► Show Spoiler
Tātad.
► Show Spoiler
Neskatoties uz saviem 330 gr. mods neliekas nemaz tik smags. ilgāku laiku pirms šī moda biju lietojis iKunn 220, Bet paņemot rokās Towis, sajūtas tomēr ir mazliet patīkamāks. noapaļotas formas, kantes, poga īsti pareizā vietā. Biju sen meklējis modu, kuram poga ir novietota kā Towis, taču tādu ir maz, un ne visi likušies piemēroti. Manuprāt, visa fīča slepjas tamī, kā moda forma ir izveidota ergonomiska, apakšpusē mods ir pašaurs, augšpusē tas ir platāks, un atbilst pirkstu garumam, līdz ar to nav jāmežģī pirksti, lai modu viegli noturētu rokā. kādam var nepatikt moda izskats (tika čatā jau pieminēts), bet, nezinu, man konkrēti nepatīk Wismec modu forma, un nav bijis no šī kantora neviens mods.
Mods nostrādāts teicami, krāsojums labs, nav nekam īpaši kur piesieties. Pina konektors kā jau Hcigar - pamatīgs. Poga ļoti patīkama, mazs klikšķis, nav stingra, ērti spiežama, nav jāmeklē pa modu, kā arī nav jāuztraucas, ka nospiedīsies nejauši, jo nav visa moda sānmalas garumā, ķipa, Smoke modu stilā.
Liels pluss ir tam, ka nav nekādas liekas atveres modā, kur nejauši varētu ielieties sula, kā tas ir bijis ar Alien, Ar iKunn, arī ar Predator, kuram sulajas šķidrums modā caur pin, un rodas problēmas moda darbībā.
Ekrāns.
Liels, spilgts, informatīvs, ērti lietojams. Daudz vienkāršāka, ērtāka, ātrāka apiešanās, kā ar podziņu variantiem. te, viennozīmīgi trekns pluss. Nezinu, ka īsti P. Busardo nepatīka, vēl kādiem apskatniekiem, bet man liekas teicami nostrādāts, visas funkcijas ātri pieejamas, uzstādāmas.
Bija šaubas par to, cik ilgi, un kā uzvedīsies baterijas. Taču, pēc vairāku dienu lietošanas, visas šaubas zudušas. Nemainot ieradumu, ar manu tvaicēšanas stilu, baterijas novelk pilnas 17 stundas, bet pie izlādes, liekot lādētājā, rāda 3,5V, tā kā mods ir saudzīgs pret baterijām, nenovelk pēdējo sulu, līdz 3,0V, bet, tai pašā laikā, teicami strādā ilgu laiku.
Atsevišķi pāris vārdi par čipu. Te nu salīdzinājums iepriekšlietotais iKunn no Eleaf. Ikunn 220 nav no straujajiem čipiem, vairāk soft stila čips. Modu vilku uz 70W. Uzliekot to pašu tanku uz Towis, biju spiests samazināt vatus uz 55W, un ieslēgt režīmu soft, lai būtu man ierastais tvaiks. Jā. lidz ar to te arī bateriju ietaupījums. katrs čips uzvedas savādāk. Un, ja sple mazliet apdegusi jau, liekas, ka sāk zust jauda, tad nav jāmaina vati, jo var parslēgties uz normal režīmu, ja nav vēlmes vēl mainīt vati, un dedzināt spoles. čips ir labs, straujš, atsaucīgs, paklausīgs.
ko vēl pieminēt. Bateriju vāciņš. Jā, man nepatīk, ka bateriju vāciņš ir atverams uz sānu. Bet citādi visādi nekādu problēmu. Jo viens no tiem retajiem variantiem, kad nekas nekur neļurkājas. Jā, tas taču ir Hcigar.
Nu ko tad galu galā....
Var kādam kas nepatikt, bet mods ir nostrādāts kvalitatīvi, nav tādas kā širpotreba sajūtas, nav arī ūpermods, bet nav nekā tāda, pie kā būtu piesieties. nopietns , un lēts mods ( ja noķer ar atlaidi) vienkārši lietošanai.
Kr4 - skatās paši.
► Show Spoiler