Sveikinjiii!
Gribeeju uzzinaat tie kuri njemaas ar rebuildables - kaadu vati juus lietojat? Es tikko saaku ieproveet savu Taifun GT un man liekas traki trakaa piegarsha no vateem(2 veidus jau pameegjinaaju...)
Esmu dzirdeejis ka "Japanese cotton" esot laba? Ir maybe kaads link kur vareetu iegaadaaties?
Cotton
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
- Nauda: : Locked
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Cotton
Es lietoju vati tādu kura man skapītī stāv jau gadus n-tos. Piegaršas nav, ja arī ir, tad ļoti minimāla kura ātri vien pazūd. Gredzenam aizsūtiju bildi ar iepakojumu un viņam esot tāda pati ar lielu vates piegaršu. Ražotāji laikam pa šiem gadiem tehnoloģiju un vati ir nomainijuši ja ir tāda atšķiriba. Vel esmu ievērijis, ka dažādām vatēm ir dazādas šķiedras. Citām ir krustām šķērsām un tādu ir grūti ievērt spirālē.Jo jūk ārā. Ir tādas kur šķiedras vairāk ir paralēli viena otrai un tādu ir viegli ievērt.
Vel labi ir kosmētiskas noņemšanas vates spilventini. Tie labi uzsūc un garšas praktiski nav.
Vel labi ir kosmētiskas noņemšanas vates spilventini. Tie labi uzsūc un garšas praktiski nav.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gredzens
- Aktīvs
weeeh
Izmeegjinaaju visu - silica, ss mesh, cotton - visi pretiigi - visiem shausmiigi pretiigas piegarshas, tur pat nav ko saliidzinaat ar nautilus 
Pameeginaaju kosmeetikas vati - tik un taa ir piegarsha..

Pameeginaaju kosmeetikas vati - tik un taa ir piegarsha..

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Bet varbūt šķidrums nav paredzēts tādai temperatūrai... Man citreiz ir tā kad uzjaucu kārtējo brīnumdziru, velku itkā normāli, bet ja ilgāku pufu taisa- deguma garša. Ar to pašu atomaizeru citai dzirai nav nekāda vaina. Esmu ievērojis ka deguma garša vairāk parādās kad uzjaucu ko ar tabakas garšu. Kā arī paša šķidruma sastāvdaļas- PG un VG attiecība. Tie tādi mani subjektīvi novērojumi.
- bubucis
- Mākslinieks
Hmmm......kautkas nav riktīgi....un tā nav vate. Ziniet to anekdoti, kad pacients aiziet pie ārsta un stāsta ka viņam viss ķermenis nežēlīgi sāp lai kur viņš piedurtos. Un viņš rāda...redzi, te sāp....te sāp...te sāp... Pēc pārbaudes ārsts secina ka pacientam pirksts ir lauzts. 
Ko es ar to gribēju teikt? To, ka iespējams tvaicētājam vel virsū ržošanas eļļas. Pats tvaicētājs nesmird? Man kayfun bija dīvains un es vuņu izārdiju un kādas 10 minūtes pavāriju karstā ūdenī. Starp citu, ja vatei vai silicai ir piegarša to pavārot var dabūt nost.
Un kas ar šķidrumu? Kautkas jauns vai pārbaudīta vērtība?

Ko es ar to gribēju teikt? To, ka iespējams tvaicētājam vel virsū ržošanas eļļas. Pats tvaicētājs nesmird? Man kayfun bija dīvains un es vuņu izārdiju un kādas 10 minūtes pavāriju karstā ūdenī. Starp citu, ja vatei vai silicai ir piegarša to pavārot var dabūt nost.
Un kas ar šķidrumu? Kautkas jauns vai pārbaudīta vērtība?

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- bubucis
- Mākslinieks
Jā, vaina var būt ari stieplē. Es lietoju gatavās stieples ar pielodetiem bez pretestības vadiem galā.
Tu esi 100% parliecināts ka vaina nav tvaicētāja ražošanas eļļu deļ?
Tad varbūt patiešām pamegini novārīt vati, silicu, un tvaicētāju.Jo tev tāpat nav ko zaudēt. Butu velams vārit destilētā udeni lai izslēgtu kautkādu ssāļu,metāla un citu vielu ietekmi. Vārot sliktā ūdenī rezultāts būs vel sliktaks kā pirms vārišanas.
Tu esi 100% parliecināts ka vaina nav tvaicētāja ražošanas eļļu deļ?
Tad varbūt patiešām pamegini novārīt vati, silicu, un tvaicētāju.Jo tev tāpat nav ko zaudēt. Butu velams vārit destilētā udeni lai izslēgtu kautkādu ssāļu,metāla un citu vielu ietekmi. Vārot sliktā ūdenī rezultāts būs vel sliktaks kā pirms vārišanas.

- bubucis
- Mākslinieks
Dzelžus vari vārīt parastā udenī, bet silicu, vati vai stiklšķiedras auklas vēlams vārīt destilētā ūdenī. Var vārīt arī parastā....piegaršas mazāk bus krietni, bet lai samazinātu lidz minimumam, tad labāk izmantot destilēto ūdeni. Dzelžiem blives labāk noņemt...nē...obligāti noņem.
Ā... Un vel kas svarīgs...man parasti pie vārīšanas "aizgāja" 1-2 ali vai arī 150gr %.
Un atbildot uz tavu jautājumu...jā... Tā arī vienkārši vāri...tāpat kā risusvai olas....apmēram 10 minutes. Es tā vismaz dariju... Pēc tam piemet burkānu, velams sarīvētu...škipsniņu sāls un kartupelus. Tad uz pannas apcep sīpolus. Tad kad tie jau taisās būt gatavi, tad piemetam klāt sagriesztu speķīti. Tad to visu smuki apcepam kopā. Tad kad viss jau ir tā smuki ir apcepies, tad pielejam klāt saldo krējumu 35% un buljona kubiciņu. Visu uzkarsējam lidz mērces iegust biezāku konsistenci un Voilā...vakariņas gatavas! Labu appetīti!
Ā... Un vel kas svarīgs...man parasti pie vārīšanas "aizgāja" 1-2 ali vai arī 150gr %.
Un atbildot uz tavu jautājumu...jā... Tā arī vienkārši vāri...tāpat kā risusvai olas....apmēram 10 minutes. Es tā vismaz dariju... Pēc tam piemet burkānu, velams sarīvētu...škipsniņu sāls un kartupelus. Tad uz pannas apcep sīpolus. Tad kad tie jau taisās būt gatavi, tad piemetam klāt sagriesztu speķīti. Tad to visu smuki apcepam kopā. Tad kad viss jau ir tā smuki ir apcepies, tad pielejam klāt saldo krējumu 35% un buljona kubiciņu. Visu uzkarsējam lidz mērces iegust biezāku konsistenci un Voilā...vakariņas gatavas! Labu appetīti!

- bubucis
- Mākslinieks
Nav takš tik traki ar tevi! Tav tā saprašana vairāk kā man un vel tev neatņema sastāvdala- dzīves pieredze.

- Gredzens
- Aktīvs
Es meegjinaaju gan vati(2 veidu) gan ss mesh + silica, gan vnk silica = katram sava piegarsha, nu par vati esmu 100% droshs ka piegarsha ir tieshi no vates, jo pat pasmarzhojot to var saprast - smarzho kaa piegarsha
SS mesh ta nevar jau vienu pashu kuupinaat taapeec atkal rodas silicas piegarsha(arii divu veidu silicu meegjinaaju, laigan senaak esmu kuupinaajus i clear 30s/30/16 utt, un tiem gan likaas ka viss ir ok.
Izvaarijis gan neesmu taifuunu, bet pirms vispaar saaku lietot izmazgaaju karstaa uudenii... + es 100% justu elljas vai kaadu citu garshu, jo es jau juutu kad piem nautilus saak kaut nedaudz piedegt, kad citi vel to nejuut....
wires arii izmantoju 2 veidu, laigan abus nichrome...
Juice paarsvara ir pashtaisiitaas inaweras, bet paproveeju arii ar PG/VG - 70/30...
Pasuutiju to "Koh Gen Do" vati - jaagaida - redzees, cik lasiiju tad shii ir praktiski vislabaakaa, vnk nav tik populaaraa jo ir padaarga... Uz to mineeto Lobo daudzi ir tieshi cenas deelj paargaajushi...
+ arii pasuutiju Kanthal wire, jagaida - redzees, ja nebus labi tad buus vismaz pirmais ieraksts sadaljaa: "Pērk, pārdod, maina..."
Israel Capitan ir 50/50? Bet tu esi lkm tabakmiilis ja? + gaidu no tevis atsauksmes par taifuunu...
Un un un, vaitad no vates kas paliks paari ja vinju izvaariis
? idk...
eee, iemetat luudzu link kur uzraadas cik ilgi jau Veipo
TY!

Izvaarijis gan neesmu taifuunu, bet pirms vispaar saaku lietot izmazgaaju karstaa uudenii... + es 100% justu elljas vai kaadu citu garshu, jo es jau juutu kad piem nautilus saak kaut nedaudz piedegt, kad citi vel to nejuut....
wires arii izmantoju 2 veidu, laigan abus nichrome...
Juice paarsvara ir pashtaisiitaas inaweras, bet paproveeju arii ar PG/VG - 70/30...
Pasuutiju to "Koh Gen Do" vati - jaagaida - redzees, cik lasiiju tad shii ir praktiski vislabaakaa, vnk nav tik populaaraa jo ir padaarga... Uz to mineeto Lobo daudzi ir tieshi cenas deelj paargaajushi...
+ arii pasuutiju Kanthal wire, jagaida - redzees, ja nebus labi tad buus vismaz pirmais ieraksts sadaljaa: "Pērk, pārdod, maina..."

Israel Capitan ir 50/50? Bet tu esi lkm tabakmiilis ja? + gaidu no tevis atsauksmes par taifuunu...

Un un un, vaitad no vates kas paliks paari ja vinju izvaariis

eee, iemetat luudzu link kur uzraadas cik ilgi jau Veipo

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013