Dzidze testē SX Mini G-class (Epizode #3 / Vēl jāpalieto)

Dzidze
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02
Nauda: : Locked

Dzidze testē SX Mini G-class (Epizode #3 / Vēl jāpalieto)

Raksts Dzidze » 09 Okt 2017, 10:30

Sveiciens! Kādu brīdi nerakstīju, jo nebiju paredzējis lasītāju reakciju. Parasti no ierīču apskatiem tiek sagaidīta detalizēta tehniskā informācija (svars, izmēri utml.), plusi, mīnusi un cits līdzīgs, jau simtiem reižu lasīts/redzēts saturs. Nē, būsiet sajaukuši mani ar kādu citu, kurš ir klasiskais “apskatnieks”. Es rakstu par sajūtām, emocijām un nedaudz arī pieskaros pašas ierīces parametriem un funkcijām. Bīdmērs un svari man ir, bet vai šie mērījumi tiešām kādam dod to īsto impulsu- pirkt/nepirkt?!
      Tad nu nedaudz par verķi un attiecībām pēc dažu dienu kopdzīves.
      Kā jau sapratāt no iepriekšējiem iespaidiem- navigācija ir reāli “samudrīta”. Jā, protams, visas iespējamās funkcijas ir pieejamas, bet nu tomēr jāpiešaujās. Neskatoties uz to, ka ierīcei ir tikai 2 pogas, tomēr arī tajās var apmaldīties. Manas sajūtas ir līdzīgas tām, kad pēc divdesmit gadu Windows lietošanas saskāros ar Macintosh. Kas? Ko? Kāpēc viss notiek caur vietu, kur saule neiespīd? Atmetot konservatīvos ieradumus un vēloties izzināt ko jaunu, vienmēr atradīsi kompromisu. Iepazīstoties klubā ar jaunu žubīti, tak nezini ko viņa un kā. Lielas “acis” un gari pedāļi tak nenozīmē, ka tieši šī gada izlaiduma un komplektācijas modelis ir tieši tas ar kuru tu esi gatavs braukt visu savu turpmāko dzīvi?!
        Jā, biju solījis arī ielikt kādu bildi. Lūdzu!
        Attēls
          Nē, nē! Tā nav mana pakaļa. Vispār nepazīstu šo pakaļu, bet bilde tak smuka. Vai ne? Kāds arī pamanīja šajā bildē modu?
          Nākamreiz, kad rakstīšu, jau būšu gana ilgi paspēlējies, lai varētu objektīvi apspriest ierīces plusus un mīnusus.

YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.

Atgriezties uz “Regulējamo modu apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis