Nemesis slēdzis.
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Riga
Re: Nemesis slēdzis.
Ne tik sen es izvēlējos sev vel kādu mech cauruli. Ar daudz skatījos par tiem slēdziem, jo pirmais mech man ir FT Caravela, slēdzis ir ļoti ērts, bet viņu ir diezgan stulbi regulēt un viņam ir tendence atskrūvēties. Paņēnu sev Nemesis ar domu ka pēc laika pāriešu uz magnētu, bet nu jau kādu brīdi lietoju un pagaidām nevar sūdzēties par mehānisko, tā ka biju pat piemirsis par magnētu. Paldies par atgādinājumu, būs jāgādā izejmateriāli.
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Atrašanās vieta: Riga
Es mech izmantoju ar dripperiem, tankam man patīk variboxi, jo man patīk ka var iestatīt konstantus vatus, tā kā man garšo. Ar mech ir tā ka svaigs aķis sātrādā labāk, jo vairāk izpumpē, mazāk tvaicē. Ļoti būtiski ir neizlādēties pārāk stipri, jo aķis var atmesties. Es jau esmu piešāvies kad aķis jāmaina. Jāpievērš uzmanība lai ir kontakti tīri un vītnes, bik vairāk jāpieseko līdz.Es īsti nesaprotu kapēc tu domā ka varētu piedegt, jo omu likums ( http://vapecalc.com/ ). Es nekad neesmu sajutis ka padaudz silda, ja nu vienīgais neaizmirst sapilīnāt un vate nav sausa, nekas nepiedeg. Man čomam ir King V2 ( https://www.fasttech.com/product/1698800 ), ļoti labs, kondaktīvs metāls ir plus, es ar sev tādu gribu, bet tad jau būs trīs un rokas man tik divas... hvz vai man vajag. Mech ir forši, man ļoti patīk.
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Nez, veciit. Man shancee ar visu, ko uzliek. Flattop bachas.
Ljoti labi nostraadaats klauns, btw.
R
Ljoti labi nostraadaats klauns, btw.
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi