Beidzot! Ilgi gaidītais un kārotais Aegis MINI no GeekVape'iem ir iekritis manā vape plauktā no https://www.sourcemore.com/ plaukta.
Specifikāciju un lietošanas pamācību atradīsiet youtube apskatos un geekvape.com
Stāsts, kāpēc izvēlējos tieši šo modu?
Esmu no tiem, kam nav kaudze ar modiem un tankiem plauktā. Staigāju ar vienu un viss man patīk. Pastāvīgā lietošanā ir arī geekvape mods Aegis Legend. triecienizturīgs (pārbaudīts) ūdensizturīgs (pārbaudīts Gaujā), jo patīk forma, kā guļ rokā, kā strādā plate. Un, Protams, tas, ka mods ir pasargāts no mitruma un putekļiem galvenokārt.
Nāk vasara, vajag kaut ko, ko var iemest šortus un priekš tiem nevajag bikšturus, kā tas būtu Aegis Legend gadījumā. Tāpec tika meklēts kaut kas maziņš, viegliņs un protams smukiņs. Un tadaaa.. Aegis Mini. Perfekts vasaras variants. Iemet kabatā un aidā uz upi/ezeru peldēties. Pie kājas smiltis, pie kājas, ka "draugi" iegrūda ezerā ar visām drēbēm un mods palika kabatā (ok, vate tankā gan būs jāsamaina)
Šo modu es sakomplektēju ar Damnvape Fresia MTL tanku. 22mm uz 27mm moda varētu šķis, ka būs kroplīgi, bet tā nav. Izskatās kopā perfekti.
Jautājums, kapēc neņēmu Aegis SOLO, kas ir jaunākais un pēdējais no Aegis saimes, turklāt ar maināmo 18650 akumulatoru?
A priekš kam vajag? Aegis mini ar Fresia tvaicējot uz 10w (0,42omg) izvelk 3 dienas bez uzlades. Tad kam man modu lielāku? tikai lai nomainītu akumulatoru? nevajag, paldies
Ja nu jūs domājat pūst lielos mākoņus ar šo modu, tad pie iegādes ieteiktu kārtīgi apdomāt izvēli. Aegis mini nebūs piemērots zemas pretestības un augstu watu lietošanai. vilkt jau vilks, tikai cik ilgi
Ou jā, esmu estēts. Man viss ir sarkans!!
tanks, mods, kompis, krūze, atslēgu piekariņs, uzlades kabelis utt
GeekVape Aegis MINI
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 214
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516