Cotton

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Nauda: : Locked

Re: Cotton

Raksts Gredzens » 27 Jan 2015, 19:17

Nee, kas ir gurgling es zinu - tas nav gurgling... Ir liidziigs kaa gurgling tikai juutas ka tas nenotiek ar skjidrumu un tas "gurgling" ir ar daudz milziigaakiem burbuljiem...

Iznjeemu 1nu no 2dviem airholu verkjiishiem - to kursh no dzelzs, silikons vel paliek, ir daudz forshaaks airflow, kaa nautilusam uz 2aa no beigaam...

Meeginu ar visspeeciigaako skjidrumu peec garshas, bet tik un taa juutas vates piegarsha... Laikam man nav lemts :(

Peedeejo ko meeginu ir izvaariit vati, tad jau redzees, bet nez kaapeec man liekas ka es zinu kaads buus reultaats...

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 27 Jan 2015, 19:31

Nu zin tu jau kā princese uz zirņa! :lol: Joks,bet ir tā ka katram jau sava jušana, kad biku tirgojos ar šķidrumiem, cits uzreiz teica jā- kafija, kola vai karamele, ar augļu garšām bija biku savādāk, tur lielāko tiesa arī juta ja ābols tad ābols, ja ķirsis tad ķirsis.
Bet tu varbūt patreiz esi iesprindzis uz to piegaršu? Un patreiz jūti arī tur kur nav? Nu nezinu- traki tev... Met šito visu pie malas un ņem ko citu tvaicēt! Pēc laika mēģini atkal, mož saiet? :?:
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 27 Jan 2015, 19:37

nu jā...kautkā jocīgi. Tu esi visas blīves uzlicis? Apskaties vai kas netrūkst. Cik ātri viņš tev sāk burbuļot?
Varbūt pamaini šķidrumus....
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 27 Jan 2015, 20:18

Nu varbuut ka tieshaam.., Man piem pagaidaam vairaak uz augljiem velk(kafija, tabaka, minti - ne iipashi) bet kka nebiju nekur lasiijis/dzirdeejis ka kaadam buutu tik traki ar taam piegarshaam kaa man :(

Iznjeemu airhol'am to dzelzs trubinju araa un ir viss ok :) - neburbuljo... gaisa padeve arii tagad tieshi tik cik man vajag... :) Viss chikiniekaa, tikai taads nieks ka garsha pretiiga :D
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 27 Jan 2015, 20:33

Viss chikiniekaa, tikai taads nieks ka garsha pretiiga :D
3635 nelson.jpg
Cik ilgi tu veipo?
Laikam tevi varu apsveikt.....zinu kas TEV par vainu... Apsveicu! Pretīga garša tev vel būs apmēram lidz nedēļas nogalei. Man bija tāpat, kad pārgāju uz normāliem tvaicētājiem. TEV ir nobeigušās garšas kārpiņas mutē. To parasti veicina jauni šķidrumi un tvaicētāju maiņas. Man vismaz tā šad tad notiek.
Problēma atrisināta. Tagad vari vilkt jebkuru šķidrumu, jo visi tev liksies riebīgi. Pēc pāris dienām viss būs ok.
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 27 Jan 2015, 21:49

Sasmiidinaaji :D Normund, es esmu Jaanis Gredzens: Cilveeks kuru tu ljoti bikstiiji, lai maacos mkeleeju info pats.. :D

Ja nu tomeer interesee cik ilgi veipoju - no: 09/11/2014 = rupji njemot - 2,5 meeneshus :D

Kaada ir sajuuta/grashas kad ir nobeigushaas garshas kaarpinjas es zinu, shii piegarsha nav tas variants...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 27 Jan 2015, 22:03

Es zinu kas tu esi, tikai bija piemirsies cik ilgi kūpini. :)
Nu tad es nezinu...esi 100% drošs ka tās nav kārpiņas? Viņas var nedaudz nobeigties un ari pavisam. Vai šis nav tas variants, ka viņas visas izlēmušas restartēties?

Jo nevat būt ka vate ilgstoši saglabā piegaršu. Sliktākajā gadijumā tev pie tās garšas vajadzētu pierast.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 27 Jan 2015, 22:40

Domāju ka tev nedaudz jāpaciešas un drīz vajadzētu but ok. Ar citiem tvaicētājiem piegaršas nav un garšas izjūtas ir ok?
Attēls

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 28 Jan 2015, 00:42

Ar citiem tvaiceetaajiem viss ok + katrai garshai juutu savu garshu, viss tieshaam ar garshas kaarpaam ir OK :D Esmu jau noveipojis ar vienu un to pashu vati ~6-8mml...

Buus lkm japameklee aarzemju forumos, varbuut es neesmu taads vieniigais uz pasaules :D

Izvaariitaa vate veel slapja, bet pasmarzhojot piegarshu/piesmaku :D nejuut :D Laigan Koh Gen Do jau taapat knapi var sajust piesmarzhu <--- jaunizgudrojums LV val? :D
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 28 Jan 2015, 21:06

Mistika....
Attēls

Atgriezties uz “Jautājumi par iztvaicētājiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi