Cotton
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Cotton
Ja vāra vati, tad tā paliek par pļecku un saplok. Izžāvējot apjomu nepalielina. Izņemot no ūdens sadali vati jau pa strīpiņām lai var vert iekšā koilā. Tad kad izžuvusi ieverot koilā un saslapinot vate paliks lielāka. Kautkā tā. Vati esmu vārijis vienu reizi.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Pašā forumā kāds gļuks? Vai kas cits?WoTsoon rakstīja:2x šeit rakstīju garos tekstus šodien, abas reizes izdzēsās.
Laikam nav lemts.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Prieks dzirdēt!!!WoTsoon rakstīja:Ar forumu viss kārtībā.
Es jau arī vel ar forumu tikai mācos rīkoties.
Pašam jau arī tā tehnika nav nekāda krutā, bet es savu veco laptopu pieslēdzu pie moņa, pieslēdzu klaviatūru un peli- gatavs PC kas neaizņem vietu un šancē gandrīz kā desktops...ērti rakstīt un netā ložņāt.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Lietoju Nesterila 100% kokvilna, nopērkama jebkurā aptiekā. Tā vates garša ļoti ātri pazūd, kamēr biš piegruzd(tas ir 5-7dūmi)Gredzens rakstīja:Sveikinjiii!
Gribeeju uzzinaat tie kuri njemaas ar rebuildables - kaadu vati juus lietojat? Es tikko saaku ieproveet savu Taifun GT un man liekas traki trakaa piegarsha no vateem(2 veidus jau pameegjinaaju...)
Esmu dzirdeejis ka "Japanese cotton" esot laba? Ir maybe kaads link kur vareetu iegaadaaties?
Pats galvenais neņem sterilizēto, jo cik saprotu, viņu sterilizē ar kaut kādām ķīmijām un nav draudzīga veipotājiem. Citi to vati vēl vāra, bet neko sliktu par šo vati nevaru teikt. Lietoju jau kādu gadu. Un tieši sāku viņu cepināt us Taifūna GT.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Vārīju visparastāko vati. Nav gan ar ko salīdzināt, bet, šķiet, garšu nekādu nejūt.
- bubucis
- Mākslinieks
Es kā reiz strādāju sterilizācijā. Ķimija netiek izmantota bet vienkāršs tvaiks 138c karsts.Pats galvenais neņem sterilizēto, jo cik saprotu, viņu sterilizē ar kaut kādām ķīmijām un nav draudzīga veipotājiem.
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- bubucis
- Mākslinieks
Cik esmu sterilizējsis vates veipošanai(kušš.....nevienam nestāstīt) , tad ar sterilizēšanu piegaršu dabūt prom nevar. esmu pat pa vairākiem lāgiem vienu vates kušķi sterilizējis,bet piegarša vienalga paliek. Nezinu kapēc tā. Itkā piegarša mazāk paliek, bet ne ievērojami.
P.s.Es nezinu kas man par unikāli vecu vati,bet šij piegaršas nav. Man atšķirībā no pašlaik nopērkamajām vatēm ir mazs uzraksts stūrī ZIG_ZAG. Tas laikam pirms gadiem 10 bija ražotājs.Tagad vates iepakojumi izskatās identiski tikai bez mazā uzrakstiņa ZIG-ZAG. hvz....Nesen nopirku jaunu vati, bet šij ir jūtama piegarša kura ātri pazūd.
P.s.Es nezinu kas man par unikāli vecu vati,bet šij piegaršas nav. Man atšķirībā no pašlaik nopērkamajām vatēm ir mazs uzraksts stūrī ZIG_ZAG. Tas laikam pirms gadiem 10 bija ražotājs.Tagad vates iepakojumi izskatās identiski tikai bez mazā uzrakstiņa ZIG-ZAG. hvz....Nesen nopirku jaunu vati, bet šij ir jūtama piegarša kura ātri pazūd.

-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Atvainojos, tiešām sajaucu ar balināšanu. Bet nu jā, daudzi saka ka tieši organic cotton ir daudz sliktāks, jo to tak vēl smidzina ar kaut kādiem mēsliem. Jebkurā gadījumā ir jāizmēģina visāda veida vates, lai sapratu, kas ir kas. Citi fano par ķīniešu, citi tikai izmanto cotton balls, ko lieto sievietes kosmētikas noņemšanai. Cits vāra vienu reizi, otrs trīs reizes. Ir jau vēl savērpta vate pēc diametriem.....tur to variantu vairāk nekā sajēgasbubucis rakstīja:Es kā reiz strādāju sterilizācijā. Ķimija netiek izmantota bet vienkāršs tvaiks 138c karsts.Pats galvenais neņem sterilizēto, jo cik saprotu, viņu sterilizē ar kaut kādām ķīmijām un nav draudzīga veipotājiem.

Iesaku paložņāt pa populāriem e-cīgu veičiem un paskatīties, ko kurš piedāvā un tad arī izmēģināt vairākus vairiantus....tik ja šippings nav kaut kāds astronomiskais.
Piemēram es, nekad neveipošu ķīnā ražotu vati, jau ar šķidrumiem riskēju, bet nu tiem to ķimikāliju tik pat daudz cik cilvēku....
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Taatad: dabuuju janu stiepli: Kanthal un jaunu vati: Koh Gen Do + Izvaariju Taifuunu - Piegarsha ir mazaaka, bet IR tik un taa - Vai tieshaam tas taa var buut ka esmu tik juutigs uz garshaam? Pirms Taifuunaa nekam citam piegarshas nebiju jutis...
Ir veel viena lieta: Suucot iekshaa ir taada skanja un sajuuta ka tur iekshaa ir kkaadi gaisa burbulji.., kas vareetu buut pa probleemu?
Ir veel viena lieta: Suucot iekshaa ir taada skanja un sajuuta ka tur iekshaa ir kkaadi gaisa burbulji.., kas vareetu buut pa probleemu?
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- bubucis
- Mākslinieks
Apskaties vai nav sakrājies kondensāts tanī vietā kur spraid iemuti. Un vel pastāv iespēja, ka pa maz vates esi ielicis.

Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi