standarta koila dzīve

Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Atbildes: 93
Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Kontakts:

standarta koila dzīve

Raksts Sluchijs » 19 Feb 2016, 14:20

Dziļās sērās paziņoju, ka no mana Subtanka ir citā tvaikā aizgājis koils - rekordists......., ar kuru kopā bijām pavadījuši daudzus skaistus brīžus... :(

Bet, ja nopietni, šoreiz pārsteidza, ka ķīnas klauns no "Fasttech" OCC 1,2omi pa 1$ nokalpoja 35 dienas, un pat nesadega, bet tikai sāka sulot pēdējās dienas, un, tā kā rīt jādodas ceļa, negribu čakarēties, un nomainīju.. Tā varbūt varētu vēl kādas dienas rekordistu pamocīt, kamēr beidzot nodegtu! :) Iekšā jau stipri melns bija :)

Tātad mans rekords statistikai: Kanger krutka OCC - 35 dienas, dienā vidēji 10ml 30/70 PGVG, uz Subtank, 22W

Topiku atvēru, lai iesācējiem / interesentiem vienuviet būtu pieejama info arī par šādu mūsu ikdienas izdevumu sadaļu kā koili. Saprotu, ka tas neinteresēs mājamatniekus, bet tāpēc jau ir Foruma tieši šī sadaļa, un gan jau ka bez manis kāds vēl te lieto ikdienā standarta veikala koilus :)
Ceru, ka arī vēl kāds padalīsies par citu ražotāju standarta koilu pieredzi, it īpaši par ilgmūžību, tecēšanu, ievērotajām atšķirībām starp oriģinālajiem un klauniem, saderību ar tankiem utt.

Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
Magnifico
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 03 Mar 2016, 19:01
Veipoju kopš: 01 Jan 2015

Re: standarta koila dzīve

Raksts Magnifico » 11 Mar 2016, 21:39

Kanger Protank 3 standarta koili jebkura pretestiba max 2 dienas parasti jau pirmas dienas vakara sak palikt pretiigs.

Aspire k1 bdc - videji 2 nedēļas
Aspire nautilus mini bvc coili 3- 4 nedēļas
Tagad lietoju subtanku jau nedēļu - vēl nezinu.
Istick 60w TC , Kanger Subtank mini, Aspire nautilus mini, Aspire K1, Kanger protank 3 mini.
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 11 Mar 2016, 22:22

Pēdējās 2 nedēļas izmantoju Kanger RBA mini plus. Šajā laikā esmu pārtīnis to reizes trīs, un nejau tapēc ka garša mainījās, bet gribēju ko citu pamēģināt, arī vati liekot jaunu spoli nomainu.
Vidēji izdevumi man uz koiliem - minimāli. 5m ss316l pa 5$, pietiktu šādā apmērā vismaz uz mēnesi. Vates strēmele, 20 centi no Modenas, arī uz nedēļu pietiek.
Neredzu jēgu no fabrikas coiliem, nav tas, un viņi uz maziem abarotiem īpaši neko nedod.
Es sev parasti uztinu uz .6 - .9ohm un uz 15w maucu, baterija turās reizes 3 ilgāk kā ar fabrikas coiliem, lietojot tos uz 30-45w.
Nu kaut kā tā.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 11 Mar 2016, 23:49

Kungi, turamies pie tēmas - fabrikas spoļu mūžs.
Paldies par sapratni.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 12 Mar 2016, 08:08

Ņemot vērā sadaļu, kurā raksts ievietots, kā arī oriģinālā ieraksta tekstu, domāju, ka sajaukt neko nevar.

R

Atgriezties uz “Jautājumi par iztvaicētājiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi