Nemesis mech no Ķīnas - "Ādas metināšana"
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Riga
Nemesis mech no Ķīnas - "Ādas metināšana"
Dienās saņēmu paciņu no Ķīnas ar Nemesis mech single 18650. Viss baigi forši iepakots un pati caurule ar pa skaisto nostrādāta. Sāku lietot. Pēc mirkļa sajutu no vietām kur mods ir saskrūvēts nepatīkamu punktveida siltuma izlādi, ko mans čoms vēlāk nodēvēja par "Ādas metināšanu". Nav tā ka pirmo reizi sastopos ar Ķīnas inžinieriem, domāju ka rūpņīcā slēdzis ir nepareizi salikts un kautkas iet uz īso. Izrādās ka nē un ķīnietis pie labas sveces ir salicis slēdzi, viss kā vajag. Paskatījos kas internetam ir ko teikt, ļaudis iesaka izmazgāt visu izjauktā veidā ultraskaņas vanniņā. Man tāda extra nav pieejama mājās, un līdz pirmdienai gaidīt, lai to darbā izdarītu ar negribējās, domāju ka vajag vienkārši vītnes notīrīt. Bik izniekoju šnabi un tas visu atrisināja. Ar šādu variantu saskāros pirmo reizi, parasti saliec un lieto, bet šito dabūju tīrīt. Turpmāk rūpīgāk vajadzēs visus ķīnas labumus izvērtēt pirms lietošanas.
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Nemesis mech no Ķīnas - "Ādas metināšana"
Jā...šnabis ir pārbaudīta vērtība. To arī es parasti izmantoju. Man tik grūtības sagādā tās proporcijas cik daudz liet tvaicētāja mazgāšani un cik pašam rīklē.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis