Innokin Iclear 30 vs Iclear 30s

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Innokin Iclear 30 vs Iclear 30s

Raksts bubucis » 18 Jan 2015, 21:32

Innokin Iclear 30
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
ic30-06.jpg
+Laba garša
+Izcils tvaika daudzums,stiprums,siltums
+Ērts iemutis(drip tip), kuram maināms lenķis
+Viegli kopjams un iespēja tikt klāt spirālei
+Iespējams nedaudz modificēt
+Divas spirāles
- Nav savienojams ar citiem iemušiem (kautkā jocīgi šis latviskais vārds izklausās:) )
-Tikko manāma piegarša kurai nebūtu tur jābūt
-Salīdzinoši dārgs ~8$ no ķīnas. Ja pērk eiropas veikalos tad 9-12eur. Kvalitāte neatšķiras ne ķīnas ne itkā orģinālajiem un patiesībā ir pilnīgi identiski.
-Salīdzinoši dārga eksplutācija. Piecas maināmās tvaicētāja daļas maksā ~7$. Viena tvaicētāja daļa darbojas kādas divas nedēļas,ja paveicas.
-Nav iespējams pašam nomainīt spirāli.
-Ik pa laikam sakrājas šķidrums uz kontaktiem starp tvaicētāju un batariju.
-Pie manas lietošanas prasās papildus diegus. Vienu 0.5mm pie apakšējās spirāles un vienu 1mm pie aukšējās spirāles jo es kūpinu pie diezgan augstiem voltiem. Piemēram 1.6ohm tvaicētāju kūpinu pie 3.9-4.2v. (Kad būs laika uzrakstīšu kā tas darāms un patiesībā pat rekomendēju to darīt visiem iclear 30 lietotājem jo rezultāts ir ļoti labs salīdzinājumā ar nemodificētu versiju.

+/- Kopumā ņemot ir labs tvaicētājs, ja neskaita nelielo čakaru ar papildus diegu ievietošanu un salīdzinoši dārgo eksplutāciju.
Vērtējums: 4/5

Innokin Iclear 30s
iclear-30s-wholesale.jpg
Šī ir otrā versija tvaicētājam Iclear 30, tātad itkā ir jābūt novērstiem iepriekšējās versijas trūkumiem. Bet vai tā ir?Labs jautājums. Pirmās divas dienas bija WOW!!!! Un tad sāka pamazām palikt ar vien sliktāk un sliktāk. Savā ziņā šis ir neobjektīvs vērtējums jo, šo tvaicētāju palietoju tikai kādas trīs dienas.Nezinu, varbūt bija neveiksmīga spirāles galviņa.
+Ļoti laba garša
+Izcils tvaika daudzums,stiprums,siltums
+iespējams likt dažādus iemušus
+Interesants izskats
+Pilnīgi nekādas liekas piegaršas
+Vidēji viegli kopjams
-Salīdzinoši dārgs
-Salīdzinoši dārga eksplutācija
-Regulāri sakrājas šķidrums uz kontaktiem starp tvaicētāju un batariju
-Nav iespējams ne uzlabot ne modificēt jo spirālei nevar tikt klāt vispār. Itkā virsējai spirālei klāt var tikt, bet tur ir tik maz brīvas vietas ka neko vairs nevar pielikt klāt.
-Trešajā dienā burbuļoja un bija deguma garša

Pirmās dienas bija daudzsološas un padomāju,ka esmu beidzot atradis perfektu tvaicētāju. Bišku apnika ka burbuļo un deg, tad pārgāju atpakaļ pie vecā labā Iclear 30, jo to vismaz ir iespējams nedaudz modificēt un uzlabot. Ja saņemšos tad mēģināšu 30s uzlikt jaunu spirāles daļu un mēģināšu no sākuma. Īsāk sakot, gala vērtējusm pa 30s vel sekos.
P.s. Palasoties par ārzemju forumiem, tad apmēram 30% lietotāju ir šādas problēmas. Daudziem šis tvaicētājs darbojas ideāli. Tāka, jums var arī veikties un nebūs tādas problēmas kā man.
Es te vienu dienu paliku dusmīgs un ar mazo fleksi nahrenizēju daļu no tvaicētāja lai var tikt klāt spirālei.
flexis.jpg
Zaudēt man nebija ko, jo tāpat viņš normāli nebija lietojams. Nogriežot nost tad varēju redzēt kas viņam ir savādāks kā iclear 30. Atšķirība ir minimāla, bet ļoti būtiska. Iclear 30s uz katru spirāli ir uzlikts velviens papildus diegs, būtībā tur ir tas ko es jau biju minējis iepriekš par iclear30 kuram pats liku virsū papildus diegus. Tātad, nogriežot lieko nost tvaicētājs sāka normāli darboties un nu ir lietojams, netikai lietojams bet darbojas ideāli!!!! Pagaidām šis ir labākais nepārbūvējamais tvaicētājs kāds man vispār ir bijis,ja vērtējam garšu, tvaika daudzumu,siltumu. Vairs neburbuļo un nav deguma garšas.Vienīgais mīnuss ir tas ka jāgriežnost tā rorīte. Arī ar visu to diezgan nepastāvīgs tvaicētājs.
Vērtējums:4/5
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Nauda: : Locked

Re: Innokin Iclear 30 vs Iclear 30s

Raksts Gredzens » 18 Jan 2015, 22:23

Abus esmu lietojis diezgan pailgu laicinju..
Taapeec luudzu - Mans rezumee:

30S
PLUSI:
1.Labaaka garsha
2.Labaaks airflow
3.Labaaks rotatable drip tip(ja sho ar skatamies :D)

MIINUSI:
1.Nepastaaviigi atomizeri, kaads var darboties perfekti, kaads diezgan pashvaki
2. Diezgan aatri piedeg(man sanaacu katru piededzinaat ~3 dienaas)
3. Piedegusha atomizeru nav jeegas tiiriit - garshu normaalu vairs atpakalj nedabuut...

30
PLUSI:
1.Atomizers nepiedeg diezgan ilgu laiku
2.Ja arii ir piededzis atomizers tad vnk var izskalot ar karstu uudeni un izzhaaveet paaris dienas un buus atkal ok.

MIINUSI:
1. Ljoti shvaks airflow, un to es saku ar atminjaam, kad veel pat nezinaaju un nebiju meegjinaajis klearoomizerus ar airflowu
2. Drip tip knapi rotee, nav jeegas, labaak tad jau lietot neroteejoshu drip tipu...

Veerteeju:
30s - 8/10 (deelj labaas garshas un airflowa)
30 -7/10 (deelj stabilitaates)
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis