Cotton

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Nauda: : Locked

Re: Cotton

Raksts Gredzens » 06 Feb 2015, 14:15

Uzstiit spoli ar silica? esmu vnk meegijinaajis ar silica auklaam, bet uztiit spoli? wtf..

Kanthal pirms lietoshanas apdedzinu un protams to daru ar tiiraam rokaam...

Stiklaskjiedras auklas gan neesmu meegjinaajis, ir kaads kas ir meegjinaajis?

Esmu paarbaudijies ar uz pilnaam analiizeem par alergjijaam - nav man nekaadu alergjiju...

Man tieshaam gribaas atrast materiaalu ar kuru es vareetu kuupinaat rebuildables bez kkaadaam piegarshaam, jo savaadaak man no rebuildables ir vnk jaatsakaas :(

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 06 Feb 2015, 14:24

Es esmu ilgu laiku kūpinājis stiklšķiedras auklas. Ja novāra tad nav gandrīz nekādas piegaršas. Tad kad lietoju, tad likās ka ir labi.Būs sentimenta pēc vakarā jāpamēģina, tad pateikšu kā ir salidzinājumā ar vati.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00

Raksts Gredzens » 06 Feb 2015, 15:20

I kaads prikols ir tiit spoli nevis vienkaarshi ielikt silicu? garshai ta atskjirties nevajadzeetu...
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 06 Feb 2015, 21:57

Ar tiem diegiem ir tā, ka tos never iekšā, bet pašu drāti tin ap diegu. Es prasti izmantoju 3x2mm diegus.un tad bija ok.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 20 Feb 2015, 16:10

Jautājums par to Cellucotton! Kāds zin kur šis zvērs Rīgā ir nopērkams? Kā viņš īsti latviešu mēlēs saucās???

Un otrs, redzēju kā izmanto Stainless steel drādi ar ntiem simtiem pinumu iekšā, kas tas par zvēru? Baigi gribas izmēģināt, jo ar tādu būtu visvieglāk darboties.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 17 Mar 2015, 02:20

Kaut kur jau rakstīju, bet varu arī te - lietoju Koh Gen Do (ņēmu no ebay.de par 6,50Eur/5 loksnītes http://www.ebay.de/itm/5-unbehandelte-j ... 3cf4ef3567; meklēju, kur var dabūt lētāk; kkas līdzīgs esot arī EcoDumas - 1 loksnīte 0,30Eur) un Grahams CelluCotton Rayon, ko viens ECF čalis atsūtīja no pārokeāna, mūsu galā tieši to nevar dabūt, neesmu atradis pat tepat Eiropā, par labu cenu vismaz ( http://www.sallybeauty.com/cotton-coil/ ... lt,pd.html ). CelluCotton Rayon nāk kā resns vates striķis ~2cm platumā. Koh Gen Do un Rayon patreiz ir vieni no populārākajiem dakts materiāliem, taču ir parādījies Muji Cotton (17 Eur ar piegādi par 140 loksnītēm - http://www.amazon.de/Muji-Japan-Create- ... uji+cotton ), kurš arī tiek atzīts par labu (arī dabīgā kokvilna no Japānas), kā arī daudzi citi.
Esmu uzsūtījis Cotton Bacon no PinkMule ( http://pink-mule.com/mods-and-accessori ... -n-vape-uk ) tīri izmēģināšanai, neko dižu negaidu. Varu reportēt, kad atnāks, ja ir interese.
KGD un Rayon šancē ļoti līdzīgi. Garša ir tīra, man pat labāk patīk KGD, bet nemācēšu aprakstīt, kāpēc (čoms minēja, ka jūt kaut kādu medicīnisku piegaršu ar Rayon. Es to nejutu). Varbūt tie ir šķidrumi, kurus lietoju. Kapilaritāte ļoti laba, viss tīrs, dabīgs, nav jānovāra. Rayon gan teorētiski ir ķīmijas produkts, taču veipam der un nekāds tvans ārā nenāk. Gan vienu, gan otru var pielietot arī sub-ohmā (pats lietoju), jo Rayon jau kokvilnas šķiedra vien ir. Sadegs viss tāpat, ja nepieliesi sulu. Šo var palasīt, bet ir daudzi threadi: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... c-hit.html
Ja jūtat piegaršas - jāizmazgā tvertne pamatīgi, kā kāds jau minēja. Jaunam atty tas tāpat skaidrs kā mazgāt jaunus traukus pirms lietošanas. Nodedzināt gunku no spoles katru reizi mainot dakti, nesabāzt par daudz vai par maz dakts pašā spolē utt.
Aspire BVC "keramiskā" dakts, iesākumā mega atzīta (labāka garša utt. (bet tikai salīdzinājumā ar citām pre-made spolēm, nevis paštaisītajām)), vēlāk izsauca veiperu komūnas sašutumu par tās iespējamo kaitīgumu uz veselību (šis materiāls nesadeg, tas kvēlo; daži vilka paralēles ar stiklašķiedru), kā rezultātā Aspire apsver lietot dabīgo kokvilnu jaunākajos produktos. Kanger savās Subtank OCC spolēs liek kokvilnu un tauta ir starā.

R
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 17 Mar 2015, 13:44

Nez, man tas Rayon cotton galīgi negāja pie dūšas, pirku iekš pink-mule pa 1euro ar kapeikām par 1m. Lietot vieglāk nekā parasto vati, bet daudz biežāk deguma garša, liekas, ka tasrayons neuzsūc šķidrumu tik labi. Garša asāka nekā ar parasto vati(neteiksim, ka slikta) Bet atgriezos pie savas vecās parastās vates, tā uzzsūc un vada šķidrumu labāk(neskatoties, ka arī tā ir samērā sūdīga)

Tagad pasūtīju muji cotton no FT 140loksnītes par 7dolāri, cerams, ka būs labāks par parasto vati.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 18 Mar 2015, 11:41

quickbot rakstīja: Tagad pasūtīju muji cotton no FT 140loksnītes par 7dolāri, cerams, ka būs labāks par parasto vati.
Šī, protams, ir draudzīgāka cena, ja produkts ir īstais. Būs jāpieseivo.

Parasto vati neesmu mēģinājis, prātā nav nācis..

R
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 18 Mar 2015, 20:18

raitizz rakstīja:
quickbot rakstīja: Tagad pasūtīju muji cotton no FT 140loksnītes par 7dolāri, cerams, ka būs labāks par parasto vati.
Šī, protams, ir draudzīgāka cena, ja produkts ir īstais. Būs jāpieseivo.

Parasto vati neesmu mēģinājis, prātā nav nācis..

R
Es, sākumā, kad atnāca taifūns, liku parasto, novārīto. Pēc tam no kaimiņzemes atnāca muji. Ja godīgi, abas labas, līdzīgas. Muji tik ilgāk nodzīvo, līdz parādās netīkamā piegarša.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 18 Mar 2015, 22:08

Laikam būs arī tas Muji jāpasūta...
Attēls

Atgriezties uz “Jautājumi par iztvaicētājiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis