Subox Mini starter kit
Subox Mini starter kit ir Kengertech ražotāja jaunais komplekts kas paredzēts suboma tvaicēšanai. Es ļoti gaidiju šo komplektu un varu ar pārliecību teikt ka biju pirmo desmit vidū kuri to saņēma Īrijā, Limerikā noteikti ka pirmais kas sāka lietot Subox Mini komplektu. Lietoju gandrīz mēnesi un nēesmu vīlies, viss kas nepieciešams lai tvaicētu subohmā, iztvaicētāji ar 0.5oHm pretestību ir komplektā, RBA – tin spoles pats, kādas vēlies, vari tvaicēt ar 1.2oHm pretestības gatavajiem koiliem, ja neintresē suboma tvaicēšana. Īsāk sakot kkomplekts lai sāktu, komplekts lai turpinātu tvaicēt.
Tātad nedaudz par iespaidiem lietojot Subox- lietoju nepilnu mēnesi, diezgan extremālos, man, apstākļos, āra temperatūra tuvu +30°! Jāatzīst ka pats mods,Kubox Mini, uzvedas perfekti, viss kam jānotiek notiek un pats mods nekarst lietojot. Man lietošanā ir mods melnā krāsā- ja paliek saule tomēr jūtami uzkarst... Baterijas patēriņš nearko neatšķiras no patēriņa normaālos (komfortablos) laika apstākļos. No 2,5 A lādētāja uzlādē bateriju aptuveni divu, triju stundu laikā.
Sobox starter kitā komplektā nāk arī Subtanks Minī, var teikt versija 1.2. Kāpēc 1.2? Tāpēc ka kontrukcija ir nedaudz mainīta tankam, ir palielināta gaisa padeve, pirmajās versijās bija viens gaisa padeves caurums- tagad ir divi, viens otram pretī. Un jā- tas strādā, gaiss tiek padots vairāk, tvaika ir vairāk. Par pašu tanku vel varu teikt ka gatavie koili nāca ar vertikāli iebūvētu spoili, nezinu vai ir jau pieejami jaunā tipa koili pie pārdevējiem, bet manā skatijumā nekāda lielā atšķirība salīdzinot ar vecā tipa koiliem nav. Tāpat ir uzlabots RBA- šķidruma padeve notiek pa diviem, viena otram pretī novietotiem caurumiem, kuri tagad ir pacelti nedaudz uz augšu no RBA bāzes, šadi nodrošinot škidruma piekļuvi spolei nepārtraukti un izsledzot iespēju noķert garikus . Kaut gan jāatzīst ka garikus noķēru tāpat... Tanka iemutis ir nedaudz īsāks kā pirmajā versijā, es lietoju nelielu pāreju, jo bez liekas nedaudz par īsu. Tanks tāpat kā mods ir melnā krāsa, veidojot labu kopskatu ar modu.
Nedaudz oar trūkumiem, visi kā viens par galveno trūkumu uzskata neregulējamo centrālo pinu, manā skatijumā- bez atšķirības, es modu lietoju ar Subtanku Mini- tam tas ir paredzēts un viss notiek kā vajag. Personiskie novērojumi ir tādi ka komplekta melnā krāsa ātri nobružājas... mods ir divreiz kritis aptuveni no metra augstuma uz betona, un vietās kur saskārās ar to krāsa ir nolobijusies, tāpat vinkārši var redzēt ka krāsa uz moda un tanka malam ir apružājusies, nolobijusies. Vel būtu vēlams lai baterijas vāciņš butu asimetrisks, lai liekot vietā vrētu uzlikt tikai vienā veidā, patreiz ir ļoti jāieskatās lai uzliktu vāciņu pareizi. Tas arī palielam viss no trukumiem. Domāju kā būs ar usb ligzdu, tā atrodas moda sanos, nevis apakšā ka lielajam modu vairumam, bet neertības tas nesagādā ne lādējot, ne tvaicējot.
Zemāk tehniskā informācija ražotāja mājaslapā:
http://www.kangeronline.com/products/ka ... tarter-kit