labaaks par veco..? Nu ja mees pienjemam ka tava modeifikaacija ir veco pieliidzinaajusi jaunajam...
Runājot par pašu Subtanku Mini no Suboxa, tankam pašam ir uztaisītas lielākas gaisa padeves atveres, un tagad ir divas navis viena kā vecajā versijā. Un jā- gaisa ir vairāk, tvaiks kuplāks...
Jaunie koili- spole iekšā ir vertikāli nevis horizontāli, šķidruma padeves caurumi ir lielāki, pēc idejas var tvaicēt uz lielākiem watiem, mēģināju 0.5ohm koilu uz 40w- labs , kupls tvaiks, gariku nenoķēru, iespējams ka tāpēc ka svaigs koils.Velkās vieglāk, ja agrāk teicu ka vajag lai ir pretestība, tad tagad saku ka nevajag, tvaika apjums ir pietiekoš lai netraucētu pretestības trūkums. Man jau liekas ka ir foršāk, bet vai ir? Nezinu.
Jaunais RBA Plus, ir divas atšķirības, manā skatijumā būtiskas. Pirmā - šķidruma padeve tagad ir pa diviem , diezgan lieliem caurumiem RBA sānos, vecajam bija pie pamatnes mazas rievas, tāpēc arī urbu jaunus caurumus vecajā RBA. Otrā - tagad RBA apvalks neskrūvējas uz RBA bāzes, to vienkārši uzliec uz RBA bāzes un pievelc ar skrūvīti, vecajā versijā bieži bija problēmas ar atskrūvēšanu, jaunajā tas ir novērsts.
Nu tas tā īsumā.
Būs pilns apskats kad pāris dienas palietošu.
Attēls
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 10 Jūn 2015, 00:25

Ok, paldies, gaidu pilno! ;)
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 27 Jūn 2015, 15:56

Subox Mini starter kit
Subox Mini starter kit ir Kengertech ražotāja jaunais komplekts kas paredzēts suboma tvaicēšanai. Es ļoti gaidiju šo komplektu un varu ar pārliecību teikt ka biju pirmo desmit vidū kuri to saņēma Īrijā, Limerikā noteikti ka pirmais kas sāka lietot Subox Mini komplektu. Lietoju gandrīz mēnesi un nēesmu vīlies, viss kas nepieciešams lai tvaicētu subohmā, iztvaicētāji ar 0.5oHm pretestību ir komplektā, RBA – tin spoles pats, kādas vēlies, vari tvaicēt ar 1.2oHm pretestības gatavajiem koiliem, ja neintresē suboma tvaicēšana. Īsāk sakot kkomplekts lai sāktu, komplekts lai turpinātu tvaicēt.
Tātad nedaudz par iespaidiem lietojot Subox- lietoju nepilnu mēnesi, diezgan extremālos, man, apstākļos, āra temperatūra tuvu +30°! Jāatzīst ka pats mods,Kubox Mini, uzvedas perfekti, viss kam jānotiek notiek un pats mods nekarst lietojot. Man lietošanā ir mods melnā krāsā- ja paliek saule tomēr jūtami uzkarst... Baterijas patēriņš nearko neatšķiras no patēriņa normaālos (komfortablos) laika apstākļos. No 2,5 A lādētāja uzlādē bateriju aptuveni divu, triju stundu laikā.
Sobox starter kitā komplektā nāk arī Subtanks Minī, var teikt versija 1.2. Kāpēc 1.2? Tāpēc ka kontrukcija ir nedaudz mainīta tankam, ir palielināta gaisa padeve, pirmajās versijās bija viens gaisa padeves caurums- tagad ir divi, viens otram pretī. Un jā- tas strādā, gaiss tiek padots vairāk, tvaika ir vairāk. Par pašu tanku vel varu teikt ka gatavie koili nāca ar vertikāli iebūvētu spoili, nezinu vai ir jau pieejami jaunā tipa koili pie pārdevējiem, bet manā skatijumā nekāda lielā atšķirība salīdzinot ar vecā tipa koiliem nav. Tāpat ir uzlabots RBA- šķidruma padeve notiek pa diviem, viena otram pretī novietotiem caurumiem, kuri tagad ir pacelti nedaudz uz augšu no RBA bāzes, šadi nodrošinot škidruma piekļuvi spolei nepārtraukti un izsledzot iespēju noķert garikus . Kaut gan jāatzīst ka garikus noķēru tāpat... Tanka iemutis ir nedaudz īsāks kā pirmajā versijā, es lietoju nelielu pāreju, jo bez liekas nedaudz par īsu. Tanks tāpat kā mods ir melnā krāsa, veidojot labu kopskatu ar modu.
Nedaudz oar trūkumiem, visi kā viens par galveno trūkumu uzskata neregulējamo centrālo pinu, manā skatijumā- bez atšķirības, es modu lietoju ar Subtanku Mini- tam tas ir paredzēts un viss notiek kā vajag. Personiskie novērojumi ir tādi ka komplekta melnā krāsa ātri nobružājas... mods ir divreiz kritis aptuveni no metra augstuma uz betona, un vietās kur saskārās ar to krāsa ir nolobijusies, tāpat vinkārši var redzēt ka krāsa uz moda un tanka malam ir apružājusies, nolobijusies. Vel būtu vēlams lai baterijas vāciņš butu asimetrisks, lai liekot vietā vrētu uzlikt tikai vienā veidā, patreiz ir ļoti jāieskatās lai uzliktu vāciņu pareizi. Tas arī palielam viss no trukumiem. Domāju kā būs ar usb ligzdu, tā atrodas moda sanos, nevis apakšā ka lielajam modu vairumam, bet neertības tas nesagādā ne lādējot, ne tvaicējot.
Zemāk tehniskā informācija ražotāja mājaslapā:

http://www.kangeronline.com/products/ka ... tarter-kit
Attēls

Atgriezties uz “Regulējamo modu apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi